rethimiotis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Γεια σας. Πήγα να κάνω μια χορηγούμενη διαφήμιση σε ένα τραγούδι , μου ζήτησε κάρτα και στοιχεία επιβεβαίωσης και μετά έγινε αυτό. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι έγινε?
cumulus Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Φιλε μου το ιδιο επαθα και εγω την Παρασκευη και οι ντετεκτιβ εδω μεσα εβγαλαν το συμπερασμα οτι πουλουσα οπλα,ναρκωτικα,σεξ κλπ και ειμαι παρανομος .Το Σαββατο η σελιδα μου ανοιξε ξανα χωρις να κανω τιποτα .Ουτε email εστειλα ετσι και αλλιως ελαχιστα ποσταρω απλα ειχα την απορια γιατι μου το εκλεισαν . 1
aggelos87 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) @cumulus Κι εγώ ακριβώς τα ίδια. Παρασκευή κλείδωμα, ανέβασα κινητό και μια φώτο για πιστοποίηση και Κυριακή ξεκλείδωμα. Γενικά μόνο το messenger χρησιμοποιώ, ανάρτηση έχω να κάνω χρόνια οπότε σίγουρα δεν παραβίασα κάποιον κανονισμό ή έφαγα μαζικά reports. Θεώρησα πως έπεσε κλείδωμα επειδή δεν χρησιμοποιώ το πραγματικό επίθετο Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από aggelos87
matias79gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα!! σας κλείδωσαν προσωπικό λογαριασμό ή σελίδα? έχω μια σελίδα που ανεβάζω φωτογραφίες μου και σήμερα τουλαχιστον κατάλαβα οτι δεν μπορώ να τη διαχειριστώ. με αφήνει να κάνω διαφήμηση αλλα λειπει ολο το διαχειριστικό!!! καμιά βοηθεια κανείς? τους έγραψα...αλλα δεν ξερω τι αποτελεσμα θα έχει κ αν πηγα στο σωστο σημείο. δεν εχει καπου ξεκάθαρα επικοινωνια! ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα