Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μέρες έχω πρόβλημα σύνδεσης στο Σχολικό Δίκτυο και δε μου έρχονται και τα email ούτε στο outlook ούτε σε tablet/κινητό.

Όταν πάω να μπω στο webmail, μου βγαίνει αυτό το μήνυμα:

screenshot.png.a0875e878b4dffebc391c63cd3f92b7c.png

Ωραίο μήνυμα ε; Τα στοιχεία μου επαληθεύτηκαν και είναι ορθά αλλά....η είσοδος απέτυχε γιατί έδωσα λάθος στοιχεία.

Αντιμετωπίζει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Επίσης και η σελίδα του helpdesk είναι πεσμένη....

https://helpdesk.sch.gr/

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, charilaos είπε

Εδώ και μέρες έχω πρόβλημα σύνδεσης στο Σχολικό Δίκτυο και δε μου έρχονται και τα email ούτε στο outlook ούτε σε tablet/κινητό.

Όταν πάω να μπω στο webmail, μου βγαίνει αυτό το μήνυμα:

screenshot.png.a0875e878b4dffebc391c63cd3f92b7c.png

Ωραίο μήνυμα ε; Τα στοιχεία μου επαληθεύτηκαν και είναι ορθά αλλά....η είσοδος απέτυχε γιατί έδωσα λάθος στοιχεία.

Αντιμετωπίζει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Επίσης και η σελίδα του helpdesk είναι πεσμένη....

https://helpdesk.sch.gr/

Όνομα χρήστη είναι ένας αριθμός, (ID του μαθητή). Δοκίμασε να τα πληκτρολογήσεις χωρίς να κάνεις copy-paste

*Κοίτα μηπως σου παέι στα ανεπιθύματα, τώρτα πρόσεξα πως ανέφερες Outlook (η Microsoft τελευταία...)

*Έκανα μόλις δοκιμή και συνδέθηκα κανονικά!

**δε νομίζω να κάνεις σύνδεση πίσω από vpn? (απλά το ανέφερω μήπως "τρώει σκάλωμα")

Δημοσ.

Το έχω κάνει, δεν μπαίνει. Δεν δίνω λάθος στοιχεία ούτε είναι τυχαίο ότι σταμάτησε ο συγχρονισμός των email σε όλες τι συσκευές μου.

Απλά ρωτάω εάν έχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα. Η σελίδα του helpdesk ανοίγει σε εσένα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, charilaos είπε

Το έχω κάνει, δεν μπαίνει. Δεν δίνω λάθος στοιχεία ούτε είναι τυχαίο ότι σταμάτησε ο συγχρονισμός των email σε όλες τι συσκευές μου.

Απλά ρωτάω εάν έχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα. Η σελίδα του helpdesk ανοίγει σε εσένα;

Χμμμ, όχι δεν ανοίγει...

Capture.JPG.86219a16b9f3023c42abc8946038ee7e.JPG

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charilaos είπε

Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Ας περιμένω να δω εάν υπάρχει και κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα

Σιγά το χρόνο βρε, ελπίζω να βρεις άκρη ή να είναι προσωρινό δίκο τους πρόβλημα... :) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, charilaos είπε

Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Ας περιμένω να δω εάν υπάρχει και κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα

Δε δουλεύει εδω και λίγες μέρες. Εχουν βγάλει και ανακοίνωση απο το ΠΣΔ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spartak1 είπε

Δε δουλεύει εδω και λίγες μέρες. Εχουν βγάλει και ανακοίνωση απο το ΠΣΔ

Ευχαριστώ μολις το είδα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...