Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια . ηθελα να ρωτησω τελικα τι γινεται με το ebay και το τελωνειο μετα τις καινουργιες κυρωσεις που επεβαλαν τον φεβρουαριο τα ελτα;

αγοραζω συνηθως θηκες κινητου και γενικα πραγματακια που κανουν max 3 ευρω και ειναι συνηθως μικροπραγματακια . να αγορασω τωρα καποια πραγματα που θελω η θα επιβαρυνθω τα 15 ευρω ;; 

σας παρακαλω οποιος γνωριζει η οποιος εχει παραλαβει αυτον τον καιρο μετα τις καινουργιες κυρωσεις να μου πει :)

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Jpetropoulos76 είπε

καλησπερα παιδια . ηθελα να ρωτησω τελικα τι γινεται με το ebay και το τελωνειο μετα τις καινουργιες κυρωσεις που επεβαλαν τον φεβρουαριο τα ελτα;

αγοραζω συνηθως θηκες κινητου και γενικα πραγματακια που κανουν max 3 ευρω και ειναι συνηθως μικροπραγματακια . να αγορασω τωρα καποια πραγματα που θελω η θα επιβαρυνθω τα 15 ευρω ;; 

σας παρακαλω οποιος γνωριζει η οποιος εχει παραλαβει αυτον τον καιρο μετα τις καινουργιες κυρωσεις να μου πει :)

Ακυρώθηκαν λίγες ημέρες μετά οι έχτρα χρεώσεις...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jpetropoulos76 είπε

https://www.elta.gr/Εταιρία/ΓραφείοΤύπου/ΔελτίαΤύπου/tabid/752/newsid1178/1840/--/language/el-GR/Default.aspx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...