Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καποια χρονια ενας φιλος του πατερα μου του ειχε φτιαξει ενα συστηματακι με την παρακατω μητρικη https://www.asrock.com/mb/AMD/E350M1/ με 4gb ραμ στα 667mhz και εναν 250gb hdd.Τροφοδοτικο δεν γνωριζω ακομα γιατι δεν το εχω πιασει στα χερια μου να το ανοιξω μιας και δεν ειμαι πολυ κοντα στο πατρικο μου.

Τι αναβαθμισουλα μπορουμε να κανουμε μεχρι 50 ευρω ισα ισα να δωσουμε μια ανασα στο συστημα. Με τουριστικα ασχολειται δεν εχει καποια τρελη απαιτηση , να μην κολλαει με 2-3 καρτελες ανοιχτες και να δουλευει κανα word.

Δημοσ.

Δοκιμασε SSD -ram καθολου- και γραφω <<δοκιμασε>> οχι αγορασε του
κατευθειαν οχι τυχαια μα γιατι παιζει να μην διαφορα -στο σερφαρισμα...
‼️

2 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Αυτο σκεφτομουν και εγω αλλα ελεγα να παρω 2 στικακια ιδια για να εχω dual channel. Εχουμε καποια προταση ?

ΔΕΝ υποστηριζει dual channel -και το προβλημα δεν ειναι τα 4GB ram...(ωστε να εχει νοημα να προσθεσεις)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Δοκιμασε SSD -ram καθολου- και γραφω <<δοκιμασε>> οχι αγορασε του
κατευθειαν οχι τυχαια μα γιατι παιζει να μην διαφορα -στο σερφαρισμα...
‼️

ΔΕΝ υποστηριζει dual channel -και το προβλημα δεν ειναι τα 4GB ram...(ωστε να εχει νοημα να προσθεσεις)

Α δεν το γνωριζα ευχαριστω πολυ. Δισκος θα αγοραστει ετσι και αλλιως γιατι εχει γεμισει ο παλιος οποτε θα παρουμε εναν ssd.

Αν του παρω ενα στικακι στα 8Gb  που να μπορει να πιανει και μεχρι τα 1066Mhz που λεει οτι υποστηριζει δεν θα δει διαφορα λες ?

Δημοσ.

Οχι με SSD δεν χρειαζεσαι extra ram & εκεινο που πρεπει να δοκιμασεις μαλιστα ειναι:
την πιθανοτητα να ανταποκρινεται λιγο καλυτερα (??) με 32bit παρα με 64bit Windows
🤓
Επισης δεν θα ηταν κακο -καθολου!- αν περισσευει καποια vga να του την προσθεσεις,
αν περισσευει = υπαρχει ηδη καποια μικρη μα νεοτερη vga (παραδειγμα Νvidia GT710)

🤕
Δυστυχως η συγκεκριμενη μητρικη, σε αντιθεση με αλλες (ECS, ASUS),
δεν επετρεπε και το overclocking απο το bios της, καθολου στον E350...

Δημοσ.

Αν σου περισσευει vga -> πεταμενη μια r7 240, εννοειται οτι την δοκιμαζεις επανω,
και φροντιζεις να μεταφερθει σε εκεινη /240: ο,τι επιταχυνση HD μπορει να παρει!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Αν σου περισσευει vga -> πεταμενη μια r7 240, εννοειται οτι την δοκιμαζεις επανω,
και φροντιζεις να μεταφερθει σε εκεινη /240: ο,τι επιταχυνση HD μπορει να παρει!

Σε εχασα λιγο τωρα...

Δημοσ.

Οτι θελεις να εχει HD επιταχυνση: εχεις (πολυ) περισσοτερες πιθανοτητες
να το πετυχεις με την r7 240, παρα με τη δικη του ενσωματωμενη HD 6310
🧐

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...