Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Έχω στο μυαλό μια δομή εταιρίας. Αρχικά, μια εταιρία ονόματι Χ η οποία "στεγάζει πχ 3 εφαρμογές. Πχ online παραγγελία χρήστη-καταστήματος, ιντερνετική εφήμερίδα, μπλόγκ μαγειρικής( τυχαία παραδείγματα), η κάθε εφαρμογή με την δική της ονομασία. Όμως όλες θα ανήκουν στην γονική εταιρία Χ. Σίγουρα όμως οι εφαρμογές είναι συνδρομιτικού στυλ.

Τι είδους εταιρία είναι αυτή ;

Λόγο ότι θα είναι μόνο ίντερνετ. Μπορώ, στην αρχή τουλάχιστον να την τρέχω από το σπίτι μου ;

Ιδανικό για την ίδρυση-ένραξη της είναι λογιστής, δικηγόρος γενικά ή συμβολαιογφάφος ;

Στην περίπτωση που ένας χρήστης κάνει συνδρομή. Πως κόβω απόδειξη (δεν εννοώ το ηλεκτρονικό email συνναλαγής-επιβεβαίωσης) ;

Ένα απλό διάγραμμα θα μπορούσε να είναι

Εταιρία Χ: { εφαρμογή 1, εφ 2, εφ3 }

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, jordansgr είπε

Χαίρετε,

Έχω στο μυαλό μια δομή εταιρίας. Αρχικά, μια εταιρία ονόματι Χ η οποία "στεγάζει πχ 3 εφαρμογές. Πχ online παραγγελία χρήστη-καταστήματος, ιντερνετική εφήμερίδα, μπλόγκ μαγειρικής( τυχαία παραδείγματα), η κάθε εφαρμογή με την δική της ονομασία. Όμως όλες θα ανήκουν στην γονική εταιρία Χ. Σίγουρα όμως οι εφαρμογές είναι συνδρομιτικού στυλ.

Τι είδους εταιρία είναι αυτή ;

Λόγο ότι θα είναι μόνο ίντερνετ. Μπορώ, στην αρχή τουλάχιστον να την τρέχω από το σπίτι μου ;

Ιδανικό για την ίδρυση-ένραξη της είναι λογιστής, δικηγόρος γενικά ή συμβολαιογφάφος ;

Στην περίπτωση που ένας χρήστης κάνει συνδρομή. Πως κόβω απόδειξη (δεν εννοώ το ηλεκτρονικό email συνναλαγής-επιβεβαίωσης) ;

Ένα απλό διάγραμμα θα μπορούσε να είναι

Εταιρία Χ: { εφαρμογή 1, εφ 2, εφ3 }

Γιατί δεν έρχεσαι σε άμεση επαφή με τον λογιστή σου να του μεταφέρεις τη σκέψη σου αυτή ώστε να καθοδηγήσει έγκυρα για το τί είδους επιχείρηση/δραστηριόττα θα είναι και όλες τις λοιπές πληροφορίες?

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kormos είπε

Γιατί δεν έρχεσαι σε άμεση επαφή με τον λογιστή σου να του μεταφέρεις τη σκέψη σου αυτή ώστε να καθοδηγήσει έγκυρα για το τί είδους επιχείρηση/δραστηριόττα θα είναι και όλες τις λοιπές πληροφορίες?

Δεν πηγαίνω γιατί δεν έχω.

Δημοσ.

Και κοίτα τι άλλο μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις την επισκεψιμότητα και τα κλικ

Βάζεις ένα άρθρο στην 1 και στο τέλος λέει "η συνέχεια εδώ" και σε πετάει στο σάητ της 2 και μετά και εκεί λέει "η συνέχεια εδώ" και σε πετάει στο σάητ της 3. Και μετά κάνεις και συνδυασμούς 231, 312, 132 κλπ και αν θέλεις να τρολάρεις 1231

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jordansgr είπε

Δεν πηγαίνω γιατί δεν έχω.

Ε τότε θα σου πρότεινα να αφήσεις τη σκέψη σου.... 

Γιατί σε τέτοιες ενέργειες θα χρειαστείς την συμβουλή του, αρκετές φορές.

μφχ

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kormos είπε

Ε τότε θα σου πρότεινα να αφήσεις τη σκέψη σου.... 

Γιατί σε τέτοιες ενέργειες θα χρειαστείς την συμβουλή του, αρκετές φορές.

μφχ

Ευχαριστώ για την πρόταση. Όμως δεν είναι σκέψεις. Είναι υλοποιημένες εφαρμογές που θα βγούνε. Ο λογιστής θα βρεθεί, δεν είναι θέμα. Είπα να ρωτήσω εδώ μιας και ασχολούμε με την ανάπτυξη. Μπας και βρεθούνε ΄άνθρωποι που ξέρουν κάτι και με κατευθείνουν.  Ρώτησα για να αντλήσω πληροφορίες (που ήδη έχω συλλέψει αρκετές), όχι να λύσω τα προβλήματα μου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jordansgr είπε

Ευχαριστώ για την πρόταση. Όμως δεν είναι σκέψεις. Είναι υλοποιημένες εφαρμογές που θα βγούνε. Ο λογιστής θα βρεθεί, δεν είναι θέμα. Είπα να ρωτήσω εδώ μιας και ασχολούμε με την ανάπτυξη. Μπας και βρεθούνε ΄άνθρωποι που ξέρουν κάτι και με κατευθείνουν.  Ρώτησα για να αντλήσω πληροφορίες (που ήδη έχω συλλέψει αρκετές), όχι να λύσω τα προβλήματα μου.

Καλύτερη κατεύθυνση από του λογιστή δεν θα σου δώσει κανείς...

Δημοσ.

Μπορείς να ξεκινήσεις εταιρεία στο σπίτι σου δεν υπάρχει πρόβλημα. Το "πρόβλημα" είναι οτι πρέπει να δημιουργήσεις εταιρεία, που σημαίνει εφορία, ΑΑΔΕ, μπλοκάκι, λογιστής κτλ...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Μπορείς να ξεκινήσεις εταιρεία στο σπίτι σου δεν υπάρχει πρόβλημα. Το "πρόβλημα" είναι οτι πρέπει να δημιουργήσεις εταιρεία, που σημαίνει εφορία, ΑΑΔΕ, μπλοκάκι, λογιστής κτλ...

Ε δεν θα το έλεγες και πρόβλημα... :) 

Όποιος θεωρεί πως επιχείρηση είναι από την καρέκλα του σπιτιού τότε μιλάμε καθαρά για εταιρεία του "κ....αθισιού" και όχι κάτι που έρχεται για να μείνει. :) 

Δεν μπορώ να πιστέψω πάντως πως υπάρχει επιχείρηση χωρίς να έχει λογιστή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...