Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω σε μια αίθουσα μια κάμερα (web camera προφανώς) και την ίδια στιγμή να έχω εικόνα σε μια άλλη αίθουσα εντός του ίδιου κτηρίου.

Εννοείται ότι υπάρχει και δίκτυο εντός.

Πως μπορώ να το στήσω αυτό; Γίνεται με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιήσω το τοπικό δίκτυο και όχι το internet; Το λέω από άποψη ταχύτητας ώστε να έχω τη μέγιστη δυνατή ποιότητα

Το σκεπτικό είναι..

η κάμερα στη μια αίθουσα να τραβάει και στην άλλη αίθουσα να προβάλλεται, ίσως με προτζέκτορα η εικόνα. (προτζέκτορας υπάρχει)

Υπάρχει καλύτερη λύση από το να έχω 2 λογαριασμούς skype και να κάνω δουλειά έτσι;

Δημοσ.

αν η κάμερα έχει δικό της ip τότε καντο broadcast στο τοπικό δίκτυο και μπορείς να το κάνεις ότι θες με capture util.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Aris_ είπε

αν η κάμερα έχει δικό της ip τότε καντο broadcast στο τοπικό δίκτυο και μπορείς να το κάνεις ότι θες με capture util.

αυτή τη στιγμή υπάρχει μια entry web camera της Logitech και μια IP της sricam. Με την οποία IP δε νομίζω να βγει άκρη διότι δουλεύει με τη δική της εφαρμογή και γενικά είναι δυσκίνητη, επιπλέον το μικρόφωνο που έχει δεν είναι για πολλά. Θέλω να έχω και ήχο. έκανα κάτι πειραματισμούς παλιά και δε μπορούσα να πάρω ήχο.

Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω άλλη κάμερα (αυτό θα κάνω βασικά γιατί αυτές που έχω δε τραβάνε), απλά πείτε μου ποια είναι η καλύτερη λύση γι αυτό που θέλω.

Οπότε απ ότι μου λες η καλύτερη λύση είναι μια IP camera και στο υπολογιστή που θέλω να προβάλω την εικόνα να έχω κάποιο πρόγραμμα να "τραβάει" την εικόνα (και τον ήχο).

Κάτι σαν το vlc δηλαδή; Ποια προγράμματα κάνουν αυτή τη δουλειά;

Επίσης σίγουρα θα χρειαστώ και εξωτερικό μικρόφωνο διότι δε νομίζω αυτό της κάμερας να τραβάει και την ομιλία που θα γίνεται. Οπότε εκεί τι γίνεται; πως θα μεταδίδω και τον ήχο; χρειάζομαι κάποια εφαρμογή; Δεν είμαι και τόσο σχετικός με αυτά, Έχω πειραματιστεί βέβαια ελάχιστα παλαιότερα

Κάποια πρόταση για κάμερα; Από Ελλάδα

Δημοσ.

προσωπικά θα έπαιρνα μια καμερα cctv και ένα μικρόφωνο και μια εσωτερική pc card cctv dvr που να παίρνει ήχο ξεχωριστά, το software που έχουν αυτές οι κάρτες επιτρέπουν πολλά

το vlc εχει δυνατοτητες και capture απο ip και stream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...