Obiwan88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πήρα το θάρρος να φτιαξω αυτο το θεμα σε αυτην την ενοτητα, λογω του οτι ήταν γραμμενη κατω απο τον τιτλο της ενοτητας η φραση "και παρουσίαση προσωπικών δημιουργιών". Ξεκίνησα ενα καναλι εν μεσω καραντινας στο οποιο θα βρειτε βιντεο με μουσικη των πιο διασημων video games! Tι κανει το καναλι μου μοναδικο; Η μουσικη εχει προσαρμοστει στην ελληνική γλώσσα! Γραφω αστειους στιχους, και τραγουδαω τα τραγουδια απο games που αγαπησατε, με εναν μοναδικο τροπο που σιγουρα δεν εχετε ξαναδει. Θα 'θελα να δειτε το βιντεο, και να μου πειτε τη γνωμη σας. Τι σας αρεσε, τι οχι, και αν εχετε καποια παρατηρηση που θα με κανει καλυτερο, καλοδεχουμενη. Retro gamers (και οχι μονο), enjoy: Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από Obiwan88 1
chad21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλε εχω κλαψει! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι στιχοι σου. Πήγα και ειδα κ τα άλλα βιντεο που έχεις στο κανάλι σου. Η εμπνευσή σου είναι απίστευτη. Αξιζες το subscribe, και ελπίζω να συνεχίσεις να το κάνεις για πολύ πολύ καιρό ακόμη. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από chad21
Obiwan88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, chad21 είπε Φιλε εχω κλαψει! ΔΕΝ ΥΠΡΧΟΥΝ οι στιχοι σου. Πήγα και ειδα κ τα άλλα βιντεο που έχεις στο κανάλι σου. Η εμπνευσή σου είναι απίστευτη. Αξιζες το subscribe, και ελπίζω να συνεχίσεις να το κάνεις για πολύ πολύ καιρό ακόμη. Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ! Να, οταν βλεπω τετοια σχολια, μου ρχεται το κινητρο να συνεχισω. Κοιτα, αν υπαρξουν κ αλλα subs, Κ δω οτι αρεσει στον κοσμο, να σαι σιγουρος πως θα κανω πολλαααα πολλααα ακομα. Time will tell
HateMe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Φτιάξε και κανα με super mario ντε. Oh wait.. Θυμήθηκα αυτό τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα