sotiris36 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Καλημερα σας. θα θελα να ρωτησω. Η αδερφη μου εχει γενεθλια σε λιγοτερο απο μηνα και σκεφτηκα (οπως παντα) να της παρω ενα κινητο. Εψαξα και βρηκα το Huawei Nova 5T και μου φανηκε αρκετα καλο..... αλλα..... μετα ειδα τι γινεται με την ΗΠΑ και μπηκα σε ενδιασμους. Τωρα εχει Xaomi και δεν ειναι 100% ευχαριστημενη απο οτι καταλαβα (εγω της το ειχα παρει παλι). Εν το μεταξυ μπορει να μην ειναι πολυ της τεχνολογιας (απο hardware δεν ξερει τιποτα), αλλα τα κινητα τα σκιζει..... (fb, messenger, viber, παιχνιδια, φωτογραφιες, σερφαρισμα κλπ κλπ) και κανονας ειναι καθε βραδυ να το φορτιζει.....! Με το Nova θα εχει θεμα αναβαθμισεων αν το παρω τωρα? εχετε να προτεινετε αλλο κινητο Huawei που να μην εχει θεματα ή εστω αλλη μαρκα ( ας ειναι και xaomi ). το πολυ 250-300Ε και αγορα απο Ελλαδα ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
koystado Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) αυτό με το εμπάργκο ξέρεις ήταν πριν κανένα χρόνο τώρα τι γίνεται στις ΗΠΑ;;;; αυτό το κινητό έχει τα app της google που στην ουσία γι αυτά ρωτάς Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από koystado
paolo.catti Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, sotiris36 είπε Καλημερα σας. θα θελα να ρωτησω. Η αδερφη μου εχει γενεθλια σε λιγοτερο απο μηνα και σκεφτηκα (οπως παντα) να της παρω ενα κινητο. Εψαξα και βρηκα το Huawei Nova 5T και μου φανηκε αρκετα καλο..... αλλα..... μετα ειδα τι γινεται με την ΗΠΑ και μπηκα σε ενδιασμους. Τωρα εχει Xaomi και δεν ειναι 100% ευχαριστημενη απο οτι καταλαβα (εγω της το ειχα παρει παλι). Εν το μεταξυ μπορει να μην ειναι πολυ της τεχνολογιας (απο hardware δεν ξερει τιποτα), αλλα τα κινητα τα σκιζει..... (fb, messenger, viber, παιχνιδια, φωτογραφιες, σερφαρισμα κλπ κλπ) και κανονας ειναι καθε βραδυ να το φορτιζει.....! Με το Nova θα εχει θεμα αναβαθμισεων αν το παρω τωρα? εχετε να προτεινετε αλλο κινητο Huawei που να μην εχει θεματα ή εστω αλλη μαρκα ( ας ειναι και xaomi ). το πολυ 250-300Ε και αγορα απο Ελλαδα ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Δυστυχώς δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη συσκευή για να σε κατατοπίσω πλήρως αλλά το εμπάργκο στην Huawei πήρε παράταση μέχρι τον Μαιο του 2021 (υπήρξε και άρθο στο Insomnia). Δεν γνωρίζω εάν επηρεάζει τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά αν την επηρεάζει κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα να μείνει μακριά απο τέτοιο κινητό καθώς κατά τη γνώμη μου η εμπειρία χρήσης δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με συσκευές οι οποίες έχουν Google Apps. Από ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο στο Google φαίνεται ότι έχει Google Services το κινητό αυτό αλλά δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου.
koutsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Από ότι ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο έχει Google services. Τώρα δεν ξέρω στο μέλλον τι μπορεί να συμβεί. Λογικά δεν θα έχεις θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα