nikolaos13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Aipower Wearbuds Bluetooth headphone fitness tracker 2 in 1 with Bluetooth 5, AptX, IPX6, mono mode, heart rate monitor, pedometer, calorie counter etc. for sports, men and women Περίπου 50% έκπτωση με τον κωδικό KK9QIGTO και συν τα 10 ευρώ έκπτωση στην αρχική σελίδα του προϊόντος. Τελική τιμή περίπου στα 81 ευρώ με τα μεταφορικά μέσα. Earbuds 2
IgnoreThem Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 εμενα μου βγηκαν 57 με τα μεταφορικα ,ειχε καποιο lightning deal ,εχουν φυγει το 95% οποτε οποιος ενδιαφερεται ας βιαστει 1
DownUNDERground Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε εμενα μου βγηκαν 57 με τα μεταφορικα ,ειχε καποιο lightning deal ,εχουν φυγει το 95% οποτε οποιος ενδιαφερεται ας βιαστει Δεν το έγραφες νωρίτερα ρε φίλος; Where's the love? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από DownUNDERground
nikolaos13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, Amix είπε Το link που εβαλες εχει referral. Δεν είναι referral! Είναι το πρόγραμμα smile που τρέχει η αμαζον στην Γερμανία. Ποσοστό από την κάθε πώληση πάει σε charity.
IgnoreThem Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Δεν το έγραφες νωρίτερα ρε φίλος; Where's the love? δεν προλαβα ηταν αστραπιαιο ,οπως κ η αποφαση να το αγορασω αρχικα ειδα 2 βιντεο τα οποια ηταν πρωιμες παρουσιασεις μοντελων προπαραγωγης ,κ τα reviews στο amazon που ηταν πολυ καλα δοκιμασα αγορα με τον κωδικο κ εβγαιναν 91 τελικη γυρναω πισω κ μου βγαζει την τρελη εκπτωση ,με το lightning deal που εγραψα ,προχωραω 57 τελικη ποσταρα αμεσως edit tft οθονη το ρολοι να το ξερετε οσοι ενδιαφερεστε Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από IgnoreThem 2
IgnoreThem Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 το ακυρωσα τελικα ,η tft οθονη δεν θα φαινεται εξω κ διαβασα κ διαφορα θεματα δεξια αριστερα που με αποθαρρυναν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα