grenable Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Γεια σας . Παρηγγειλα μια καρτα γραφικων απο το εν λογω καταστημα , λογω της πολυ χαμηλης τιμης στην οποια την κοστολογει . Προκειται για μια xfx rx580 8gb στα 167 ευρω και κατι . Παντα προτιμω να παραγγελλω με αντικαταβολη οταν προκειται για σκρουτζομαγαζα , για να υπαρχει η ευκολια της αναιρεσης της παραγγελιας οποιαδηποτε στιγμη , χωρις να υπαρχει ο φοβος παραλληλα μηπως δε σου επιστρεψουν τα χρηματα . Δε μπηκα ομως στον κοπο , προτου παραγγειλλω , να διαβασω κριτικες λογω της ελκυστικης τιμης . Δυο μερες μετα την παραγγελια δεν εχει επικοινωνησει κανεις μαζι μου για να επιβεβαιωσει την παραγγελια , ισως πραμα δηλωτικο του ενδιαφεροντος τους . Πολλα θα μπορουσε κανεις να πει για αυτο . Ωστοσο παιδια οταν ξεκινησε η covido κατασταση ειχα παραγγειλει κατι μασκες απο ενα μαγαζι στην Κρητη και την επομενη με πηραν τηλεφωνο για προιοντα αξιας 60 ευρω . Εδω μιλαμε για 167 . Τελος παντων . Σημερα οριζοντοποιημενος αποφασισα να τσεκαρω κριτικες για αυτη τη χαβουζα . Δεν αργησα να διαπιστωσω οτι πλεον το συγκεκριμενο μαγαζι δεν συγκαταλεγεται μεταξυ των αλλων παραγκων στο skroutz . Εκανα τοτε κατα το best price οπου υπαρχουν αναμεικτες κριτικες . Γρηγορα ειδα παραπονα για καθυστερησεις , λανθασμενες διαθεσιμοτητες , αυτα που αναμενονται απο τετοια παραμαγαζα . Εκει που απελπιστηκα βεβαια ηταν σε παραπονα του τυπου η τανια ασφαλειας του προιοντος ειναι παραβιασμενη . Μαλιστα σε μια αποστολη case ο παραληπτης διαπιστωσε οτι η κουτα ειχε ανοιχτει και τα προστατευτικα ηταν τοποθετημενα οπως να ναι . Βεβαια υπαρχει ενας κοσμος διαφορα μεταξυ καθυστερησης και τετοιων συμβαντων . Ολα αυτα σε συνδυασμο με τις χαμηλες τιμες σε βαζουν σε σκεψεις . Πως γινεται κατι που πωλειται στα 200 ευρω πανω κατω να το διαθετεις στα 167 . Σιγουρα υπαρχει σε ολα τα προιοντα ενα μεγαλο περιθωριο κερδους με το οποιο παιζει το εκαστοτε καταστημα ανταγωνιζομενο τα αντιπαλα , αλλα εν προκειμενω μου φαινεται υποπτο . Ακομα και αν θεωρησει κανεις οτι ολα αυτα ειναι πεποιημενα , το γεγονος οτι το καταστημα αυτο δεν βρισκεται στην skroutzo ψαχτικη , σημαινει συμφορα . Τελικα προτιμησα να σκασω 20 ευρω παραπανω για το ιδιο προιον για να ξερω οτι αυτο που θα παρω ειναι αυτο που πληρωσα .
Cell_7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Έχω αγοράσει αρκετές φορές από το εν λόγο κατάστημα, ποτέ δεν είχα θέμα. Μπορούσες να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις τι γίνεται. Το να κάνεις την αγορά, να δεις μετά αξιολογήσεις και να την ακυρώσεις επειδή δεν σε πήραν τηλέφωνο δεν θεωρώ ότι σου φταίει το κατάστημα. Όλα τα καταστήματα υπολειτουργούν λόγο ιού, άνθρωποι είναι εκεί δεν θα σε δαγκώσουν αν τους ενημερώσεις για την ανησυχία σου.
grenable Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Αγαπητε μου φιλε δεν με πειραξε που δεν με πηραν τηλεφωνο . Πριν κανα μηνα παρηγγειλα δυο φορες λαπτοπ , και ενω ελεγε διαθεσιμο με πηραν δυο φορες να μουν οτι δεν ειναι τελικα ( δεν μιλαω για την ιδια παραγκα ) . Δεν εσπευσα να αμαυρωσω το εταιρικο τους ηθος , γιατι ειναι παραμαγαζα , δλδ τρυπες που μεσολαβουν , για να παρεις ενα προιον φθηνοτερα απο ο,τι το παιρνεις στα γνωστα " αγαπημενα " μας κερδοσκοπικα καταστηματα που εδραζονται σε κεντρικα σημεια . Αυτο που με " ενοχλησε " ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω τετοιου ειδους κριτικες . Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ατομα τα οποια δεν εξυπηρετηθηκαν απο το εν λογω καταστημα . Αλλα οταν υπαρχουν τετοιες κριτικες αποτρεπεσαι . Γιατι την καθυστερηση την ξεπερνας , μιας και δε σου κοστιζει , οταν ομως παραγγελλεις κατι και ερχεται παραβιασμενο η θελεις επιστροφη χρηματων , επειδη το προιον δεν ειναι λειτουργικο και σου την αρνουνται με τον τροπο τους ( δεν τους βρισκεις σε τηλεφωνα ) , τοτε εχεις σοβαρες αμφιβολιες . Τελος παντων , προσωπικα δεν ειμαι παθων . Αρκει καποιος να παει στο best price και να δει τις generic αξιολογησεις και τις κακιστες . Οταν μια ομαδα δεν παιζει τ στην α εθνικη , μπορεις να πας να δεις τον αγωνα , κανεις ομως δεν σου εγγυαται τη διασκεδαση σου . Ισως να ειναι ωραιος ισως παλι οχι . Στην α εθνικη θα υπαρξουν περιπτωσεις οπου και εκει θα κλαψεις τα χρηματα σου αλλα με μικροτερη συχνοτητα . Οπου α εθνικη βαλετε e shop και αλλα αξιοπιστα μαγαζια η εστω και ολα οσα συγκαταλεγονται στο skroutz . Τελος παντων , αυτο το post δεν εγινε για να τους χαντακωσει , αλλα για να ακουστουν οο εμπειριες πελατων . Γι αυτο σε ευχαριστω . Εδω χαλια σας παραθετω υποτιθεμενο feedback Εξαιρετικό κατάστημα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, γρήγορη εξυπηρέτηση, καταρτισμένο προσωπικό για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία. Και οι επόμενες αγορές μου απο το Foxstore θα είναι. Τρίτη 12:24 Foxstore Από Nikolas Dal Φανταστικη ευγενικη εξυπηρετηση οτι και να πω ειναι λιγο μεγαλη γκαμα προιοντων και το κυριοτερο σε τιμες best price πιο κατω και απο σκρουτζ . Εχτισα υπολογιστη με διαθεσιμα κομματια και μου τα εστειλαν μεσα σε μια μερα . Δεν εχω λογια Ασ παρουμε το πρωτο . Δηλαδη , οι ανθρωποι δεν ξερουν να μιμηθουν αυθεντικη συμπεριφορα . "Και οι επομενες αγορες μου απο το αλεπουδομαγαζο θα ειναι " ειναι χαρουμενη αγοραζει απο τον βεροπουλο . Δλδ ελεος θυμιζει διαφημιση του 90 . " μου εστειλαν τα κομματια σε μια μερα " λεει ο φιλος μας . Απο πανω μενει δεν εξηγειται . Κατεβασε πανερι και του τα εβαλαν μεσα με τυροπιτα μαζι
makedon1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Πηρα δυο παραγγελιες απο το εν λογω μαγαζι. Πολυ επικοινωνιακοι και παρα τις δυσκολιες λογω covid (οι διαθεσιμοτητες) παρέλαβα αρκετά γρήγορα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ολη συμπεριφορά τους. Καποιοι τηνεητζερ που θελουν τα παντα χτες και νομιζουν οτι το συμπαν τους χρωσταει μπορουν να ισχυριστουν οτι θελουν απο το γεματο ψιχουλα πληκτρολογιο τους.. Ας εχουν ομως επαφη και με την πραγματικοτητα..... Εν κατακλειδι. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ηταν οι ανθρωποι σε δυο συνεχόμενες παραγγελίες. 1
t-shock Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Και εγώ παρήγγειλα μια μητρική και έναν επεξεργαστή με διαθεσιμότητα ως 10 εργάσιμες και τα είχα στα χέρια μου σε 7 μέρες ακριβώς. Η παραγγελία ήταν κάπου στα 400 ευρώ Δεν είχα κανένα θέμα αν και πήρα από το κατάστημα αυτό πρώτη φορά φοβησμενος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα