Ocdesigner Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 παιδια καλησπερα, μου εμφανιστηκε το παρακατω μηνυμα στο φωτοσοπ ξαφνικα και δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα και ουτε καν ξερω τι εγινε, ειναι επειγον, δεν μπορω να μεινω χωρις το φωτοσοπ. γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει?
dimitrissrl Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Amd κάρτα έχεις? Κάνε απεγκατασταση τον driver και ξανά πέρασε τον.
oneofthem Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το hardware gpu/acceleration - αν και λογικά αυτό έκανε κι από μόνο του το photoshop είναι γενικώς κακογραμμένο και έχει πολλά προβλήματα που σχετίζονται με το παραπάνω θα χάσεις κάποιες ευκολίες σε κάποια πράγματα εξαιτίας του αλλά δεν γίνεται κάτι άλλο, όλοι το έχουν (αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει λυθεί στις εντελώς τελευταίες εκδόσεις) Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από oneofthem
narta Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Στις 20/5/2020 στις 2:18 ΠΜ, Ocdesigner είπε παιδια καλησπερα, μου εμφανιστηκε το παρακατω μηνυμα στο φωτοσοπ ξαφνικα και δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα και ουτε καν ξερω τι εγινε, ειναι επειγον, δεν μπορω να μεινω χωρις το φωτοσοπ. γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει? version?
narta Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 To cc ξεκιναει απο ver.14 (2013) και φτανει ver.21 (2020) Αρα παμε παλι: version?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα