czarjuly Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Βαζε καλγκον και χρωμοπαγιδες μηπως ξεβαφει κανα ρουχο που βαζεις μεσα
Natasab Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Εδώ κ 3 μήνες έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς!!! Τα ρούχα μου βγαίνουν ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχετε δημοσιεύσει. Άλλαξα πλυντήριο γιατί σκεφτήκαμε ότι θα φταίει αυτό αλλά δεν άλλαξε τιποτα. Εσείς Βρήκατε τι ευθύνεται γιαυτο;; ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε σωλήνες,δεν μας έχει μείνει να κάνουμε κάτι άλλο ; Στις 9/5/2020 στις 12:35 ΜΜ, Magicalm είπε Καλημέρα, όσο και αν εψαξα δε βρίσκω κάτι αντίστοιχο. Το πλυντήριο μου ενα Siemens 12ετίας μου εκανε τα εξής νούμερα -δε στίβει τα ρούχα. Όταν τελειώσει το πρόγραμμα ενω θεωρητικά εχει στίψει, βγαινουν τα ρουχα μούσκεμα και πρεπει να το ξαναβάλω μόνο στο στίψιμο. -μου βγαζει μαυρίλες πάνω στα ρούχα. Έχω καθαρίσει το λάστιχο της πόρτας, έχω καθαρίσει τον κάδο με διάφορους τρόπους, το έχουμε ανοίξει και πάλι επιμένει και βγάζει τις μαυρίλες. Είναι μαυρίλες που είναι σαν να έχω απλώσει σε σκουριασμένο σύρμα ή βρώμικο, τα ρούχα και έχει μείνει αυτή η μαυρίλα από το σύρμα. Με τα πολλά πήραμε καινούργιο πλυντήριο. Ενα Bosch. Όλα καλά και ωραία αλλά έλα που το θέμα με τις μαυρίλες επιμένεις στα ρούχα και μου τα καταστρέφει. Η μόνη μου σκέψη πλέον είναι μήπως επειδή η ποιότητα του νερού στην περιοχή που μένω είναι χάλια, μήπως φταίει το νερό. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση με φίλτρο στον κεντρικό αγωγό ή στην παροχή του πλυντηρίου να βρω λύση; Προσπαθώ να βρω μία λύση πριν αρχίσουμε και σκάβουμε και αλλάζουμε όλες τις σωλήνες νερού.... Σημειωτέων οτι το σπίτι είναι σχετικά καινούργιο 10 ετών. Εδώ κ 3 μήνες έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς!!! Τα ρούχα μου βγαίνουν ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχετε δημοσιεύσει. Άλλαξα πλυντήριο γιατί σκεφτήκαμε ότι θα φταίει αυτό αλλά δεν άλλαξε τιποτα. Εσείς Βρήκατε τι ευθύνεται γιαυτο;; ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε σωλήνες,δεν μας έχει μείνει να κάνουμε κάτι άλλο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Natasab είπε Εδώ κ 3 μήνες έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς!!! Τα ρούχα μου βγαίνουν ακριβώς όπως στη φωτογραφία που έχετε δημοσιεύσει. Άλλαξα πλυντήριο γιατί σκεφτήκαμε ότι θα φταίει αυτό αλλά δεν άλλαξε τιποτα. Εσείς Βρήκατε τι ευθύνεται γιαυτο;; ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε σωλήνες,δεν μας έχει μείνει να κάνουμε κάτι άλλο ; Δοκίμασε αυτό που λέει ο Ukforthemoment εδώ.
StamTheMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Δοκίμασε αυτό που λέει ο Ukforthemoment εδώ. Αφου λεει οτι αλλαξε πλυντηριο. Λες να πηρε κανα μεταχειρισμενο και να μην το ειχαν καθαρισει ποτε;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αφου λεει οτι αλλαξε πλυντηριο. Λες να πηρε κανα μεταχειρισμενο και να μην το ειχαν καθαρισει ποτε; 😅 Έχεις δίκιο.
StamTheMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε 😅 Έχεις δίκιο. Δεν το αποκλειω,ηταν γνησια απορια.
vasisagi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Κι εγώ έχω πάθει ακριβώς το ίδιο και έχω σκάσει!! Αγοράσα πλυντήριο καινούργιο πριν ένα 5 μηνό lg και έχει κανένα μήνα τώρα παρατηρώ ακριβώς τα ίδια σημάδια με της κοπέλας που ανέβασε φωτογραφία!! Τι έκανα συντήρηση το έβαλα πλύση ξύδι σκέτο βγάζει μαύρα σημάδια. Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το στεγνωτηριο (πάλι lg) αλλά το καθάρισα από μέσα και δεν έβγαζε μαύρο. Η αλήθεια είναι calgon δεν έβαζα ως τώρα όπως γράφει μια άλλη κοπέλα θα βάλω και θα ενημερώσω αλλά έχετε και κανένα άλλο τιπ?? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2024 από vasisagi
warewolf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2024 Για δοκιμάστε κι αυτό κατά τη διάρκεια πλυσίματος. Spoiler
Marimarilou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα, βρήκε κάποιος την αιτία του προβλήματος; Τον τελευταίο μήνα μου έβγαζε τα ρούχα ακριβώς όπως στην φωτογραφία που έχει αναρτηθεί πιο πάνω, ίδιο μοτίβο στις μαυρίλες. Αγόρασα καινούργιο πλυντήριο χθες και το πρόβλημα συνεχίζεται… Παρακαλώ οποίος γνωρίζει για το μυστήριο ας με βοηθήσει ! Ευχαριστώ
ekrepali Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Marimarilou said: Αγόρασα καινούργιο πλυντήριο χθες και το πρόβλημα συνεχίζεται… Σε ολοκαίνουργιο πληντύριο είναι περίεργο... 4 πράγματα μου έρχονται στο μυαλό: 1) Σκληρό νερό στη περιοχή σου. Αν ναι, πρέπει να βάζεις αποσκληρυντικό σε κάθε πλύση... εγώ χρησιμοποιώ Mr Grand αποσκληρυντικό, περίπου 50g σε κάθε πλύση. 2) Τι απορρυπαντικό και μαλακτικό χρησιμοποιείς; 3) Tα υδραυλικά απ'το ρολόι της ύδρευσης μέχρι το πληντύριο είναι παλαιά (χαλκοσωλήνες) ή καινούργια πολυαιθυλενίου 4) Η σωνήνα αποχέτευσης είναι σωστά τοποθετημένη υψομετρικά; Επίσης πάει απευθείας στην αποχέτευση ή περνάει από νιπτήρα-μπανιέρα και μετά πάει στην αποχέτευση; Όταν το πληντύριο αδειάζει νερά, ακούς μπουρμπουλήθρες στο νιπτήρα ή τη μπανιέρα; Είναι αδύνατον να περιγράψω όλα τα σενάρια... δες εδώ τι μπίχλα μπορεί να μαζευτεί στο σύστημα αποχέτευσης. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2024 από ekrepali
Marimarilou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Στις 21/7/2024 στις 11:30 ΠΜ, ekrepali είπε Σε ολοκαίνουργιο πληντύριο είναι περίεργο... 4 πράγματα μου έρχονται στο μυαλό: 1) Σκληρό νερό στη περιοχή σου. Αν ναι, πρέπει να βάζεις αποσκληρυντικό σε κάθε πλύση... εγώ χρησιμοποιώ Mr Grand αποσκληρυντικό, περίπου 50g σε κάθε πλύση. 2) Τι απορρυπαντικό και μαλακτικό χρησιμοποιείς; 3) Tα υδραυλικά απ'το ρολόι της ύδρευσης μέχρι το πληντύριο είναι παλαιά (χαλκοσωλήνες) ή καινούργια πολυαιθυλενίου 4) Η σωνήνα αποχέτευσης είναι σωστά τοποθετημένη υψομετρικά; Επίσης πάει απευθείας στην αποχέτευση ή περνάει από νιπτήρα-μπανιέρα και μετά πάει στην αποχέτευση; Όταν το πληντύριο αδειάζει νερά, ακούς μπουρμπουλήθρες στο νιπτήρα ή τη μπανιέρα; Είναι αδύνατον να περιγράψω όλα τα σενάρια... δες εδώ τι μπίχλα μπορεί να μαζευτεί στο σύστημα αποχέτευσης. Σας ευχαριστώ, θα τα κοιτάξω όλα..
tzotzo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 On 20/07/2024 at 23:00, Marimarilou said: Καλησπέρα, βρήκε κάποιος την αιτία του προβλήματος; Τον τελευταίο μήνα μου έβγαζε τα ρούχα ακριβώς όπως στην φωτογραφία που έχει αναρτηθεί πιο πάνω, ίδιο μοτίβο στις μαυρίλες. Αγόρασα καινούργιο πλυντήριο χθες και το πρόβλημα συνεχίζεται… Παρακαλώ οποίος γνωρίζει για το μυστήριο ας με βοηθήσει ! Ευχαριστώ παρε ενα τετοιο https://www.qwaterfilters.com/product/φιλτρο-για-πλυντιρια-ρουχων-και-πιατω/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwzIK1BhAuEiwAHQmU3q8RlS8-J9jyKBC5XXebT9geWrrcfw7IxkDnd7kAUaKdNPngOFygXBoCFMAQAvD_BwE, αν τα μαυρακια ειναι στο φιλτρο σημαινει οτι εχεις πολυ κακή παροχη νερου. Επισης τσεκαρε τις ενωσεις των παροχων-αποχετευσης μηπως κάποιο τσιμπουχακι δεν εχει πατησει καλα και περνανε μεσα στο νερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα