Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα μόλις σήμερα φτιαξαμε ένα καινούριο pc με έναν φίλο αυτό που συμβαίνει δε ξέρω από που μπορεί να συμβαίνει, όλα καλά μέχρι που πήγα να φορτώσω τα Windows δεν έδινε σήμα στην οθόνη έβγαλα την μια ram και δούλεψε περάσαμε μέσα τα Windows κάναμε restart και όταν ξανά προσπάθησα να τον ξανά ανοίξω και με μια ram δεν άνοιγε πάλι η οθονη. Στις εικόνες είναι τα πράγματα που εβαλαScreenshot_20200512_002910_com.android.chrome.jpg.5871f5cf486e34579f9cc524359412ac.jpg

Screenshot_20200512_002902_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20200512_003036_com.android.chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλε την μπαταρία από την μητρική για λίγο, ξαναβάλτην και δοκίμασε 1-1 τις ram να δεις άμα φταίει 1 συγκεκριμένη. Αν δεν δουλέψει πάλι υπάρχει περίπτωση να είναι η μητρική.

Bootάρει το pc όταν το ανοίγεις? Ακούς να κάνει 1 μπιπ? Έχεις μητρική με  οθόνη για Qcode? Αν bootάρει έχεις δοκιμάσει  να το ανοίξεις με την onboard κάρτα γραφικών?

Edit: Τώρα είδα την tomahawk, δεν έχεις οθόνη.

Επεξ/σία από XristosSp
Δημοσ.

Bootaρει κανονικά κάνει και το τσεκ δεν μου ανάβει κάποιο φωτάκι βλάβης. Μια δίνει σήμα στην οθόνη μια είναι νεκρό

Δημοσ.

Δεν έχεις διαθέσιμες άλλες ram ή άλλη μητρική να δοκιμάσεις ε? Αν έχει πρόβλημα κάτι από τα 2 μόνο έτσι θα το εντοπίσεις. Ή πάρε τις ram και δοκίμασε τες στο pc κάποιου φίλου.

Τώρα για πιο άμεσα μπορείς να δοκιμάσεις :

1) με / χωρίς κάρτα γραφικών να δεις αν φταίει η κάρτα.

2) άλλο καλώδιο hdmi ή displayport ότι χρησιμοποιείς.

3) άλλη οθόνη ή πιο εύκολο είναι να δοκιμάσεις την οθόνη με κάτι άλλο πχ άμα έχεις ps4.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekptotos είπε

Bootaρει κανονικά κάνει και το τσεκ δεν μου ανάβει κάποιο φωτάκι βλάβης. Μια δίνει σήμα στην οθόνη μια είναι νεκρό

Ρε αδερφουλι τα βασικα τα αποκλεισαμε? Δοκιμασες διαφορετικο display port cable η hdmi? Eπισης αν δεις το ram support της μητρικης σου λεει max ram oc frequency 3466 mhz και εσυ εισαι στα 3600 μηπως κ αυτο το φρικαρει? 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekptotos είπε

Έχω και δικό μου pc λέω να κάνω τραμπες τα πράγματα μου ένα ένα να δω

Ωραία αφού έχεις και πράγματα δοκίμασε τα όλα, καλώδιο, κάρτα γραφικών, ram, οθόνη και άμα δεν δουλεύει πάλι λογικά είναι μητρική. Επίσης βγάλε την μπαταρία από την μητρική που σου είπα και δοκίμασε άμα δεν το έκανες .

Μόλις τώρα, niko13 είπε

Απλα μια φορα για μενα ηταν το καλωδιο display port που χρησιμοποιουσα.. Καλη τυχη βραδιατικο 

Ναι, οτιδήποτε μπορεί να ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα εχεις ευχαριστα ενημερωσε. Ασυγκριτη πουστια να συμβαινει αυτο σε νεο συστημα εκει που περιμενεις πως κ πως. 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.

Θα κάτσω να τα δω ένα ένα λες να φρακαρα τις ραμ; και τα είχα δει όλα πριν τα πάρω να μη πρόσεξα ρε γαμωτο τα ghz; 

Για ότι έχω θα σας ενημερώσω ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ανησυχείς τόσο για αυτό, θα πρέπει να ανάψεις το XMP για να τρέξουν τόσο. Τώρα θα είναι μέσα στα όρια. Αλλά ναι, τσάμπα πήρες 3600, 3200mhz περισσεύει κιόλας.

Απλά για να μην έχεις πρόβλημα άστες έτσι, μην τις πειράξεις από τα bios στο μέλλον.

Δοκίμασε τα όλα και βλέπεις, αφού είναι καινούργιο το pc  ότι και να ναι θα αντικατασταθεί οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή!

Καλό βράδυ!

Επεξ/σία από XristosSp
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 12/5/2020 στις 1:45 ΠΜ, XristosSp είπε

Μην ανησυχείς τόσο για αυτό, θα πρέπει να ανάψεις το XMP για να τρέξουν τόσο. Τώρα θα είναι μέσα στα όρια. Αλλά ναι, τσάμπα πήρες 3600, 3200mhz περισσεύει κιόλας.

Απλά για να μην έχεις πρόβλημα άστες έτσι, μην τις πειράξεις από τα bios στο μέλλον.

Δοκίμασε τα όλα και βλέπεις, αφού είναι καινούργιο το pc  ότι και να ναι θα αντικατασταθεί οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή!

Καλό βράδυ!

Καλησπέρα και πάλι άλλαξα κάρτες γραφικών έβαλα την δική μου πάνω στο νέο pc και βαράει πιστόλια. Το θεμα πιο είναι τώρα έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών του φίλου μου η δε την υποστηρίζει η μυτρικη, γτ η δική μου έχει 12 pin  το pci και η καινούρια μόνο 6 τι παιζει

Στις 12/5/2020 στις 1:02 ΠΜ, niko13 είπε

Ρε αδερφουλι τα βασικα τα αποκλεισαμε? Δοκιμασες διαφορετικο display port cable η hdmi? Eπισης αν δεις το ram support της μητρικης σου λεει max ram oc frequency 3466 mhz και εσυ εισαι στα 3600 μηπως κ αυτο το φρικαρει? 

Νίκο τελικά είναι η κάρτα γραφικών, τώρα το θέμα είναι έχει πρόβλημα η κάρτα ή δεν την υποστηρίζουν τα pc μας γτ έβαλα την δική μου  πάνω στο καινούριο pc και πάει μπάλα. Επίσης με την καινούρια κάρτα μόλις ανοίξω το διακοπτακι του τροφοδοτικού μου ρίχνει την ασφάλεια στο σπιτι

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας της καρτας γραφικων. Μην το σκεφτεσαι.αυτο μας αποσχολει μονο για επεξεργαστη motherboard. Αν σου ριχνει γενικο με τη μια καρτα και δουλευει με την αλλη τοτε δυστυχως βρηκες τον ενοχο κ πρεπει να πας την καρτα γραφικων πισω. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, niko13 είπε

Δεν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας της καρτας γραφικων. Μην το σκεφτεσαι.αυτο μας αποσχολει μονο για επεξεργαστη motherboard. Αν σου ριχνει γενικο με τη μια καρτα και δουλευει με την αλλη τοτε δυστυχως βρηκες τον ενοχο κ πρεπει να πας την καρτα γραφικων πισω. 

Αυτό θα κάνω φίλε μου νικ αύριο έφυγε κιόλας. Επίσης την δοκίμασα πάνω στο δικό μου και κάνει τα ιδια

Σας ευχαριστώ όλους 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...