Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Πέτρος εδώ.

Εχω εναν επιτραπέζιο με τα εξης σπεκς.
-----------------------------------------------
Intel i5 6600 K
GTX 1070 8GB
Asrock Fatality Z170 Gamingk K4
Mid tower zalman 
Raijintek Cpu air
Corsair AX760
120 GB SSD
1TB HDD

Ενδιαφέρομαι για κάποιες αλλαγές.

1)Μπορώ (αξίζει) να κανω αναβαθμιση (Βάσει της χρησης που του κανω τωρα) στον υπολογιστή και αν ναι με τι ξεκινάω πρώτα?
2)Ενδιαφερόμουν για ryzen γιατι ακουσα ειναι ποιο καλος για τα παιχνίδια.(Δεν εχω θεμα με intel)
3)Το μπατζετ των χρημάτων που διαθέτω δεν μπορω να σας το πω με σιγουριά 1ον γιατι η αναβαθμιση σκεφτομουν να γινει σταδιακά και 2ον υποθέτω πως αλλάζει εαν θα μείνω σε intel ή θα παω σε ryzen αλλάζει (το μπατζετ).
Πάνω κάτω 500 ευρώ 
4)Εαν πέσει η θερμοκρασία με αλλαγή κουτιού ή πρόσθεση παραπάνω ανεμηστείων θα αυξηθει και αποδοση του cpu και gpu??

Υ.Γ 1) Η αναβαθμιση θελω να γινει γιατι καθώς κατεβασα warzone να παίξω ο επεξεργαστής γονάτησε και μου αφήνει ενα 10% max απο ισχύ για να μπορώ να δουλέψω το pc ενω τρέχει το παιχνίδι.
Τωρα θα μου πείτε ειναι απαιτητικό οκ αλλα αμα μπορώ να κανω την δουλειά μου με λίγα χρηματα για αρχή αλλάζοντας επεξεργαστή για να μην σέρνεται το pc δεν θα είχα κανενα θεμα να τα δώσω.

Υ.Γ Η GPU Φτάνει 65 βαθμούς σε game (WARZONE ) 34 κανονικά,

Επεξ/σία από Lopou
Λαθος συντακτικό
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενέ για b550. Ξανα ποσταρε σε 1 μηνα. Απ οτι δείχνουν οι πρώτες τιμες ειναι απαγορευτικές για τους νεους ιντελ.

Μεχρι τοτε παρε εναν μ.2 σσδ.

https://www.skroutz.gr/s/16602122/Intel-660p-1TB.html

https://www.skroutz.gr/s/16815858/Adata-XPG-SX8200-Pro-1TB.html

https://www.skroutz.gr/s/19734634/Kingston-A2000-1TB.html

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lopou είπε

Καλησπέρα Πέτρος εδώ.

Εχω εναν επιτραπέζιο με τα εξης σπεκς.
Intel i5 6600 K
GTX 1070 8GB
Asrock Fatality Z170 Gamingk K4
Mid tower zalman 
Raijintek Cpu air
Corsair AX760
120 GB SSD
1TB HDD

Ενδιαφέρομαι για κάποιες αλλαγές.

1)Μπορώ (αξίζει) να κανω αναβαθμιση (Βάσει της χρησης που του κανω τωρα) στον υπολογιστή και αν ναι με τι ξεκινάω πρώτα?
2)Ενδιαφερόμουν για ryzen γιατι ακουσα ειναι ποιο καλος για τα παιχνίδια.(Δεν εχω θεμα με intel)
3)Το μπατζετ των χρημάτων που διαθέτω δεν μπορω να σας το πω με σιγουριά 1ον γιατι η αναβαθμιση σκεφτομουν να γινει σταδιακά και 2ον υποθέτω πως αλλάζει εαν θα μείνω σε intel ή θα παω σε ryzen αλλάζει (το μπατζετ).
Πάνω κάτω 500 ευρώ 
4)Εαν πέσει η θερμοκρασία με αλλαγή κουτιού ή πρόσθεση παραπάνω ανεμηστείων θα αυξηθει και αποδοση του cpu και gpu??

Υ.Γ 1) Η αναβαθμιση θελω να γινει γιατι καθώς κατεβασα warzone να παίξω ο επεξεργαστής γονάτησε και μου αφήνει ενα 10% max απο ισχύ για να μπορώ να δουλέψω το pc ενω τρέχει το παιχνίδι.
Τωρα θα μου πείτε ειναι απαιτητικό οκ αλλα αμα μπορώ να κανω την δουλειά μου με λίγα χρηματα για αρχή αλλάζοντας επεξεργαστή για να μην σέρνεται το pc δεν θα είχα κανενα θεμα να τα δώσω.

Υ.Γ Η GPU Φτάνει 65 βαθμούς σε game (WARZONE ) 34 κανονικά,

Βρες έναν μεταχειρισμένο i7 6700k κάνε του λίγο oc να ανέβουν οι συχνότητες= παραπάνω fps ραμ πόση έχεις;; Βάλε έναν m.2 όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω και θα την βγάλεις ακόμα για πολύ καιρό και θα μπορούσες να κάνεις αναβάθμιση καλή όταν βγουν οι ryzen 5000 με ddr5 και να είσαι κομπλέ για πάρα πολλά χρόνια ακόμα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Nik1239 said:

Βρες έναν μεταχειρισμένο i7 6700k κάνε του λίγο oc να ανέβουν οι συχνότητες= παραπάνω fps ραμ πόση έχεις;; Βάλε έναν m.2 όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω και θα την βγάλεις ακόμα για πολύ καιρό και θα μπορούσες να κάνεις αναβάθμιση καλή όταν βγουν οι ryzen 5000 με ddr5 και να είσαι κομπλέ για πάρα πολλά χρόνια ακόμα

ryzen 5000 πιθανόν απο 2022 οποτε δεν υπάρχει λογος ουτε να το ονειρεύεστε. ssd και βλεπουμε.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

RAM 32 GB δεν θυμαμαι χρονισμό..Για SSD M2 και οχι απλο?? Εχει διαφορα μεγάλη??

Αν αλλαξω κουτι με ποιο μεγάλο με περισσότερα fans θα πέσει η θερμοκρασία θα δω διαφορά στα fps με το το συστημα αυτο? ή δεν παιζει ρολο??

12 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

OC Μαζι με υδροψυξη ή μια καλη ψυκτρα παντα ετσι??

Το κουτι ειναι αυτο 

https://www.skroutz.gr/s/5896922/Zalman-R1-Black.html

Επεξ/σία από Lopou
Δημοσ.
1 minute ago, Lopou said:

RAM 32 GB δεν θυμαμαι χρονισμό..Για SSD M2 οχι απλο?? Εχει διαφορα μεγάλη??

Αν αλλαξω κουτι με ποιο μεγάλο με περισσότερα fans θα πέσει η θερμοκρασία θα δω διαφορά στα fps με το το συστημα αυτο? ή δεν παιζει ρολο??

OC Μαζι με υδροψυξη ή μια καλη ψυκτρα παντα ετσι??

υδροψυξη ειναι πετάμενα λεφτα και θελει να το συναιρείς. μια καλη ψήκτρα καλύτερά. Γενικώς 200 ευρο για 6700 7700k δεν αξίζει.

M.2 Είναι πιο εύκολοι στην εγκατάστασή και γρήγοροι. Ειδικά το warzone θελει σσδ.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορώ να δω μεχρι πιο chip της intel ταιριάζει στην μητρική μου?? Γιατι για ryzen δεν νομίζω να κάνει..

Κουτι υπαρχει λογος να αλλάξω?

Δημοσ.
32 minutes ago, Lopou said:

Μπορώ να δω μεχρι πιο chip της intel ταιριάζει στην μητρική μου?? Γιατι για ryzen δεν νομίζω να κάνει..

Κουτι υπαρχει λογος να αλλάξω?

βαλε σσδ και τα υπόλοιπά τα βλέπουμε σε 1 μήνα. Γτ έρχονται νεες μητρικές και νεςα σειρά απο ιντελ. Ο μ.2 θα σου μείνει. Ειδικά που εχεις τον cod στον HDD ειναι ντροπή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mp44christos είπε

βαλε σσδ και τα υπόλοιπά τα βλέπουμε σε 1 μήνα. Γτ έρχονται νεες μητρικές και νεςα σειρά απο ιντελ. Ο μ.2 θα σου μείνει. Ειδικά που εχεις τον cod στον HDD ειναι ντροπή.

δυστυχως δεν υπήρχαν χρηματα για αλλαγές τοτε..επειδή τωρα υπαρχουν γιαυτο εκανα το θεμα τωρα..(Το ξερω οτι ειναι) 🤣🤣🤣

Οκ λοιπόν τα λεμε σε κανα μηνα..Ευχαριστβ για τις απαντησεις σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...