xristakos95 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Πριν καποια χρονια ενας φιλος του πατερα μου του ειχε φτιαξει ενα συστηματακι με την παρακατω μητρικη https://www.asrock.com/mb/AMD/E350M1/ με 4gb ραμ στα 667mhz και εναν 250gb hdd.Τροφοδοτικο δεν γνωριζω ακομα γιατι δεν το εχω πιασει στα χερια μου να το ανοιξω μιας και δεν ειμαι πολυ κοντα στο πατρικο μου. Τι αναβαθμισουλα μπορουμε να κανουμε μεχρι 50 ευρω ισα ισα να δωσουμε μια ανασα στο συστημα. Με τουριστικα ασχολειται δεν εχει καποια τρελη απαιτηση , να μην κολλαει με 2-3 καρτελες ανοιχτες και να δουλευει κανα word.
xristakos95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Αυτο σκεφτομουν και εγω αλλα ελεγα να παρω 2 στικακια ιδια για να εχω dual channel. Εχουμε καποια προταση ?
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δοκιμασε SSD -ram καθολου- και γραφω <<δοκιμασε>> οχι αγορασε του κατευθειαν οχι τυχαια μα γιατι παιζει να μην διαφορα -στο σερφαρισμα... ‼️ 2 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Αυτο σκεφτομουν και εγω αλλα ελεγα να παρω 2 στικακια ιδια για να εχω dual channel. Εχουμε καποια προταση ? ΔΕΝ υποστηριζει dual channel -και το προβλημα δεν ειναι τα 4GB ram...(ωστε να εχει νοημα να προσθεσεις)
xristakos95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Δοκιμασε SSD -ram καθολου- και γραφω <<δοκιμασε>> οχι αγορασε του κατευθειαν οχι τυχαια μα γιατι παιζει να μην διαφορα -στο σερφαρισμα... ‼️ ΔΕΝ υποστηριζει dual channel -και το προβλημα δεν ειναι τα 4GB ram...(ωστε να εχει νοημα να προσθεσεις) Α δεν το γνωριζα ευχαριστω πολυ. Δισκος θα αγοραστει ετσι και αλλιως γιατι εχει γεμισει ο παλιος οποτε θα παρουμε εναν ssd. Αν του παρω ενα στικακι στα 8Gb που να μπορει να πιανει και μεχρι τα 1066Mhz που λεει οτι υποστηριζει δεν θα δει διαφορα λες ?
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Οχι με SSD δεν χρειαζεσαι extra ram & εκεινο που πρεπει να δοκιμασεις μαλιστα ειναι: την πιθανοτητα να ανταποκρινεται λιγο καλυτερα (??) με 32bit παρα με 64bit Windows 🤓 Επισης δεν θα ηταν κακο -καθολου!- αν περισσευει καποια vga να του την προσθεσεις, αν περισσευει = υπαρχει ηδη καποια μικρη μα νεοτερη vga (παραδειγμα Νvidia GT710) 🤕 Δυστυχως η συγκεκριμενη μητρικη, σε αντιθεση με αλλες (ECS, ASUS), δεν επετρεπε και το overclocking απο το bios της, καθολου στον E350...
xristakos95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Εχω καπου πεταμενη μια r7 240 κανει ? Οκ θα δοκιμασουμε τον ssd πρωτα να δουμε πως θα ειναι και θα ενημερωσω.
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Αν σου περισσευει vga -> πεταμενη μια r7 240, εννοειται οτι την δοκιμαζεις επανω, και φροντιζεις να μεταφερθει σε εκεινη /240: ο,τι επιταχυνση HD μπορει να παρει!
xristakos95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Αν σου περισσευει vga -> πεταμενη μια r7 240, εννοειται οτι την δοκιμαζεις επανω, και φροντιζεις να μεταφερθει σε εκεινη /240: ο,τι επιταχυνση HD μπορει να παρει! Σε εχασα λιγο τωρα...
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Οτι θελεις να εχει HD επιταχυνση: εχεις (πολυ) περισσοτερες πιθανοτητες να το πετυχεις με την r7 240, παρα με τη δικη του ενσωματωμενη HD 6310 🧐 1
xristakos95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 H μητρικη λεει οτι εχει Pcie 2.0 και η καρτα λεει οτι θελει Pcie 3.0 θα ειναι συμβατη ?
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δοκιμαζεις και βλεπεις, κανονικα θα πρεπει! 😁 Και μην σε φοβισει το x4 mode της pciexpress
xristakos95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Το θεμα ειναι να ψαξω που την εχω θαψει τωρα χαχα. Σε ευχαριστω πολυ αν χρειαστω κατι θα ενημερωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα