MrJulius Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Γεια σας Σημερα εκανα λογαριασμο στην ιστοσελιδα Coinbase, Μου ειχε την επιλογη να ανεβασω διαβατηριο, διπλωμα οδηγησεις και ταυτοτητα. Επειδη διαθετω μονο ταυτοτητα ανεβασα αυτην και εγινε verified αλλα οταν κανω login μου βγαζει το παραθυρο να ανεβασω ξανα διαβατηριο η διπλωμα αυτη την φορα. Χρειαζεται κατι αλλο να κανω γιατι μου φαινεται περιεργο. Ευχαριστω
spartak1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, MrJulius είπε Γεια σας Σημερα εκανα λογαριασμο στην ιστοσελιδα Coinbase, Μου ειχε την επιλογη να ανεβασω διαβατηριο, διπλωμα οδηγησεις και ταυτοτητα. Επειδη διαθετω μονο ταυτοτητα ανεβασα αυτην και εγινε verified αλλα οταν κανω login μου βγαζει το παραθυρο να ανεβασω ξανα διαβατηριο η διπλωμα αυτη την φορα. Χρειαζεται κατι αλλο να κανω γιατι μου φαινεται περιεργο. Ευχαριστω Επικοινωνησες μαζί τους να τους ρωτησεις γιατί δεν έγινε δεκτή η ταυτότητα;
MrJulius Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Επικοινωνησες μαζί τους να τους ρωτησεις γιατί δεν έγινε δεκτή η ταυτότητα; Τους εστειλα email ειπαν οτι θα μου απαντησουν συντομα.
spartak1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, MrJulius είπε Τους εστειλα email ειπαν οτι θα μου απαντησουν συντομα. Αρα πρέπει να περιμένεις. Η ταυτότητα είναι τυπωμένη με λατινικούς χαρακτήρες;
MrJulius Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Αρα πρέπει να περιμένεις. Η ταυτότητα είναι τυπωμένη με λατινικούς χαρακτήρες; Και στα Ελληνικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα