Προς το περιεχόμενο

Gnwmes gia scanner...

kelestor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera paidia,

Me endiaferei na parw ena scanner arketa kalo mexri 300 euro gia ocr alla kai gia na pernaw photos me arketa kalh poiothta.

Ti exete na proteinetai.

Exete kati dokimasmeno h kapoio link me sygkritika.

Thnx

Δημοσ.

Αυτη την στιγμή δουλεύω τον hp 4400c (σχετικά παλιο μοντέλο),όσον αφορα τα scanner ποτέ δεν αγόρασα άλλη μαρκα απο hp,ειμαι πολυ ευχαριστημένος.

Η δική μου γνώμη είναι να μη δώσεις πάνω απο 200 ευρώ για scanner,δεν υπαρχει λόγος.Επισης να προσέξεις τον τρόπο σύνδεσης (μου φαίνεται όλα θέλουν USB 2.0 πια),καθώς και το μέγεθος.

Ενας scanner σε πολύ καλή τιμή ειναι αυτός:

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.207592

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα παλιο σκάνερ(8ετίας) Mustek. Μήπως έχεται να μου προτεινετε

κάτι καλό αλλά και παράλληλα φτήνο? Όχι πάνω από 100€.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολυ η σειρά lite της Cannon. Ξεκινάνε από 70ευρώ τι lite20 νομίζω και έχει και πιο ακριβά μοντέλα. Το κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν θέλουν χωριστή τροφοδοσία

Δημοσ.

Περσινό-προπέρσινο μοντέλο Canon 1250u2. Απλά ποτέ δεν μπόρεσα να το εκμεταλευτώ πλήρως!!! Πάρα πολύ καλό και με λίγα λεφτά παραπάνω έπαιρνες το αντίστοιχο που δεχόταν φιλμάκια (1250u2uf νομίαω ήταν) Πιστεύω μέχρι 100-150 το πολύ να βρεις κάτι ανάλογο σε φετινό μοντέλο.

Δημοσ.

Canon Lide 80 το πρώτο slim line με δυνατότητα να παίρνει φιλμ. Το είδα σήμερα σε ένα φυλλάδιο γύρω στα 200ευρώ έχει. Και τροφοδοσία μόνο από usb δε χρειάζεται τπτ άλλο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...