charilaos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Θέλουμε να βοηθήσουμε τη γιαγιά μου που έχει πρόβλημα ακοής και να της πάρουμε ακουστικά βαρηκοΐας. Θα την πάμε και σε ειδικό για ακοόγραμμα και τα συναφή ώστε να διαλέξει τον σωστό τύπο ακουστικού. Έχω δει κάποιες μάρκες: ReSound Phonak Audio service Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία με κάποια εταιρία και μπορεί να μου προτείνει;
chill Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Πρώην Siemens - νυν Signia Ακριβά αλλά είναι από τα καλύτερα. Μιλάω από προσωπική εμπειρία και χρήση. Χρησιμοποιώ κοντά 20 χρόνια και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος και από τα προϊόντα αλλά κυρίως από την αντιμετώπιση. Πραγματικά δίπλα στον πελάτη! Βέβαια αυτό θα το πει η γιαγιά. Μην αποφασίσετε την τάδε μάρκα. Ας δει μερικά ακουστικά και ας αποφανθεί η ίδια. Από αυτές που αναφέρεις ξέρω την resound που είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή εταιρία. Και η πρώην phonak νυν sonova είναι μεγάλο brand. 1
charilaos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, chill είπε Πρώην Siemens - νυν Signia Ακριβά αλλά είναι από τα καλύτερα. Μιλάω από προσωπική εμπειρία και χρήση. Χρησιμοποιώ κοντά 20 χρόνια και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος και από τα προϊόντα αλλά κυρίως από την αντιμετώπιση. Πραγματικά δίπλα στον πελάτη! Βέβαια αυτό θα το πει η γιαγιά. Μην αποφασίσετε την τάδε μάρκα. Ας δει μερικά ακουστικά και ας αποφανθεί η ίδια. Από αυτές που αναφέρεις ξέρω την resound που είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή εταιρία. Και η πρώην phonak νυν sonova είναι μεγάλο brand. Αύριο πρωί θα πάω να ρωτήσω σε μια αντιπροσωπεία που είναι και εδώ κοντά μου. Περίπου τι τιμές παίζουν;
chill Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 34 λεπτά πριν, charilaos είπε Αύριο πρωί θα πάω να ρωτήσω σε μια αντιπροσωπεία που είναι και εδώ κοντά μου. Περίπου τι τιμές παίζουν; Τετραψήφιοι αριθμοί συνήθως για επώνυμα ανάλογα και με το είδος του ακουστικού κ του προβλήματος που θα δείξει η εξέταση. Τα ακουστικά δεν είναι one off πράγμα. Κάθε 3 με 5 χρόνια θέλουν αλλαγή!!! Αν έχει ασφάλεια δικαιούται 400 ευρώ αποζημίωση.
HamerZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ερώτηση, είναι γνωστή και η Akoustica Medica; Στο έντυπό της αναφέρει Velox S κα με αναζήτηση βρήκα την Oticon.com με τα προϊόντα Opn και Siya. Για κόστος είδα σε ebay κτλ για 2.500-3.000€ το ζευγάρι, όσο και από τον πωλητή εδώ. Η αλλαγή που αναφέρεις chill θα έχει πάλι την αρχική τιμή αγοράς ή συντήρησης;
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Και ποιος θα στα ρυθμίσει αν τα πάρεις από eBay? Εγγύηση;
chill Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, HamerZ είπε Ερώτηση, είναι γνωστή και η Akoustica Medica; Στο έντυπό της αναφέρει Velox S κα με αναζήτηση βρήκα την Oticon.com με τα προϊόντα Opn και Siya. Για κόστος είδα σε ebay κτλ για 2.500-3.000€ το ζευγάρι, όσο και από τον πωλητή εδώ. Η αλλαγή που αναφέρεις chill θα έχει πάλι την αρχική τιμή αγοράς ή συντήρησης; Δεν την γνωρίζω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή. Η αλλαγή όπως είπα συνεπάγεται νέο ακουστικό οπότε ναι τα ίδια χρήματα πάνω κάτω για το πιο εξελιγμένο μοντέλο που θα έχει κυκλοφορήσει την χρόνια της αλλαγής. Εννοείται πως δεν κοιτάς ebay. Πρέπει να δοκιμάσει η γιαγιά τα ακουστικά. Της παίρνουν μέτρα για να σου δώσω να καταλάβεις τα οποία είναι μοναδικά για το κάθε ανθρώπινο αυτί. Το ακουστικό της γιαγιάς δηλαδή θα κάνει μόνο για το αυτι της και για κανένα άλλο αυτι. Κόστος 2,5 - 3k για ακουστικά αμφι είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή. Λαβέ ωστόσο υπόψη σου ότι η βαρηκοΐα της γιαγιάς μπορεί να μην είναι και στα ίδια αυτιά η ίδια. Αν η ακοή στο ένα αυτί είναι σε σχετικα καλή κατάσταση ή σε πολύ άσχημη κατάσταση δεν χρειάζεται ακουστικό. Επενδύεις ένα καλό ακουστικό στο πιο λειτουργικό αυτί και τελειώνεις. Φυσικά πρέπει να συνηθίσει μετά η γιαγιά τον νέο τρόπο επικοινωνίας... Ότι δηλαδή τα ακουστικά ερείσματα θα έρχονται μόνο από την μία πλευρά. Δεν είναι κάτι απλό και θέλει προσοχή το πρώτο διάστημα.
Figantu Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Το πια ακουστικα ειναι καλυτερα θα το κρινει η γιαγια σας. Εγω ειμαι βαρηκοος απο την γεννηση μου και μεχρι τωρα μονο phonak παιρνουμε επειδη ειναι κορυφη για εμας. Αμα παρεις τα ακουστικα μονα τους ειναι σχετικα φθηνα αμα τα παρεις απο ανθρωπους που κανουν αυτην την δουλεια θα σου κοστισει περισσοτερο αλλα θα εχεις εγγυηση δωρεαν ρυθμισεις εκμαγια σωληνακια κλπ.
charilaos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, επανήλθα. Έχει κανείς άποψη για ακουστικά Beltone; Αντιπρόσωπος βλέπω είναι ο Δημόπουλος και έχει και αρκετά μαγαζιά σε πόλεις ανά την Ελλάδα.
charilaos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μία ακόμη γνώμη παιδιά γιατί από βδομάδα θα πάω στα Γιάννενα με τη γιαγιά να κανονίσουμε. Είμαι ανάμεσα σε ReSound που ανέφερα πριν και σε Beltone. Σε ποια από τις 2 θα προτείνατε; Ή να πάω και στις 2 για συζήτηση με τους αρμόδιους;
manoskriti74 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Στις 14/5/2020 στις 1:52 ΠΜ, Figantu είπε Το πια ακουστικα ειναι καλυτερα θα το κρινει η γιαγια σας. Εγω ειμαι βαρηκοος απο την γεννηση μου και μεχρι τωρα μονο phonak παιρνουμε επειδη ειναι κορυφη για εμας. Αμα παρεις τα ακουστικα μονα τους ειναι σχετικα φθηνα αμα τα παρεις απο ανθρωπους που κανουν αυτην την δουλεια θα σου κοστισει περισσοτερο αλλα θα εχεις εγγυηση δωρεαν ρυθμισεις εκμαγια σωληνακια κλπ. καλησπερα φιλε μου. τι εννοεις μονο σου. Καποια αγορα απο ebay εννοεις
Figantu Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Στις 28/3/2021 στις 7:44 ΜΜ, manoskriti74 είπε καλησπερα φιλε μου. τι εννοεις μονο σου. Καποια αγορα απο ebay εννοεις Απο ebay παιζονται αρκετα αλλα ειναι λιγο ρισκο να μην ξερεις κατασταση κλπ. Χωρις να εχεις τις γνωσεις και τον εξοπλισμο για να ρυθμισεις μονος τα ακουστικά δεν συνίσταται να τα παρεις μονος σου εκτος και αν στα ρυθμισει καποιος αλλος. Απο ελλαδα δεν γνωριζω αν εχει μαγαζι που δινει ακουστικα φτηνα σχετικα.
22anonymous22 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Καλησπερα, πρωτη φορα στο forum τυχαια το βρηκα ηδη τυπωσα την πρωτη μου απαντηση σε ενα αλλο θεμα με ακουστικα παλι, εργαζομαι πανω στο κομματι, προσφερομαι να απαντησω σε οτι απορια εχετε, το ebay δεν το συνιστω αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας, αν δεν υπαρχει ευκολια με το οικονομικο why not! οχι γιατι μπορει να ειναι μπουφα το ακουστικο, εγω δεν λεω μπορει να ειναι μεταχειρισμενο και να το πας για μια συντηρηση και να γινει καινουργιο, απλα τα υπολοιπα ειναι το θεμα που συνεπαγεται το ακουστικο, κατ' αλλα ολα κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα