gkokokiris Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλημερα σας....Χθες το πρωι ενω ημουν στο fb και δουλευα στην σελιδα του καταστματος μου για την δημηουργια ενως διαγονισμου μολις τελειωσα ολη την διαδικασια μετα απο λιγο ε πεταξε εξω και μου ελεγε να κανω ταυτοποιηση στοιχειων να βαλω ταυτοτητα η δυπλομα κτλπ....για να μην σας τα πολυλογω μου κατεβασαν το προφιλ μου απο πολλες αναφωρες κτλπ...αν και το ειχα απο το 2008 εχω χασει πολλου φιλου και πολυ φωτογραφικο υλικο αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο...το θεμα μου ειναι οτι δεν ειχα καποιο αλλο διαχειριστη του μαγαζιου ετσι ωστε να με προσθεσει ειχα μονο εμενα και τωρα δεν μπορω να βρω καποιο τροπο να για να ξανα μπω διαχειριστης....εχω φαει τον τοπο να βρω καποιο mail η τηλ να μιλισω με καποιον στο fb αλλα τπτ..ξερεις καποιος κατι η να εχει παθει κατι παρομοιο και μπορει να με βοηθισει..?
ritchie77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Τι διαγωνισμός ήταν αυτός? και γιατί σου έκαναν αναφορές?
gkokokiris Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 αυτο δεν μπορω να το ξερω ο διαγονισμος ειναι για ενα ρουτερακι της Tp-link...αλλα μου κατεβασαν το προφιλ μου οχι την σελιδα μου
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, gkokokiris είπε Καλημερα σας....Χθες το πρωι ενω ημουν στο fb και δουλευα στην σελιδα του καταστματος μου για την δημηουργια ενως διαγονισμου μολις τελειωσα ολη την διαδικασια μετα απο λιγο ε πεταξε εξω και μου ελεγε να κανω ταυτοποιηση στοιχειων να βαλω ταυτοτητα η δυπλομα κτλπ....για να μην σας τα πολυλογω μου κατεβασαν το προφιλ μου απο πολλες αναφωρες κτλπ...αν και το ειχα απο το 2008 εχω χασει πολλου φιλου και πολυ φωτογραφικο υλικο αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο...το θεμα μου ειναι οτι δεν ειχα καποιο αλλο διαχειριστη του μαγαζιου ετσι ωστε να με προσθεσει ειχα μονο εμενα και τωρα δεν μπορω να βρω καποιο τροπο να για να ξανα μπω διαχειριστης....εχω φαει τον τοπο να βρω καποιο mail η τηλ να μιλισω με καποιον στο fb αλλα τπτ..ξερεις καποιος κατι η να εχει παθει κατι παρομοιο και μπορει να με βοηθισει..? Ίσως ευθύνεται η "ορθογραφία"... Από την στιγμή που ξέρεις όπως αναφέρεις ότι είναι από πολλές αναφορές ακολούθησε τις οδηγίες που σου έχουν στείλει. Λογικά έχεις παραβεί τους όρους ή κάνοντας μια "μακριά σκέψη" επειδή αναφέρθηκες για διαγωνισμό, μήπως δεν ήταν έτσι όπως έπρεπε απέναντι στους συμμετέχοντες και σε "δήλωσαν" αρνητικά για τις ενέργειες σου;; (Μια σκέψη πέρασε με τα όσα είπες...) Μφχ
gkokokiris Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Σε καμια περιπτωση....εχω κανει παραπολλους διαγονισμους και δεν ειχα ποτε προβλημα..και ξανα λεω το προβλημα δεν ειναι στην σελιδα του διαγονισμου στο προσοπικο μου προφιλ ειναι το προβλημα...
ritchie77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, gkokokiris είπε και ξανα λεω το προβλημα δεν ειναι στην σελιδα του διαγονισμου στο προσοπικο μου προφιλ ειναι το προβλημα... στο προφίλ σου είχες το κανονικό σου όνομα ή κάτι άλλο? Γιατί απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου; Απενεργοποιούμε όσους λογαριασμούς Facebook δεν τηρούν τους Όρους χρήσης του Facebook. Κάποια παραδείγματα: Δημοσίευση περιεχομένου που δεν τηρεί τους Όρους χρήσης του Facebook Χρήση ψεύτικου ονόματος Πλαστοπροσωπία Συνεχιζόμενη συμπεριφορά που δεν επιτρέπεται στο Facebook και παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας Επικοινωνία με σκοπό την παρενόχληση, τη διαφήμιση, την προώθηση ή άλλη μη επιτρεπόμενη συμπεριφορά Τι μπορώ να κάνω αν έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου; Αν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε κατά λάθος, χρησιμοποιήστε αυτή τη φόρμα για να ζητήσετε να εξετάσουμε το θέμα. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην στείλουμε προειδοποίηση προτού απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας. Επίσης, δεν επαναφέρουμε λογαριασμούς που έχουν απενεργοποιηθεί για σοβαρές παραβιάσεις των Όρων της κοινότητας του Facebook.
gkokokiris Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 κανονικο....τελικα το εξετασαν οι διαχειριστες και μου το ξανα επανεφεραν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα