stelios_2809 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας ! Είμαι σε αναστολή όλο αυτό το διάστημα , από την έναρξη καθώς επίσης έχει γίνει εκ νέου αναστολή εργασίας μου που λήγει τέλος του μήνα. Η αίτηση στη πλατφόρμα πρόσθεσε τη δυνατότητα για έκπτωση ενοικίου α κατοικίας. Ο κλάδος που εργαζομαι είναι πληττόμενος και έχει συμπεριληφθεί στον ΚΑΔ , δεν είμαι όμως στη κατηγορία που έκλεισε η επιχείρηση με κρατική εντολή. Ήθελα να ρωτήσω , αν εκτός από τον μήνα Απρίλιο , η έκπτωση αυτή (-40%) ισχύει και για τον μήνα Μάιο ; δε μπορώ να το βρω κάπου επίσημα πράγματα , έχει κανείς εικόνα ;
greengr21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 δες αυτο απο τη ΠΟΜΙΔΑ αλλα απο οτι καταλαβα δεν ειναι ακομα σιγουρο ουτε μια ανακοινωση της προκοπης δεν μπορουν να κανουν οι κυβερνωντες... https://www.pomida.gr/newspost.php?nsl=pinakas-meioseon-misthomaton-akiniton-kata-katigories-epixeiriseon-gia-to-kalokairi-2020 1
stelios_2809 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. απο όσα λέει η ΠΟΜΙΔΑ και ο μήνας Μάιος έχει έκπτωση για τους εργαζόμενους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα