Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh

Κρατήστε κόσμιο το επίπεδο, χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνείες αυτή τη φορά.  Μειώστε στο ελάχιστo τις Intel VS AMD συζητήσεις, έχουν γίνει άπειρες φορές και δεν έχουν κάποια κατάληξη! 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω θα είναι η εξέλιξη του HT. 8 + 8 μικρότεροι μεν αλλά ισχυρότεροι πυρήνες συγκριτικά με τους 8HT φάντασμα. Το ενδιαφέρον της πλατφόρμας αυτής θα είναι pcie5+DDR5 new.era

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Πιστεύω θα είναι η εξέλιξη του HT. 8 + 8 μικρότεροι μεν αλλά ισχυρότεροι πυρήνες συγκριτικά με τους 8HT φάντασμα. Το ενδιαφέρον της πλατφόρμας αυτής θα είναι pcie5+DDR5 new.era

δλδ Νο Ht? Παλι 8cores max θα εχει δλδ στην ουσια ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

ρε είναι νωρίς για αυτούς....τώρα έχουν σειρά τα rocket 8c/16t σαπακια να δούμε τι θα δώσουν σε τρείς μήνες....

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, BabisTs είπε

ρε είναι νωρίς για αυτούς....τώρα έχουν σειρά τα rocket 8c/16t σαπακια να δούμε τι θα δώσουν σε τρείς μήνες....

Ρε συ αμα δε σου κάνει κόπο, δώσε ένα Bench σε κάτι που ακούει από μνήμες με το cpu στα 5.3 και Ram 3600c16 και ενα με το cpu στα 4ghz με μνήμες στο διάστημα. Να δούμε γενικά τι μετράει περισσότερο. Κάνα aots και sotr ας πούμε. Θα δώσω και εγώ αλλά εγώ είμαι pleb, δεν βαράω 35 latency 😋

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Ρε συ αμα δε σου κάνει κόπο, δώσε ένα Bench σε κάτι που ακούει από μνήμες με το cpu στα 5.3 και Ram 3600c16 και ενα με το cpu στα 4ghz με μνήμες στο διάστημα. Να δούμε γενικά τι μετράει περισσότερο. Κάνα aots και sotr ας πούμε. Θα δώσω και εγώ αλλά εγώ είμαι pleb, δεν βαράω 35 latency 😋

έχω κάνει και με 8700Κ.....πρώτα μετράνε οι ραμ και ύστερα το core oc......

• Like 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, BabisTs είπε

έχω κάνει και με 8700Κ.....πρώτα μετράνε οι ραμ και ύστερα το core oc......

Nαι και εγώ στον 8700 αυτό είχα δεί. 4 ghz με 4000/ 17 μνήμες >> 4.8 με 3200c16. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Herald είπε

Nαι και εγώ στον 8700 αυτό είχα δεί. 4 ghz με 4000/ 17 μνήμες >> 4.8 με 3200c16. 

Παίρνουν  boost και από τα δυο τα ιντελ... Απλά από Ραμ έχει περισσοτερο ψωμάκι..... Αυτά την κρατανε σε gaming και ενας καλός imc (από skylake και μετά) πια.... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ilos είπε

Πλάκα πλάκα οι κομήτες θα είναι το vfm για το 2021.🤣

https://www.guru3d.com/news-story/intel-could-fight-off-amd-ryzen-5000-just-based-on-lower-prices.html

Μα ηδη ισχυει αυτο το πραγμα.

Δες για παραδειγμα τιμη i7 10700K σε σχεση με τον i9 9900k.

Αν καποιον δεν τον ενδιαφερει και το oc,ακομα καλυτερα ο κλειδωμενος και φθηνοτερος 10700 ειναι λουκουμι για High end καρτες απο πλευρας vfm και ειδικα για 1440p και εχει και πιο μαζεμενη καταναλωση.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...