Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και παλι , σορρυ που ανοιξα και αλλο post αλλα δεν ειδα ανταποκριση . 

Εχω αυτο το συστημα  

CPU   Ryzen 2600 

M/B:  Msi b450-a pro 

GPU : Radeon 5700xt  

Ram CORSAIR VENGEANCE LPX BLACK 16GB 3000

1. Ποτέ στο παλιο κουτι που εχω δεν ειχα καλο airflow και ασ εχω 5 ανεμιστήρες να βαρανε και λογο πλαινου ανεμιστήρα στο καπακι δεν χωραει να βαλω μεγαλη ψυχτρα στον επεξεργαστη , για να καταλάβετε σε idle το καλοκαιρι βαραω 60ρη ,χειμωνα 40 με την μαμα ψυχτρα .

Ειναι η ευκαιρια λοιπον να αλλαξω κουτι , ψαχνω  ενα καλο εως 130 ευρω (παραπανω χρηματα το βλεπω υπερβολη) ,να εχει καλο airflow ,να μην χρειαζετε καθε μερα να το καθαριζω απο την σκόνη (οπως κανω με αυτο που εχω τωρα) ,να καθαριζετε και ευκολα και να εχει θεσεις για παραπανω fans και να χωραει η καρτα γραφικων και μια μεγαλη ψυχτρα στον επεξεργαστη  αν τωρα εχει και rgb δεν θα με χαλουσε και αν γινοταν να ηταν αθορυβο...

2. Σκεφτομαι για αυτη την ψυχτρα στον επεξεργαστη https://www.e-gate.gr/612267/be-quiet-dark-rock-pro-4-bk022

η αυτον https://www.e-gate.gr/781622/corsair-air-series-a500-cpu-cooler-ct-9010003-ww 

Ποια θα ειναι ποιο αθορυβη αλλα να ειχε και καλη ψυξη ..

Θα χωράνε οι μνημες ?

Ασχολούμαι κυριος με games , ευχαριστω πολυ !

Επεξ/σία από dennissgr
Δημοσ.

Αφού θα αλλάξει το κουτί, πάρε το πρώτο με 135mm ανεμιστήρα και πιο αθόρυβο και πιο φτηνό. Θα είσαι καλυμμένος

Δημοσ.

Μα καλα τι γινεται  , ολοι κουτια περνουν και ετοιμο παραδοτο ειναι μονο ενα  ? πφφ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πως θα φτιαξουν Η/Υ χωρις κουτι? Που θα βαλουν την μητρικη, τον επεξεργαστη κλπ., στο ψυγειο? 

Επεξ/σία από duffyduck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...