Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα να μπω και μου γραφει οτι ημουν κακο παιδι και μου εκλεισαν το λογαριασμο.

Τωρα περαν της πλακας οτι ανεβαζα ηταν χιουμοριστικο,αυτα τα γνωστα περι κορωνοιου,τιποτα το ιδιαιτερο.Ζητησα να κανουν review αλλα μαλλον θα παρω τα ....

Ξερει κανεις τι μπορει να τρεχει;

ΥΓ Πριν μια εβδομαδα μου ηρθε email ανακτησης κωδικου απο το facebook χωρις να το εχω ζητησει εγω.Αλλαξα κωδικο και δεν ειδα τιποτα το περιεργο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ησύχασες...

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οταν υπάρχουν αρρώστιες δεν υπάρχουν χιουμοριστικά..Τα σβήνουν όλα τα συνομωσιολογικά και καλά κάνουν,.

Καλα εσθ συνομωσιες καταλαβες οτι ανεβαζα;

Δημοσ.

Είχες τουλάχιστον  μπακαπ με τα γκομενάκια στη λίστα των φίλων σου;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cumulus είπε

Τωρα περαν της πλακας οτι ανεβαζα ηταν χιουμοριστικο,αυτα τα γνωστα περι κορωνοιου,τιποτα το ιδιαιτερο.Ζητησα να κανουν review αλλα μαλλον θα παρω τα ....

Ξερει κανεις τι μπορει να τρεχει;

ΥΓ Πριν μια εβδομαδα μου ηρθε email ανακτησης κωδικου απο το facebook χωρις να το εχω ζητησει εγω.Αλλαξα κωδικο και δεν ειδα τιποτα το περιεργο.

Άνοιξε άλλο και φρόντισε να τηρείς τους κανόνες...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, kormos είπε

Άνοιξε άλλο και φρόντισε να τηρείς τους κανόνες...

Οτι στοιχείο βάλει που θα συνδέει το νέο με το παλιό θα τρώει κατευθείαν BAN. (Κινητό, insta, email κτλ.)
Παθόν είμαι, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων σε κάποια ρεμιξ που ανέβαζα στο Face σε μορφή βίντεο έφαγα Ban.
Προσοχή όποτε για να μην παιδεύεσαι κανένα μηνά.
Στην περίπτωση μου πήρα τα τέτοια τους σε όσα email έστειλα. Τα STEMS των κομματιων τα είχα νόμιμα και τα ρεμιξ έγιναν για έναν διαγωνισμό άλλα και πάλι δεν ασχολήθηκαν.

Επεξ/σία από rosgr100
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rosgr100 είπε

Οτι στοιχείο βάλει που θα συνδέει το νέο με το παλιό θα τρώει κατευθείαν BAN. (Κινητό, insta, email κτλ.)
Παθόν είμαι, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων σε κάποια ρεμιξ που ανέβαζα στο Face σε μορφή βίντεο έφαγα Ban.
Προσοχή όποτε για να μην παιδεύεσαι κανένα μηνά.
Στην περίπτωση μου πήρα τα τέτοια τους σε όσα email έστειλα. Τα STEMS των κομματιων τα είχα νόμιμα και τα ρεμιξ έγιναν για έναν διαγωνισμό άλλα και πάλι δεν ασχολήθηκαν.

Για να γίνεται αυτό σημαίνει πως έχεις παραβλέψει και εσύ τους κανονισμούς... :)

Δημοσ.

γράψε αν μπορείς ακριβώς το λόγο που στο εκλεισαν, οπως στο γράφει στην ειδοποίηση

εμενα μου έχουν μπαναρει 2 λογαριασμούς μέχρι τώρα. και να φανταστείς τώρα το φβ μπανάρει για τον αντίθετο λόγο απ ότι παλιά (ρατσιστικό περιεχόμενο και προτροπή σε βια). κάθε φορά λοιπον που εγραφα για μια συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση- κομμα εκτός απο απειλές που δεχόμουν σε προσωπικά μνμ μου εριχναν και το προφιλ για κανα μηνα. φτιαχνω δευτερο προφιλ, με τα πραγματικά μου στοιχεία, κατευθείαν πριν προλάβω να δημοσιευσω μπαν ως ψευτικος λογαριασμός, βαζω ενα ονομα ο,τι να ναι, το δέχτηκαν αλλά δε μπορω να αλλάξω ονομα. εκείνο βεβαια το εχω μονο για να μιλάω με ατομα που γνωριζω και για να διαχειριζομαι καποιες σελίδες, δεν δημοσιευω ποστ. εφτιαξα λοιπον και 3ο  παλι με τα στοιχεια μου, ξανα σε 2 μέρε αναφορές ως ψευτικο, αλλάζω λίγο το ονομα, βαζω και κινητο, πλέον ενω μου κάνουν αναφορές συνέχεια, δεν πέφτει (το περιεχόμενο δεν παραβιάζει τους όρους απλά καποιοι θιγονται)

Δημοσ.

Για να σας λυθούν οι απορίες.

Το κακο παιδί χιουμοριστικά το έγραψα .Ουσιαστικα τιποτα δεν ανέβαζα ,σε όλο το χρόνο να ανέβαζα καμια 20 ποστ ζήτημα είναι .Το τελευταίο καιρό ανέβαζα τα κλασσικά περί κορονοϊού όπως η μάχη στο Σκλαβενίτη, τώρα θα μας ζητήσουν να βάλουμε κράνος κλπ Καμία Συνομωσία αφού ως ασθενής του κορονοϊού εγω και η οικογένεια μου μόνο Συνομωσία δεν έβλεπα .

Γκομονεκια δεν είχα τα άφησα για τους ποιο όμορφους εδώ μέσα.

Κατα 99% μου έκανε αναφορά κάποιος που είχαμε διαμάχη σε άλλο φόρουμ .Ουτε με νοιάζει να ανοίξω καινούργιο ,απλά ήθελα να μου λυθεί η απορία για τη διαγραφή

2 ώρες πριν, velociraptoras είπε

γράψε αν μπορείς ακριβώς το λόγο που στο εκλεισαν, οπως στο γράφει στην ειδοποίηση

εμενα μου έχουν μπαναρει 2 λογαριασμούς μέχρι τώρα. και να φανταστείς τώρα το φβ μπανάρει για τον αντίθετο λόγο απ ότι παλιά (ρατσιστικό περιεχόμενο και προτροπή σε βια). κάθε φορά λοιπον που εγραφα για μια συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση- κομμα εκτός απο απειλές που δεχόμουν σε προσωπικά μνμ μου εριχναν και το προφιλ για κανα μηνα. φτιαχνω δευτερο προφιλ, με τα πραγματικά μου στοιχεία, κατευθείαν πριν προλάβω να δημοσιευσω μπαν ως ψευτικος λογαριασμός, βαζω ενα ονομα ο,τι να ναι, το δέχτηκαν αλλά δε μπορω να αλλάξω ονομα. εκείνο βεβαια το εχω μονο για να μιλάω με ατομα που γνωριζω και για να διαχειριζομαι καποιες σελίδες, δεν δημοσιευω ποστ. εφτιαξα λοιπον και 3ο  παλι με τα στοιχεια μου, ξανα σε 2 μέρε αναφορές ως ψευτικο, αλλάζω λίγο το ονομα, βαζω και κινητο, πλέον ενω μου κάνουν αναφορές συνέχεια, δεν πέφτει (το περιεχόμενο δεν παραβιάζει τους όρους απλά καποιοι θιγονται)

Απλά έγραψαν ότι παρενέβη τους κανόνες του Facebook 

Επισκέπτης
Δημοσ.

εδω και πολυ καιρο απενεργοποιησα τον λογαριασμο και δεν ξαναμπηκα.

χασιμο χρονου.

πιο παραγωγικο ειναι να διαβαζεις φλειμ θεματα  (apple vs android) ...(windows vs linux) ....κλπ ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...