Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα .

Ενδιαφέρομαι για να φτιάξω ενα gaming σύστημα απο το συγκεκριμένο κατάστημα στη Θεσ/νικη και παρακαλώ για όσους γνωρίζουν να με βοηθήσουν στην επολογή....

Αυτή την στιγμή είμαι με ενα macbook pro 2009 και θέλω ενα σταθερό να μπεί πάνω στο γραφείο μου (οπότε καταλαβαίνετε οτι δεν εχω τίποτα απο περιφερειακά) 

Περίπου 1000 τελική τιμή (με οθόνη) 

Δεν εχω θέμα να πάρω και μεταχειρισμένη οθόνη μέσα απο το φόρουμ.... αν εχετε να προτείνετε κάτι

Επεξ/σία από supermarioarv
Δημοσ.

Καλησπέρα, ποια είναι η χρήση που θα κάνεις;

Βασικά δεν συμπληρώνεις μια την σχετική φόρμα για να μην τα ρωτάω ενα ενα;

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 EUR (Χωρίς έξοδα αποστολής, η αγορά θα γίνει απο visionstudio)

Χρήση υπολογιστή : Κυρίως Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. :  ναι χρειαζόμαστε οθόνη δεν υπάρχει διαθέσιμη οθόνη (αν είναι να πέσει το budget διατίθομαι να ψάξω και για μεταχειρισμένη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αλλά δεν ψάχνομαι και για τίποτα ιδιαίτερο

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσ/νικη VISIONSTUDIO

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? VISIONSTUDIO

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί απο το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμώ λειτουργικό, θα περάσω WIN 10

Η βασική ιδέα είναι να στηθεί ένα σύστημα που δεν πρόκειται να αλλάξει - αναβαθμιστεί στο εγγύς μέλλον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν στήσιμο αυτό τι λέει?

να αλλάξω κάτι?

να προσθέσω κάτι χρειάζεται?

Στιγμιότυπο 2020-05-15, 5.54.35 μμ.png

Επεξ/σία από supermarioarv
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

σαν στήσιμο αυτό τι λέει?

να αλλάξω κάτι?

να προσθέσω κάτι χρειάζεται?

Στιγμιότυπο 2020-05-15, 5.54.35 μμ.png

Me budget 1000 ευρω βαζεις 1660 super και μηχανικό δίσκο..;

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω και οθόνη....γιαυτο έριξα το budget...

ssd εχω εναν samsung 250gb στον οποίο θα βάλω τα windows...

τον μηχανικό τον θέλω για αποθήκευση γιατί παίζουν πολλά δεδομένα σε φωτογραφίες παιδιών αλλά και για αποθήκευση παιχνιδιών...

το κουτί σκέφτομαι για αλλαγή γιατι θέλω κάτι λιγο πιο fancy....

οσον αφορά την κάρτα δεν θα με καλύψει σε όλα τα συγχρονα παιχνίδια ?

προτείνεις καλύτερη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristakos95 είπε

Αφου εχεις ssd εδω εισαι, με πολυ δυνατη οθονη ,καλυτερη καρτα γραφικων και πιο fancy κουτι 

Screenshot_5.png

Ερώτηση αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για motherboard και ποια?

Το τροφοδοτικό αρκεί η να πάω σε μεγαλύτερο;

Δημοσ.

Μητρικη εισαι καλα δεν χρειαζεται να ανεβεις παραπανω. Τροφοδοτικο ειμαστε λιγο οριακα ειναι η αληθεια αν μπορεις να ανεβεςι λιγο να πας σε κατι τετοιο θα εισαι μια χαρα https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=68095&cat=17&sub=0&pmanuf=153&sort=3&step=undefined

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...