DrunkKiddo Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Update: Δεν άντεξα πήρα την ACS. Στο σύστημα μ έβγαζε ότι δεν υπάρχει η αποστολή με τον αριθμό αυτόν. Μου είπαν δεν το έχουν παραλάβει ακόμα! 2 μέρες δηλαδή είναι διαθέσιμο συο κατάστημα και δεν το έχουν στείλει; Αλλά μου είπανε εχθές ότι το στείλανε ; Γιατί για να μην ενοχλώ με τηλέφωνα; ΥΓ: παίρνω τηλ στο κατάστημα μου λεν ουι η παραγγελία έφυγε εχθές από υο κατάστημα στις 18:22 και ότι η ACS δεν έχει ενημερώσει υπ σύστημα και απλά τα λένε αυτά για να τα πουνε. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από DrunkKiddo
DrunkKiddo Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Συγνώμη για τα διαδοχικά μηνύματα παιδιά ! Προσπαθώ να πάρω τηλ στο κατάστημα εδώ και μια ώρα και δε το σηκώνουν. Θέλω ν τους πω ακύρωση παραγγελίας και να κρατήσουν τα μεταφορικά έξοδα ΑΝ το στείλανε. Έχω πληρώσει με PayPal λέτε να μπυ κάνουν κομπλα; 1
CKSK Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, DrunkKiddo είπε Update: Δεν άντεξα πήρα την ACS. Στο σύστημα μ έβγαζε ότι δεν υπάρχει η αποστολή με τον αριθμό αυτόν. Μου είπαν δεν το έχουν παραλάβει ακόμα! 2 μέρες δηλαδή είναι διαθέσιμο συο κατάστημα και δεν το έχουν στείλει; Αλλά μου είπανε εχθές ότι το στείλανε ; Γιατί για να μην ενοχλώ με τηλέφωνα; ΥΓ: παίρνω τηλ στο κατάστημα μου λεν ουι η παραγγελία έφυγε εχθές από υο κατάστημα στις 18:22 και ότι η ACS δεν έχει ενημερώσει υπ σύστημα και απλά τα λένε αυτά για να τα πουνε. Προφανως ειναι μία ακόμα δικαιολογία!!! Σου λέει τωρα δεν φταιμε εμεις!! Τωρα φταιει η ACS για τις καθυστερησεις!!! Αμα διαβάσεις κριτικές γι αυτούς, το γράφουν πολλοί! Είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!! Εμένα προσπαθουσαν να με πεισουν τις προάλλες ότι με την ACS από Κρήτη για Αθήνα θα παραδοθεί την επόμενη μέρα!!!!!!! Την ίδια στιγμη που η ACS δίνει εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 10 μέρες!!!!!! Οι άνθρωποι είναι αχαρακτήριστοι, θρασείς (αφού δεν ντρέπονται να σε κοροιδεύουν για καιρό) και το ακριβώς αντίθετο από επαγγελματίες!!!!! Έπαθα κι έμαθα!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!!!!! Όποιος θέλει τη συμβουλή μου, ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ.: καλύτερα να δώσετε 50-100€ παραπάνω ή να πάρετε κάτι μικρότερης αξίας αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε το budget σας, παρά να χαλάει η διάθεσή σας και να σπάνε τα νεύρα σας καθημερινά με κάτι τέτοιους!!!!!! Σορρυ εγώ τους απασχολούσα στο τηλέφωνο, το ίδιο ζήτησα κι εγώ!!! 1
DrunkKiddo Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μου είπαν θα επικοινωνήσουν με την ACS και θα δουν τι έχει γίνει. Ειπα οκ περιμένω βα δω τι θα βρουν πάλι να πουνε. Ήδη έχω βρει αυτά που θέλω στο πλαίσιο 80€ παραπάνω. Πάω αύριο και τα παίρνω 1
DrunkKiddo Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Update: Η παραγγελία ακυρώθηκε. Τους ειπα να κρατήσουν τα λεφτά για τα μεταφορικά έξοδα. Ήδη έχω κάνει κράτηση στο πλαίσιο ια πάω αύριο το μεσημέρι να παραλάβω. Τέλος καλό όλα καλα ΥΓ. Το δέμα όντως το είχαν παράδωσει στην ΑCS ενημερώθηκε το σύστημα και εισα ότι ήταν ατα Χανιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα