Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, DrLo είπε

100% σοβαρά.

Αν είναι να κλείσουν ας κλείσουν. Αν δεν είναι να κλείσουν ας κάνουν ότι μορούν

Καταστήματα στην Ελλάδα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα υπάρχουν για τον ίδιο λόγο που υπάρχουν παντού. Για να παράγουν προΙόντα και υπηρεσίες στη ποιότητα και ευκολία που θέλουν οι πελάτες τους και να βγαζουν χρήματα που χρειάζονται οι ιδιοκτήτες τους και οι εργαζομενοί τους. Όσο μπορούν να συμβαίνουν και τα 2, so be it ...

Έχουμε αγροτικες μονάδες για ακριβώς τον ίδιο λόγο με τον παραπάνω. Δε τις έχουμε για να λέμε για να χαΙδέυουομε το ελληνικό ΑΦΜ πάνω σε ένα τιμολόγιο/απόδειξη αι να φτιαχνώμαστε. 

Τα όσσα έγραψες ήταν μια άχρηστη κλαψούρα.

Αν νοιάζεσαι τόσο πολύ αν η βάση χαρτιού, ή ξέρω γω ότιδήποτε άλλο είναι απο ελληνική εταιρεία και μια ελληνική εταιρεία σου καλύπτει αυτή σου την ανάκη, ε αυτό πρέπει να το πληρώσεις ακριβώς γιατί σου καλύπτει αυτή την ανάγκη σου. Αν δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό, δεν έχει νόημα κανείς να συζητά τέτοια θέματα μαζι σου.

Μάλλον χαθήκαμε στη μετάφραση. 

Ούτε ελληνομανία έχω, ούτε αγοράζω μόνο ελληνικά ή μόνο από ελληνικές εταιρίες.

Το σχόλιό μου αφορούσε μια κραυγαλέα περίπτωση εξωφρενικής τιμής για ένα  σχετικά φτηνό προϊόν!

Τόσα σχόλια έχουν γίνει κι εδώ και αλλού για παρόμοιες περιπτώσεις! 

Δεν καταλαβαίνω γιατί το δικό μου προκάλεσε τέτοια αντίδραση!

Να μην ξανασχολιάσει τότε ποτέ και κανείς περιπτώσεις αισχροκέρδειας!

Υγεία και καλή καρδιά!

Δημοσ.

Ενας απο τους λογους που πρεπει να μπει μαθημα επιχειρηματικοτητας στα σχολεια.

Πχ ερωτηση στο μαθημα θα ειναι:

Ψηφιακος κολοσσος που πληρωνει φορους στο Λουξεμβουργο και εχει τζιρο 100 δις,ποσα λεφτα καθαριζει με margin 3% ?

Καταστημα στη Θηβα με φορο προκαταβολης 100% και ΕΝΦΙΑ,με τζιρο 1.000 το μηνα,ποσα λεφτα καθαριζει με margin 30% ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...