Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους!

Λοιπόν, υπάρχει μια DP 24αρα (ανα τα χρονια, αισίως 11Mbps) η οποια εχει συνδυαστεί με ενα πρόγραμμα W. Τα συμβόλαια αυτα, λήγουν στις 25/5. Επειδή με την Wind δεν παλεύεται η φάση, εχω ξεκινήσει ηδη να ψαχνω για αλλου και για το σταθερό και για το κινητό.

Ποιος ειναι ο βέλτιστος τροπος να φυγω απο εκεί; Παράλληλη αίτηση σε άλλους παρόχους(για κιν και σταθερό αντιστοιχα); Πρέπει να ειδοποιήσω την Wind για το σπάσιμο του συνδυαστικου; Και πότε πρέπει να κανω αυτες τις κινήσεις;

Δυστυχώς οσο και να έψαξα στους όρους των συμβολαίων, δεν αναφερουν τιποτα μεσα (παρα μονο πως θα σε γ@@@ουν αν δεν τηρείς τους ορους κατα γράμμα).

Επεξ/σία από z3et
Δημοσ.
3 ώρες πριν, z3et είπε

Γεια σε όλους!

Λοιπόν, υπάρχει μια DP 24αρα (ανα τα χρονια, αισίως 11Mbps) η οποια εχει συνδυαστεί με ενα πρόγραμμα W. Τα συμβόλαια αυτα, λήγουν στις 25/5. Επειδή με την Wind δεν παλεύεται η φάση, εχω ξεκινήσει ηδη να ψαχνω για αλλου και για το σταθερό και για το κινητό.

Ποιος ειναι ο βέλτιστος τροπος να φυγω απο εκεί; Παράλληλη αίτηση σε άλλους παρόχους(για κιν και σταθερό αντιστοιχα); Πρέπει να ειδοποιήσω την Wind για το σπάσιμο του συνδυαστικου; Και πότε πρέπει να κανω αυτες τις κινήσεις;

Δυστυχώς οσο και να έψαξα στους όρους των συμβολαίων, δεν αναφερουν τιποτα μεσα (παρα μονο πως θα σε γ@@@ουν αν δεν τηρείς τους ορους κατα γράμμα).

καλησπερα , νομιζω απο τις 25/4 ενα μηνα πριν ληξει εχεις δικαιωμα να κανεις αιτημα για διακοπη ή φορητοτητα σε αλλο παροχο, καλου κακου παρε τηλεφωνο την wind και ρωτα τηλεφωνικα εαν ισχυει , αλλιως απο τις 25/5 και μετα κανε αιτημα φορητοτητας σε αλλο παροχο και για το σταθερο και για το κινητο. Τοσο χαλια ειναι το δικτυο της wind ; στο κινητο να το υποστηριξω οτι μπορει να μην εχει καλο σημα ή να μην εχει καλες ταχυτητες ιντερνετ, αλλα στο adsl και εκει εχεις προβληματα; . Σαν πολλα δεν ειναι ; γιατι δεν τους κανεις παραπονα; τηλεφωνικα; 

μπορεις να καλεσεις δωρεαν το 13700 για θέματα Wind Hellas , χωρις χρεωση απο σταθερο ή κινητο Ελλαδας δες εδω το δελτιο τυπου https://www.reader.gr/news/tehnologia/dorean-oi-kliseis-gia-vlaves-sto-tilefono-poioi-einai-oi-5psifioi-arithmoi 

Δημοσ.

Ειμαι σχεδον 6 χρονια πελατης στην Wind, ξεκινησα με μια ταχυτητα ~18-19Mbps και πλεον με το ζορι μπορει να συγχρονισει στο 11,5. Εχω κανει αρκετες φορες δηλωση για βλαβη κλπ μου λενε δεν γινεται τιποτα πρεπει να βαλεις VDSL. Επισης σε ωρες αιχμης, ανεξαρτητου συγχρονισμου, απλα σερνονται τα παντα. Και επειδη τους πηρα τηλεφωνο, ζητησα να μου κανουν μια προσφορα γιατι οντως θελω να παω σε VDSL και μου το αρνηθηκαν (ή ανανεώνω ως εχει το ηδη υπαρχων πακετο ή αναγκαστικα το "σπαω" και πηγαινω +20€ το μηνα or so). 

Οποτε δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο μαζι τους. To θεμα ειναι, πως δεν θελω να μου ερθει καμια λυπητερη κρυφη χρεωση μετα την αλλαγη, δεν θελω να τους δωσω ουτε ενα ευρω παραπανω πλεον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...