Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone LG


PANPOL73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χριστός Ανέστη,
Μετά από πολύ μελέτη και αναμονή για μείωση τιμής, είμαι ένα κλικ στο να επιλέξω ανάμεσα στο LG V40 & LG8s. Έχω εμπειρία στη χρήση Xiaomi Redmi Note 8 Pro & Xiaomi Mi 9 Lite (μέλη της οικογένειας). Επιλέγω LG καθώς είναι μια προσιτή "μικρή" ναυαρχίδα στα χαρακτηριστικά, δίνω έμφαση στην αδιαβροχοποίηση και την καλή κάμερα. Αν μπορούσα οικονομικά η επόμενη επιλογή θα ήταν Huawei P30 Pro.

Είμαι κάτοχος ΝΟΚΙΑ 8 και γνωρίζω καλά τις συνέπειες του συνδυασμού υψηλής ανάλυσης και χαμηλής μπαταρίας. Σχετικά με την αγορά του LG8s με προβληματίζει η έλλειψή αξιόπιστων θηκών, accessories και το notch ενώ με το v40 η αυτονομία του και ο επεξεργααστής).

Γνωρίζω ακαδημαϊκά τις διαφορές, αλλά θα θελα την εμπειρία και την πρόταση μέσα από τη χρήση, ιδιαίτερα στο θέμα αυτονομίας. Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην αυτονομία, τουλάχιστον 4-5 ώρες browsing, gaming και μουσική....να βγάζει μια μονοήμερη εκδρομή στη παραλία...

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  

 

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εύχομαι να έχεις κάποια εμπειρία καθώς η αυτονομία με προβληματίζει. Είναι απαραίτητη η αδιαβροχοποίηση καθώς και τα δύο κινητά που είχα (HTC & XIAOMI) αποσύρθηκαν καθώς έχω πολύ απρόσεκτα μικρά. Τα LG έχουν προσιτή τιμή για τα χαρακτηριστικά τους. Οπότε μονόδρομος Ηuawei P30Pro, εκτός αν προτείνετε κάποιο με χαρακτηριστικά splashproof (έως 400€ με οθόνη 6-6.5).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.skroutz.gr/s/22977374/Realme-6-8GB-128GB-Comet-Blue.html

 

Κοίτα αυτό, killer για την τιμή του, αδιάβροχο, τίμιος επεξεργαστής, 8 gb ram, λένε για rom που μοιάζει αρκετά σε stock android, και οθόνη 90 hz

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για οικονομικη λυση, splashproof  (οχι αδιαβροχο) ειναι και το Redmi note 8 / 8T στα 150 ευρω περιπου... εχει και gorilla glass 5 μπρος/πισω, 48MP 4-πλη camera και 4000mAh μπαταρια (εκτος των αλλων...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...