Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ετοιμάζομαι όμορφα και ωραία για το πρώτο μου build, βρίσκω τα parts και το μόνο που περιμένω είναι να πέσει λίγο η κάρτα γραφικών. Και ξαφνικά εκεί που λέω σήμερα αύριο παραγγέλνω, εξαντλείται το εν λόγω κουτί...Το οποίο σύμφωνα με το κατάστημα που το είχε στο skroutz, θα είναι πάλι διαθέσιμο αρχές Ιουνίου λογικά...Θα μου πείτε, περίμενε κάνα μήνα, έλα που όμως λόγο και της πανδημίας οι τιμές είναι μυστήριες...οπότε το βιάζομαι.

Έχετε να μου προτείνετε κανά καλό case αντίστοιχο του p400a? Γύρω στα 100e, να έχει ήδη κάποιους ανεμιστήρες και να είναι οπωσδήποτε ρυθμιζόμενοι(μην δουλεύουν στο 100% συνέχεια). Αλλιώς, αν είναι σκέτο case προτείνετε και κάποια καλά ρυθμιζόμενα ανεμιστηράκια. Το mesh μπροστά το λάτρεψα, γενικά θέλω καλό airflow.

Υπόψιν το υπόλοιπο build https://pcpartpicker.com/list/fR9j7T Η gaming x trio είναι λίγο μεγάλη με μήκος 328mm

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

το deepcool το κοίταγα παλαιότερα αλλά διάβασα προβλήματα για το airflow. το masterbox φαίνεται ωραίο thanks

Δημοσ.

Το Coolermaster δεν είναι meshed αλλά τραβάει αέρα από το πλάι με ότι αυτό συνεπάγεται για το airflow. Στα χρήματα αυτά και κοντά στο p400a θεωρώ ως καλύτερη επιλογή το Η500 το οποίο είναι εξαιρετικό ποιοτικά και έρχεται με δύο 200mm led ανεμιστήρες στην πρόσοψη.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Το Coolermaster δεν είναι meshed αλλά τραβάει αέρα από το πλάι με ότι αυτό συνεπάγεται για το airflow. Στα χρήματα αυτά και κοντά στο p400a θεωρώ ως καλύτερη επιλογή το Η500 το οποίο είναι εξαιρετικό ποιοτικά και έρχεται με δύο 200mm led ανεμιστήρες στην πρόσοψη.

η αληθεια είναι ότι το deepcool φαίνεται να είναι το καλύτερο. κάποια μικροπροβλήματα είχαν οι παλαιότερες εκδόσεις, αυτό είναι η τελευταία και έρχεται με 4 fans. το έψαξα και μου φαίνεται πολύ καλό, συν ότι είναι και φτηνότερο

Δημοσ.

Προσωπικα θα πηγαινα με το deepcool. Tο εχει και φιλος που εστησε συστημα πριν λιγο καιρο και ειναι απολυτα ικανοποημενος.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Προσωπικα θα πηγαινα με το deepcool. Tο εχει και φιλος που εστησε συστημα πριν λιγο καιρο και ειναι απολυτα ικανοποημενος.

τέλεια! φαίνεται πραγματικά καλό. από ότι διάβασα συνδέονται και τα πάντα πάνω στην μητρική της msi και μπορείς να ελέγχεις και τα χρώαματα κα τα fans. ξέρεις αν πήρε και 5 fan ή αν ήταν οκ με τα 4 του κουτιού?

Δημοσ.

Το meshify c το σκεφτομουν και εγω να το προτεινω. Πολυ τιμιο κουτι, αλλα δεν ξερω αν θα χωραει την καρτα γραφικων γιατι λεει μεχρι 315mm ενω ο φιλος ειπε οτι η δικια του ειναι 328mm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, niko13 είπε

αρκετα καλό, αλλά έχει πολλά μεταφορικά για εμένα...:S

11 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Το meshify c το σκεφτομουν και εγω να το προτεινω. Πολυ τιμιο κουτι, αλλα δεν ξερω αν θα χωραει την καρτα γραφικων γιατι λεει μεχρι 315mm ενω ο φιλος ειπε οτι η δικια του ειναι 328mm.

είναι ένα από αυτά που κοίταζα, γιατί άκουσα τα καλύτερα. αλλά ναι η κάρτα είναι θέμα. σκέψου ότι λόγω μήκους από ότι διάβασα έχει μέσα και ένα stand για να την κρατάει. 99% θα πάρω το deepcool. δεν έχω ιδέα όμως αν χρειάζομαι rgb controller/splitter ή κατι τέτοιο για τις συνδέσεις rgb. είναι το πρώτο μου build και τα έχω χαμένα χαχα

Επεξ/σία από James213
Δημοσ.

Λογικα θα το φερουν κ εδω ξανα συντομα. Το ειχα παρει απο mgsystems για ενα φιλο στην αρχη του lockdown αλλα 115 νομιζω. Αν βιαζεσαι μην το σκεφτεσαι το p400a μαμαει😁

Δημοσ.

Πιστευω με το deepcool θα μεινεις ευχαριστημενος αλλα κοιταξε το λιγο ακομα και κατσε να δεις μηπως προτεινει καποιος κατι καλυτερο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, niko13 είπε

Λογικα θα το φερουν κ εδω ξανα συντομα. Το ειχα παρει απο mgsystems για ενα φιλο στην αρχη του lockdown αλλα 115 νομιζω. Αν βιαζεσαι μην το σκεφτεσαι το p400a μαμαει😁

σε ένα μήνα το p400a 😢 ρώτησα χαχα νομίζω με το deepcool θα είμαι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...