StavrosThe Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα τα φώτα σας! Ασχολούμαι με το dropshipping. Οι providers βρίσκονται στην Αμερική και θα ήθελα να πουλάω μόνο εκεί γιατί μου παρέχουν λιγότερα μεταφορικά και λιγότερο χρόνο ώστε να παραδοθεί το δέμα. Θέλω να το κάνω νόμιμα! Τί μπορώ να κάνω? Πρέπει να ανοίξω LLC? Αν ναι, πώς και που? Και κάτι ακόμη. Με το θέμα της φορολογίας τί γίνεται εάν πουλάω Αμερική αλλά βρίσκομαι Ελλάδα? Ξέρει κανείς τίποτα? Ο λογιστής μου μαύρα μεσάνυχτα. Ευχαριστώ!!
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, StavrosThe είπε Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα τα φώτα σας! Ασχολούμαι με το dropshipping. Οι providers βρίσκονται στην Αμερική και θα ήθελα να πουλάω μόνο εκεί γιατί μου παρέχουν λιγότερα μεταφορικά και λιγότερο χρόνο ώστε να παραδοθεί το δέμα. Θέλω να το κάνω νόμιμα! Τί μπορώ να κάνω? Πρέπει να ανοίξω LLC? Αν ναι, πώς και που? Και κάτι ακόμη. Με το θέμα της φορολογίας τί γίνεται εάν πουλάω Αμερική αλλά βρίσκομαι Ελλάδα? Ξέρει κανείς τίποτα? Ο λογιστής μου μαύρα μεσάνυχτα. Ευχαριστώ!! Απευθύνσου σε άλλο λογιστή... Μόνο από τέτοια Πηγή θα βρεις κάτι έγκυρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα