Jpetropoulos76 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 καλησπερα παιδια . ηθελα να ρωτησω τελικα τι γινεται με το ebay και το τελωνειο μετα τις καινουργιες κυρωσεις που επεβαλαν τον φεβρουαριο τα ελτα; αγοραζω συνηθως θηκες κινητου και γενικα πραγματακια που κανουν max 3 ευρω και ειναι συνηθως μικροπραγματακια . να αγορασω τωρα καποια πραγματα που θελω η θα επιβαρυνθω τα 15 ευρω ;; σας παρακαλω οποιος γνωριζει η οποιος εχει παραλαβει αυτον τον καιρο μετα τις καινουργιες κυρωσεις να μου πει
bromiaris Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, Jpetropoulos76 είπε καλησπερα παιδια . ηθελα να ρωτησω τελικα τι γινεται με το ebay και το τελωνειο μετα τις καινουργιες κυρωσεις που επεβαλαν τον φεβρουαριο τα ελτα; αγοραζω συνηθως θηκες κινητου και γενικα πραγματακια που κανουν max 3 ευρω και ειναι συνηθως μικροπραγματακια . να αγορασω τωρα καποια πραγματα που θελω η θα επιβαρυνθω τα 15 ευρω ;; σας παρακαλω οποιος γνωριζει η οποιος εχει παραλαβει αυτον τον καιρο μετα τις καινουργιες κυρωσεις να μου πει Ακυρώθηκαν λίγες ημέρες μετά οι έχτρα χρεώσεις...
Jpetropoulos76 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 αρα παραγγελνουμε κανονικα οπως πριν; σε ευχαριστω πολυ !!
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Jpetropoulos76 είπε καλησπερα παιδια . ηθελα να ρωτησω τελικα τι γινεται με το ebay και το τελωνειο μετα τις καινουργιες κυρωσεις που επεβαλαν τον φεβρουαριο τα ελτα; αγοραζω συνηθως θηκες κινητου και γενικα πραγματακια που κανουν max 3 ευρω και ειναι συνηθως μικροπραγματακια . να αγορασω τωρα καποια πραγματα που θελω η θα επιβαρυνθω τα 15 ευρω ;; σας παρακαλω οποιος γνωριζει η οποιος εχει παραλαβει αυτον τον καιρο μετα τις καινουργιες κυρωσεις να μου πει https://www.elta.gr/Εταιρία/ΓραφείοΤύπου/ΔελτίαΤύπου/tabid/752/newsid1178/1840/--/language/el-GR/Default.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα