DrunkKiddo Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Καλημέρα παιδιά! Είχα παραγγείλει ένα πακέτο Ryzen 3600 + b450 gaming plus + ripjaw 16gb από το digital-master στις 22 Απριλίου. Μου είπανε ότι λόγο των συνθηκών θα πάρει από 6 έως 8 εργάσιμες μέρες για την αποστολή. Από υην Τετάρτη παίρνω κάθε μέρα τηλ και μου το πάνε από μέρα σε μέρα. Εχθές μου είπανε για σήμερα. Ακόμα δεν έχω νέα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακυρώσω την παραγγελία και να πάω σε κανένα μεγάλο κατάστημα να δώσω 50€ παραπάνω και να τελειώνω. Βέβαια Από αύριο μέχρι το Σάββατο θα είμαι εκτός Αθηνών, όποτε και να έρθει Παρασκευή εγώ Δευτέρα θα το παραλάβω. Άξιζει να την ακυρώσω τώρα μετά από τόσο καιρό ; Πιο πολύ με προβληματίζει το εάν κάτι έχει πρόβλημα ποσό καιρό θα κάνουν να με εξυπηρετήσουν ! Η παραγγελία πληρώθηκε με PayPal.
kormos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, DrunkKiddo είπε Καλημέρα παιδιά! Είχα παραγγείλει ένα πακέτο Ryzen 3600 + b450 gaming plus + ripjaw 16gb από το digital-master στις 22 Απριλίου. Μου είπανε ότι λόγο των συνθηκών θα πάρει από 6 έως 8 εργάσιμες μέρες για την αποστολή. Από υην Τετάρτη παίρνω κάθε μέρα τηλ και μου το πάνε από μέρα σε μέρα. Εχθές μου είπανε για σήμερα. Ακόμα δεν έχω νέα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακυρώσω την παραγγελία και να πάω σε κανένα μεγάλο κατάστημα να δώσω 50€ παραπάνω και να τελειώνω. Βέβαια Από αύριο μέχρι το Σάββατο θα είμαι εκτός Αθηνών, όποτε και να έρθει Παρασκευή εγώ Δευτέρα θα το παραλάβω. Άξιζει να την ακυρώσω τώρα μετά από τόσο καιρό ; Πιο πολύ με προβληματίζει το εάν κάτι έχει πρόβλημα ποσό καιρό θα κάνουν να με εξυπηρετήσουν ! Η παραγγελία πληρώθηκε με PayPal. Θεωρώ πως εφόσον θα λείπεις δεν έχει νόημα της ακύρωσης. Εξάντλησε τα περιθώρια. Όταν επιστρέψεις δεν έχεις κάποια ενημέρωση τότε ναι θα έλεγα να προχωρήσεις σε ακύρωση. 1
DrunkKiddo Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που κάτι είναι ελαττωματικό.
kormos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, DrunkKiddo είπε Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που κάτι είναι ελαττωματικό. Τι εννοείς; Θα μπορούσε να είναι ελαττωματικό απ' οπουδήποτε και να το αγόραζες. Αν είναι θα το επιστρέψεις πίσω για το DOA. 1
DrunkKiddo Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Με έβαλε σε σκέψεις απλά το "σε πάω απο μέρα σε μέρα" που μου κάνανε. Προτιμώ δηλαδή να μου πούνε θα το έχουμε σε μια βδομάδα, παρά να μου λένε κάθε μέρα αύριο, αύριο, αύριο κλπ. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι πως αν υπάρχει ελαττωματικό κομμάτι, αυτό το "πήγαινε-έλα" με τις μεταφορικές πως θα δουλέψει.
LaMereda Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, DrunkKiddo είπε Αυτό με κάνει να σκέφτομαι πως αν υπάρχει ελαττωματικό κομμάτι, αυτό το "πήγαινε-έλα" με τις μεταφορικές πως θα δουλέψει. Μπορείς να κάνεις rma κατευθείαν με AMD και G.Skill ώστε να αποφύγεις την διαδικασία με το digital-master, εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα σε τέτοια περίπτωση. Με την μητρική (MSI) τα πράγματα αλλάζουν μιας και θα πρέπει να απευθυνθείς αναγκαστικά στο κατάστημα. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από LaMereda 1
Silok Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Το έγραψα και σε άλλο θέμα,με το συγκεκριμένο κατάστημα 3μιση μήνες για rma μητρικής 1
DrunkKiddo Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μόλις με ενημέρωσαν οτι έφτασε σήμερα Αθήνα μόνο ο επεξεργαστής. Τα υπόλοιπα μάλλον αύριο. Τους είπα μέχρι Παρασκευή αν δεν έχει έρθει τίποτα θα ακυρωθεί
kormos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, DrunkKiddo είπε Μόλις με ενημέρωσαν οτι έφτασε σήμερα Αθήνα μόνο ο επεξεργαστής. Τα υπόλοιπα μάλλον αύριο. Τους είπα μέχρι Παρασκευή αν δεν έχει έρθει τίποτα θα ακυρωθεί Κάτι είναι και αυτό... 1
DrunkKiddo Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Απ ότι κατάλαβα, το κατάστημα είναι στην Κρήτη. Τα στείλανε με το καράβι για Αθήνα. Να στείλανε μόνο τον επεξεργαστή απο το κατάστημα? Μου φαίνεται δύσκολο, όχι απίθανο βέβαια. Μην χάθηκαν στην πορεία φοβάμαι. Αυτό τους είπα δηλαδή. Το παιδί στο τηλέφωνο όταν του το είπα μου λέει όχι δεν νομίζω, και στο καπάκι το διορθώνει με αποκλείεται. Προφανώς καταλαβαίνω ότι έχει πολύ φόρτο αυτόν τον καιρό, αλλά αν αρχίσουν τέτοια κόλπα να χάνονται κομμάτια, εγώ θα αποσυρθώ και θα πάω αλλού να τελειώνω.
kormos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, DrunkKiddo είπε Απ ότι κατάλαβα, το κατάστημα είναι στην Κρήτη. Τα στείλανε με το καράβι για Αθήνα. Να στείλανε μόνο τον επεξεργαστή απο το κατάστημα? Μου φαίνεται δύσκολο, όχι απίθανο βέβαια. Μην χάθηκαν στην πορεία φοβάμαι. Αυτό τους είπα δηλαδή. Το παιδί στο τηλέφωνο όταν του το είπα μου λέει όχι δεν νομίζω, και στο καπάκι το διορθώνει με αποκλείεται. Προφανώς καταλαβαίνω ότι έχει πολύ φόρτο αυτόν τον καιρό, αλλά αν αρχίσουν τέτοια κόλπα να χάνονται κομμάτια, εγώ θα αποσυρθώ και θα πάω αλλού να τελειώνω. Τι είναι βρε να χάνονται εμπορεύματα;; 1
DrunkKiddo Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δεν χάνονται ε? 😅 Να ξεχαστούν τότε? Αστειεύομαι, απλά τα περιμένω πως και πως να τα βάλω πάνω να ξεμπερδεύω και κάτι τέτοιες στιγμές γίνονται τα πιο κουφά! Προς το παρών λίγες μέρες ακόμα υπομονή! 🙂
CKSK Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Στην ίδια μοίρα κι εγώ μονο που ελπιζω να παρω ολοκληρο desktop Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ (Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάθε μέρα μία νέα δικαιολογία για επιπλέον καθυστέρηση!!!!! Παραγγελία από 20 Απριλίου!!! Τους παρακαλάω απο τις 30/4 να μου πουν αν θα το έχω στα χερια μου το αργότερο μεχρι 15/05 γιατι το χρειαζομαι και κάθε φορα ήταν 1000% σίγουροι οτι θα το έχω!!!!!!!!!!!! Μεχρι που....εφτασε 14/05!!!!!!!!!!!!! Και ωωωω τι εκπληξη άλλη μία δικαιολογία που ακόμα δεν έχει αποσταλεί!!!!!!!!! Οι ανθρωποι ειναι απεριγραπτοι!!!!!!! Εχθες προσπαθουσαν να με πείσουν οτι απο Κρητη Αθηνα θα έρθει σε μία μέρα!!!!!!!!!!!! Νομιζω οτι και τσαμπα να τα δινουν δεν αξίζει να παρεις!!!!!!!!!!! Απορω πως εχουν μαγαζια κατι τετοιοι ανθρωποι!!!!!!!!!! Αλλα έτσι τα συντηρουν στις πλατες κατι κορόιδων σαν εμένα που αντι να ακυρώσουν απ την πρώτη δικαιολογία κάθονται και τους ανέχονται!!!!!!!!!!!
kormos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Εδώ δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά Γενικά με την αξιοπιστία τους...
DrunkKiddo Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Εχθές εγώ πήρα αριθμό αποστολής με acs. Θα πάρω τηλ και εκεί βέβαια να επιβεβαιώσω γιατί πλέον από αυτούς δεν πιστεύω μαι πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα