Προς το περιεχόμενο

Η IFA από τις πρώτες εκθέσεις που θα υποδεχθούν εκθέτες & επισκέπτες


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έπειτα από τον περιορισμό κυκλοφορίας που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας, η IFA θα είναι από τα πρώτα event που θα διοργανωθούν και πάλι υπό "κανονικές" συνθήκες, αν και η πρόσβαση θα περιοριστεί μόνο σε όσους έχουν πρόσκληση.

Πολλές τεχνολογικές εκδηλώσεις του 2020 έχουν μετατραπεί είτε σε live streaming events είτε ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας. Η IFA παρ’ όλα αυτά, θα διοργανωθεί κανονικά, υπό αυστηρούς όμως περιορισμούς, αλλάζοντας τελείως την εικόνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης ηλεκτρικών καταναλωτικών ειδών που είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Η έκθεση αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες στις 3 Σεπτεμβρίου με το event να ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου. Πρόσβαση στην έκθεση, θα έχουν μόνο όσοι έχουν λάβει πρόσκληση σε ένα από τα 4 διαφορετικά event που θα διοργανωθούν, ενώ κάθε ένα από αυτά θα περιορίζεται στα 1000 άτομα την ημέρα.

Μεταξύ των event, θα δούμε και το Παγκόσμιο Συνέδριο Τύπου που είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο και πλέον θα εξυπηρετήσει ανάγκες που έχουν να κάνουν κυρίως με τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά προϊόντα. Μεταξύ των ομιλητών στα events που ετοιμάζονται στην IFA θα είναι και ο πρόεδρος της Qualcomm ενώ τα δύο ξεχωριστά event IFA Next και Shift, έχουν συμπτυχθεί πλέον σε ένα, το οποίο θα εστιάσει κυρίως σε startups που θέλουν να δικτυωθούν με άλλες εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας.

Αν και η έκθεση IFA θα είναι προσβάσιμη μόνο σε όσους έχουν πρόσκληση, οι διοργανωτές ανέφεραν πως θα υπάρξουν και live streaming events. Σίγουρα ο τρόπος διοργάνωσης διαφέρει από προηγούμενες εμπειρίες αλλά οι περιορισμοί της κυβέρνησης της Γερμανίας επιτρέπουν έως και 5000 επισκέπτες. Με τις κυβερνητικές αρχές παγκοσμίως να είναι επιφυλακτικές, δείχνουν παράλληλα και αποφασισμένες να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες ενός δεύτερου κύματος κορωνοϊού.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...