Προς το περιεχόμενο

Το Ghost of Tsushima χρειάζεται έως και 50 ώρες για να ολοκληρωθεί


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα για να δει κάποιος στο νησί Tsushima

Το πολυαναμενόμενο αποκλειστικό παιχνίδι για το PlayStation 4, Ghost of Tsushima, δεν θα είναι το είδος του παιχνιδιού που θα μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει παίζοντας απλά 5-6 φορές. Στην πραγματικότητα, ίσως χρειαστούν έως και 50 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Αυτή η εκτίμηση δόθηκε από τον Creative Director του παιχνιδιού, Nate Fox, σε μία πρόσφατη συνέντευξη στην ιστοσελίδα Voxel. Ο Fox ήταν επιφυλακτικός στο να ορίσει το ακριβές μέγεθος του παιχνιδιού, λέγοντας ότι τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά, όταν δοκιμάστηκε από διάφορους παίχτες. Ορισμένοι προτιμούσαν να εξερευνήσουν το παιχνίδι ενώ άλλοι προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν τη βασική ιστορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όταν ρωτήθηκε αν το παιχνίδι θα μπορούσε να διαρκέσει 30, 40 ή 50 ώρες για τους παίχτες που θέλουν να εξερευνήσουν το νησί, ο Fox απάντησε καταφατικά. Ο ίδιος μάλιστα συνιστά σε όλους να χαθούν στο νησί Tsushima, αφού υπάρχουν πολλά περισσότερα να ανακαλύψουν, πέρα από τη βασική ιστορία.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Sucker Punch δεν έχει ακριβή εικόνα για το συνολικό μέγεθος του παιχνιδιού. Συνήθως, τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου (open world) τείνουν πάντα να ποικίλλουν ανάλογα με τους παίκτες, ειδικά όταν έχουν μπροστά τους ένα μεγάλο και γεμάτο χάρτη για να εξερευνήσουν. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τον Nate Fox, το Ghost of Tsuhsima, είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια.

Μιλώντας στο IGN Nordic, ο Fox είπε ότι ο χάρτης του παιχνιδιού είναι τεράστιος, καλύπτοντας μεγάλο μέρος των εκτάσεων της Ιαπωνίας, από χιονισμένα βουνά έως δάση μπαμπού, καταρράκτες και λιβάδια. Εκτός όμως από τα παραπάνω, ο Fox εξηγεί πως ο χάρτης δεν περιλαμβάνει ειδικές επισημάνσεις για τις τοποθεσίες, με αποτέλεσμα οι παίκτες ενδεχομένως να ενθαρρύνονται να «χαθούν» στο Tsushima. Ο ίδιος αναφέρει μάλιστα πως μόνο αν οι παίκτες είναι αρκετά περίεργοι να εξερευνήσουν τις περιοχές, θα μπορούν να βρουν όλα τα είδη κρυφών ιστοριών και αντικειμένων.

Εκτός όμως από το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει μεγάλο χάρτη, ο Fox τόνισε ότι η Sucker Punch προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι περισσότερο, από απλά έναν μεγάλο χώρο:

Θέλουμε να δώσουμε αρκετά πράγματα, ικανά να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον του παίκτη. Δεν θέλαμε να φτιάξουμε έναν τεράστιο χάρτη και να μην έχει τίποτα επάνω του. Είναι λοιπόν γεμάτος με άτομα, αντικείμενα και ιστορίες για εξερεύνηση.

Οι παίκτες που θέλουν μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, θα μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα στα διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας:

Εάν το παιχνίδι μοιάζει εύκολο και θέλει κάποιος να κάνει δυσκολότερη την εμπειρία, μπορεί να το κάνει. Εάν όμως τελικά είναι πολύ δύσκολο, μπορεί να αλλάξει. Είναι μία προσπάθεια ώστε το παιχνίδι να μπορεί να απευθυνθεί σε περισσότερους παίκτες, ανεξάρτητα από τον τρόπο που παίζουν.

Το Ghost of Tsushima αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου 2020 για το PS4 και κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ένα παιχνίδι που θα κρατήσει ανεβασμένο το ενδιαφέρον, έως και την κυκλοφορία του PlayStation 5, κοντά στο τέλος του έτους.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρα θες 50 ωρες για να δεις οτι υπαρχει μεσα στο παιχνιδι (οχι μονο την ιστορια) και το λεει για καλο? μη του δειξει κανεις τα elder scrolls θα παθει συγκοπη 😂

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν τα κυρια missions ζητανε οντως 50ωρες για να ολοκληρωθει το βασικο στορυ τοτε οχι μονο θα κουραζει αλλα το κοβω να ζηταει πολυ grinding και να εχει repetitive quests οπως το Odyssey... Τραγικο λαθος αν ειναι ετσι, θα προτιμουσα story με ουσια το πολυ 25ωρο παρα farming για το τιποτα....

  • Like 5
  • Thanks 2
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να είναι λίγο άσχετο , αλλα όταν διαβάζω τέτοια άρθρα , θυμάμαι το diablo το πρώτο , οπου ξεκίναγες μέσα σε ένα dungeon , και κάθε φορά είχε διαφορετική έξοδο/εχθρούς !!! Και θυμάμαι οταν επαιρνα το butchers cleaver αισθανόμουν άρχοντας. Κάθε φορά , και διαφορετικό παιχνίδι. Πραγματικά το έπαιξα πάνω απο 12-13 φορές

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τo witcher 3 με όλα τα expansions, προσφέρει περιεχόμενο που θέλει πάνω από 250 ώρες στο πρώτο run αν θέλεις να μην αφήσεις τίποτα στο χάρτη. Με 50 ώρες δεν ξέρω αν το λες μικρό σε διάρκεια το παιχνίδι, πάντως δεν είναι διάρκεια που αξίζει να τη διαφημίζει κανείς...

  • Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι και μεγάλο για open world,μου θυμίζει ως τώρα αρκετά ορισμένα παλιότερα Assasins Creed και στο gameplay που έκανες τα counter 1 hit kills και πως σκαρφαλώνει κλπ Περίεργο το οτι έλεγαν παρόμοια πράγματα όπως θυμάμαι σε AC για την διάρκεια,ιδιαίτερα στο τελευταίο (Odyssey)το main story φαίνεται να είναι κοντά όσο το Ghost είναι για να τα δείς όλα.. βέβαια στο AC για να τα κάνεις και "όλα" ήθελες χαλαρά κάνα 100+ώρες ακόμη,όμως αυτό το στύλ πιστεύω πως έχει κουράσει και για μένα ως περιεχόμενο αυτές οι ώρες δεν έχουν ουσία,προτιμώ και γώ όπως ανέφερε ο φίλος πιο πάνω γύρω στίς 25 ώρες πυκνές που θα σε κρατάνε εκτός και αν το παιχνίδι έχει τόσο gameplay και περιεχόμενο όπως Souls κλπ η έχει καλογραμμένους χαρακτήρες και ενδιαφέρουσες ιστορίες σε στύλ Read Dead 2 (η του Επικού Witcher3) για να με κρατήσει.🤔

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Ένα λοκνταουν ακόμα παρακαλώ, πρέπει να τελειώσουμε και αυτό και το Nioh 2

Δεν προλαβαίνουμε!!

Ασχετο αλλά Το Nioh 2 πάντως είναι όντος παιχνιδάρα, οι μάχες είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακές,και το ίδιο και το gameplay μπορείς να παίξεις με πολλά διαφορετικά στύλ όπλα κλπ σε βαθμό να είναι και υπερβολικά κάποια απο όλα αυτά για τα συνηθισμένα δεδομένα άλλων παιχνιδιών .💪

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...