Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Είχα παραγγείλει ένα πακέτο Ryzen 3600 + b450 gaming plus + ripjaw 16gb από το digital-master στις 22 Απριλίου. Μου είπανε ότι λόγο των συνθηκών θα πάρει από 6 έως 8 εργάσιμες μέρες για την αποστολή. Από υην Τετάρτη παίρνω κάθε μέρα τηλ και μου το πάνε από μέρα σε μέρα. Εχθές μου είπανε για σήμερα. Ακόμα δεν έχω νέα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακυρώσω την παραγγελία και να πάω σε κανένα μεγάλο κατάστημα να δώσω 50€ παραπάνω και να τελειώνω. Βέβαια Από αύριο μέχρι το Σάββατο θα είμαι εκτός Αθηνών, όποτε και να έρθει Παρασκευή εγώ Δευτέρα θα το παραλάβω. Άξιζει να την ακυρώσω τώρα μετά από τόσο καιρό ; Πιο πολύ με προβληματίζει το εάν κάτι έχει πρόβλημα ποσό καιρό θα κάνουν να με εξυπηρετήσουν ! Η παραγγελία πληρώθηκε με PayPal. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DrunkKiddo είπε

Καλημέρα παιδιά! Είχα παραγγείλει ένα πακέτο Ryzen 3600 + b450 gaming plus + ripjaw 16gb από το digital-master στις 22 Απριλίου. Μου είπανε ότι λόγο των συνθηκών θα πάρει από 6 έως 8 εργάσιμες μέρες για την αποστολή. Από υην Τετάρτη παίρνω κάθε μέρα τηλ και μου το πάνε από μέρα σε μέρα. Εχθές μου είπανε για σήμερα. Ακόμα δεν έχω νέα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακυρώσω την παραγγελία και να πάω σε κανένα μεγάλο κατάστημα να δώσω 50€ παραπάνω και να τελειώνω. Βέβαια Από αύριο μέχρι το Σάββατο θα είμαι εκτός Αθηνών, όποτε και να έρθει Παρασκευή εγώ Δευτέρα θα το παραλάβω. Άξιζει να την ακυρώσω τώρα μετά από τόσο καιρό ; Πιο πολύ με προβληματίζει το εάν κάτι έχει πρόβλημα ποσό καιρό θα κάνουν να με εξυπηρετήσουν ! Η παραγγελία πληρώθηκε με PayPal. 

Θεωρώ πως εφόσον θα λείπεις δεν έχει νόημα της ακύρωσης.

Εξάντλησε τα περιθώρια. Όταν επιστρέψεις δεν έχεις κάποια ενημέρωση τότε ναι θα έλεγα να προχωρήσεις σε ακύρωση.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που κάτι είναι ελαττωματικό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrunkKiddo είπε

Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που κάτι είναι ελαττωματικό. 

Τι εννοείς;

Θα μπορούσε να είναι ελαττωματικό απ' οπουδήποτε και να το αγόραζες.

Αν είναι θα το επιστρέψεις πίσω για το DOA.

• Like 1
Δημοσ.

Με έβαλε σε σκέψεις απλά το "σε πάω απο μέρα σε μέρα" που μου κάνανε. Προτιμώ δηλαδή να μου πούνε θα το έχουμε σε μια βδομάδα, παρά να μου λένε κάθε μέρα αύριο, αύριο, αύριο κλπ. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι πως αν υπάρχει ελαττωματικό κομμάτι, αυτό το "πήγαινε-έλα" με τις μεταφορικές πως θα δουλέψει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, DrunkKiddo είπε

Αυτό με κάνει να σκέφτομαι πως αν υπάρχει ελαττωματικό κομμάτι, αυτό το "πήγαινε-έλα" με τις μεταφορικές πως θα δουλέψει. 

Μπορείς να κάνεις rma κατευθείαν με AMD και G.Skill ώστε να αποφύγεις την διαδικασία με το digital-master, εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα σε τέτοια περίπτωση.

Με την μητρική (MSI) τα πράγματα αλλάζουν μιας και θα πρέπει να απευθυνθείς αναγκαστικά στο κατάστημα.

Επεξ/σία από LaMereda
  • Like 1
Δημοσ.

Το έγραψα και σε άλλο θέμα,με το συγκεκριμένο κατάστημα 3μιση μήνες για rma μητρικής

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις με ενημέρωσαν οτι έφτασε σήμερα Αθήνα μόνο ο επεξεργαστής. Τα υπόλοιπα μάλλον αύριο. Τους είπα μέχρι Παρασκευή αν δεν έχει έρθει τίποτα θα ακυρωθεί

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrunkKiddo είπε

Μόλις με ενημέρωσαν οτι έφτασε σήμερα Αθήνα μόνο ο επεξεργαστής. Τα υπόλοιπα μάλλον αύριο. Τους είπα μέχρι Παρασκευή αν δεν έχει έρθει τίποτα θα ακυρωθεί

Κάτι είναι και αυτό... :)

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι κατάλαβα, το κατάστημα είναι στην Κρήτη. Τα στείλανε με το καράβι για Αθήνα. Να στείλανε μόνο τον επεξεργαστή απο το κατάστημα? Μου φαίνεται δύσκολο, όχι απίθανο βέβαια. Μην χάθηκαν στην πορεία φοβάμαι. Αυτό τους είπα δηλαδή. Το παιδί στο τηλέφωνο όταν του το είπα μου λέει όχι δεν νομίζω, και στο καπάκι το διορθώνει με αποκλείεται. Προφανώς καταλαβαίνω ότι έχει πολύ φόρτο αυτόν τον καιρό, αλλά αν αρχίσουν τέτοια κόλπα να χάνονται κομμάτια, εγώ θα αποσυρθώ και θα πάω αλλού να τελειώνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrunkKiddo είπε

Απ ότι κατάλαβα, το κατάστημα είναι στην Κρήτη. Τα στείλανε με το καράβι για Αθήνα. Να στείλανε μόνο τον επεξεργαστή απο το κατάστημα? Μου φαίνεται δύσκολο, όχι απίθανο βέβαια. Μην χάθηκαν στην πορεία φοβάμαι. Αυτό τους είπα δηλαδή. Το παιδί στο τηλέφωνο όταν του το είπα μου λέει όχι δεν νομίζω, και στο καπάκι το διορθώνει με αποκλείεται. Προφανώς καταλαβαίνω ότι έχει πολύ φόρτο αυτόν τον καιρό, αλλά αν αρχίσουν τέτοια κόλπα να χάνονται κομμάτια, εγώ θα αποσυρθώ και θα πάω αλλού να τελειώνω.

Τι είναι βρε να χάνονται εμπορεύματα;;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χάνονται ε? 😅 Να ξεχαστούν τότε? Αστειεύομαι, απλά τα περιμένω πως και πως να τα βάλω πάνω να ξεμπερδεύω και κάτι τέτοιες στιγμές γίνονται τα πιο κουφά! Προς το παρών λίγες μέρες ακόμα υπομονή! 🙂

Δημοσ.

Στην ίδια μοίρα κι εγώ μονο που ελπιζω να παρω ολοκληρο desktop

Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ (Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθε μέρα μία νέα δικαιολογία για επιπλέον καθυστέρηση!!!!! Παραγγελία από 20 Απριλίου!!!

Τους παρακαλάω απο τις 30/4 να μου πουν αν θα το έχω στα χερια μου το αργότερο μεχρι 15/05 γιατι το χρειαζομαι και κάθε φορα ήταν 1000% σίγουροι οτι θα το έχω!!!!!!!!!!!!

Μεχρι που....εφτασε 14/05!!!!!!!!!!!!! Και ωωωω τι εκπληξη άλλη μία δικαιολογία που ακόμα δεν έχει αποσταλεί!!!!!!!!!

Οι ανθρωποι ειναι απεριγραπτοι!!!!!!! Εχθες προσπαθουσαν να με πείσουν οτι απο Κρητη Αθηνα θα έρθει σε μία μέρα!!!!!!!!!!!! 

Νομιζω οτι και τσαμπα να τα δινουν δεν αξίζει να παρεις!!!!!!!!!!! Απορω πως εχουν μαγαζια κατι τετοιοι ανθρωποι!!!!!!!!!! 

Αλλα έτσι τα συντηρουν στις πλατες κατι κορόιδων σαν εμένα που αντι να ακυρώσουν απ την πρώτη δικαιολογία κάθονται και τους ανέχονται!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εχθές εγώ πήρα αριθμό αποστολής με acs. Θα πάρω τηλ και εκεί βέβαια να επιβεβαιώσω γιατί πλέον από αυτούς δεν πιστεύω μαι πολλά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...