Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πριν 3 μήνες είχα κάνει μια αίτηση στη νόβα για ίντερνετ. Τελικά μέσα σε αυτό το διάστημα δε βρέθηκε γραμμή και έτσι η αίτηση ακυρώθηκε. Μου είπαν ότι και σε άλλη εταιρεία να πήγαινα πάλι το ίδιο πρόβλημα θα είχα. Και ότι τώρα η μοναδική επιλογή που έχω είναι το δορυφορικό. Είναι όντως έτσι; 🤔

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tzeni a. είπε

Καλησπέρα. Πριν 3 μήνες είχα κάνει μια αίτηση στη νόβα για ίντερνετ. Τελικά μέσα σε αυτό το διάστημα δε βρέθηκε γραμμή και έτσι η αίτηση ακυρώθηκε. Μου είπαν ότι και σε άλλη εταιρεία να πήγαινα πάλι το ίδιο πρόβλημα θα είχα. Και ότι τώρα η μοναδική επιλογή που έχω είναι το δορυφορικό. Είναι όντως έτσι; 🤔

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με άλλους παρόχους να το μάθεις... (δεν μπορεί κάποιος να γνωρίζει Ανν στην περιοχή σου έχει ή όχι κάλυψη, πλην των παροχών)

Δημοσ.

Προσπάθησε στην cosmote, εκεί έχεις τις περισσότερες πιθανότητες για να λυθεί το πρόβλημα αν υπάρχει όντως έλλειψη διαθεσιμότητας. Οπλίσου με υπομονή, μπορεί να περάσει καιρός. Μιλάω από προσωπική εμπειρία είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Αν έχεις κοντά καφάο του ΟΤΕ ίσως είναι πιο εύκολο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...