Προς το περιεχόμενο

Το PS5 θα σε ενημερώνει πόσο χρόνο θα χρειαστείς για να τερματίσεις ένα παιχνίδι


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία νέα ευρεσιτεχνία της Sony αποκαλύπτει μία έξυπνη βοηθό που γνωρίζει τα πάντα για τα παιχνίδια σου.

Αν και το PlayStation 5 είναι σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, για την ώρα αρκετά πράγματα παραμένουν άγνωστα. Μάλιστα η Sony, έχει ανακοινώσει ελάχιστα πράγματα συγκριτικά με το Xbox Series X. Η έλλειψη αυτή, οδήγησε κάποιους που είχαν την περιέργεια να μάθουν περισσότερα πράγματα για την κονσόλα, στο γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ. Και ο κόπος της αναζήτησης, δεν πήγε χαμένος.

Η πατέντα με αριθμό 20200138245 περιγράφει μία πλατφόρμα ενημέρωσης η οποία θα παρέχει συμβουλές στον παίχτη, ειδικά στις πιο δύσκολες περιοχές των παιχνιδιών. Εκτός όμως από συμβουλές, θα μπορεί να υπολογίσει και πόση ώρα θα χρειαστεί έως ότου τερματίσει κάποιος το παιχνίδι.

sony-playstation-5-eksipni-voithos-1.jpg.8613c656062282ccfb88056dd7949838.jpg

Η παραπάνω φωτογραφία, που κατατέθηκε παράλληλα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, δείχνει μία τηλεόραση η οποία είναι συνδεδεμένη σε μία κονσόλα PS4. Στην τηλεόραση φαίνεται ένα μήνυμα από τη νέα πλατφόρμα, η οποία ενημερώνει τον παίχτη ότι για το συγκεκριμένο επίπεδο του παιχνιδιού θα χρειαστεί ακόμη 45 λεπτά. Μάλιστα τον ρωτάει αν θέλει να συνεχίσει η να επιλέξει ένα διαφορετικό παιχνίδι με ενδεχομένως συντομότερο χρόνο ολοκλήρωσης ανά επίπεδο.

Αν και μπορεί να δώσει μία εκτίμηση για το πόση ώρα θα χρειαστεί το κάθε επίπεδο, άλλες εικόνες δείχνουν ότι η έξυπνη βοηθός θα μπορεί να συνυπολογίσει και το στυλ παιχνιδιού του χρήστη, ώστε να δίνει ακριβέστερες απαντήσεις. Μία άλλη εικόνα δείχνει τη βοηθό να λέει ότι ο χρόνος ολοκλήρωσης μπορεί να μειωθεί αν ο παίκτης χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό αντικείμενο ή αλλάξει την στρατηγική του.

sony-playstation-5-eksipni-voithos-2.jpg.2b815748929a26d0d5001cf15179b792.jpg

Παρόλο που η πατέντα μιλάει μόνο για ενημέρωση εντός των παιχνιδιών, ενδέχεται αυτή η ιδέα να είναι μέρος και ολόκληρου του λειτουργικού συστήματος της κονσόλας και να λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως η Alexa, το Siri και η Cortana. Μάλιστα στο παρελθόν έχουν ακουστεί φήμες ότι η Sony αναπτύσσει μία τέτοια τεχνολογία και αυτό το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σίγουρα προσδίδει μεγαλύτερη αξιοπιστία σε αυτές τις αναφορές.

Δυστυχώς για την ώρα η Sony παραμείνει ιδιαίτερα ήσυχη αναφορικά με τις ανακοινώσεις του PlayStation 5, παρ’ όλα αυτά με τη φημολογούμενη εκδήλωση που αναμένεται στις αρχές Ιουνίου, ίσως η εταιρία αποκαλύψει κάποια από τα πλάνα της.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι μπράβο,ps5 η καλύτερη κονσόλα μετά καλύτερα παιχνίδια και ας είναι και ένα 25% πιο αδύναμο από το χβοχ, δεν πειράζει ;)

Επεξ/σία από nikos5800
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζούμε σε εποχές που οι κονσόλες και τα παιχνίδια πιάνουν χεράκι-χεράκι τον παίχτη... Πολλά φεγγάρια πριν, τα παιχνίδια (ακόμα και αυτά που φαινόντουσαν απλά στα μάτι) θέλανε πραγματικά skills για να τα τερματίσεις. Αλλά τι λέω τώρα, έτσι κι αλλιώς πλέον τα παιχνίδια επικεντρώνονται στο multiplayer και το singleplayer το έχουν χεσμένο ή ανύπαρκτο.

  • Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην  επόμενη τεχνολογικη τους πατάτα όταν θα βγαίνεις game over θα διαγράφεται αυτόματα το παιχνίδι από το CD.... Ρεαλισμός κύριοι... Ρεαλισμός υπερβολικός που βλάπτει σοβαρά το gaming. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...