Jpetropoulos76 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια. συχνα παραγγελνω απο το ebay πραγματακια της ταξης των 1-3 ευρω τα οποια εχουν δωρεαν shipping. τον φεβρουαριο ειχα παραγγειλει αρκετα πραγματα τα οποια ομως απο οτι καταλαβα λογω κορωνοιου αργησαν πολυ να ερθουν και ηρθαν ολα σχεδον μαζεμενα 3 μηνες μετα. ομως μερικα δεν ηρθαν ποτε. Μετα απο επικοινωνια με τους διαφροους πωλητες αυτοι μου ειπαν οτι ειναι στην χωρα μου με βαση αυτο που εβλεπαν εκεινοι στο συστημα τους . παρολα αυτα τους πιεσα να με αποζημιωσουν γιατι δεν ηρθαν ποτε αυτα που ειχα αγορασει . τι μπορω να κανω και που να απευθυνθω πχ ΕΛΤΑ για να ρωτησω αν οντως ειναι στην ελλαδα αυτα τα δεματα και να τα βρω καπως;; . ? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από Jpetropoulos76
kormos Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, Jpetropoulos76 είπε καλησπερα παιδια. συχνα παραγγελνω απο το ebay πραγματακια της ταξης των 1-3 ευρω τα οποια εχουν δωρεαν shipping. τον φεβρουαριο ειχα παραγγειλει αρκετα πραγματα τα οποια ομως απο οτι καταλαβα λογω κορωνοιου αργησαν πολυ να ερθουν και ηρθαν ολα σχεδον μαζεμενα 3 μηνες μετα. ομως μερικα δεν ηρθαν ποτε. Μετα απο επικοινωνια με τους διαφροους πωλητες αυτοι μου ειπαν οτι ειναι στην χωρα μου με βαση αυτο που εβλεπαν εκεινοι στο συστημα τους . παρολα αυτα τους πιεσα να με αποζημιωσουν γιατι δεν ηρθαν ποτε αυτα που ειχα αγορασει . τι μπορω να κανω και που να απευθυνθω πχ ΕΛΤΑ για να ρωτησω αν οντως ειναι στην ελλαδα αυτα τα δεματα και να τα βρω καπως;; . ? Χωρίς αριθμό αποστολής δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τα ΕΛΤΑ
MessatsuRoku Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δυστυχως χωρις αριθμο αποστολης δεν γινεται τιποτα... και να ειναι στο καταστημα της περιοχης σου το δεμα δεν προκειται να το ψαξουν για να στο δωσουν ασχετα που εχει πανω ολα τα στοιχεια που χρειαζονται
Jpetropoulos76 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε Δυστυχως χωρις αριθμο αποστολης δεν γινεται τιποτα... και να ειναι στο καταστημα της περιοχης σου το δεμα δεν προκειται να το ψαξουν για να στο δωσουν ασχετα που εχει πανω ολα τα στοιχεια που χρειαζονται πως μπορω να ξερω αν το δεμα μου ειναι συστημενο;; 3 ώρες πριν, kormos είπε Χωρίς αριθμό αποστολής δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τα ΕΛΤΑ πως μπορω να μαθω αν το δεμα μου ειναι συστημενο ; το ειχα παρει με free international shippling
kormos Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, Jpetropoulos76 είπε πως μπορω να ξερω αν το δεμα μου ειναι συστημενο;; πως μπορω να μαθω αν το δεμα μου ειναι συστημενο ; το ειχα παρει με free international shippling Πιστεύεις πως με κόστος 1€-3€ το αντικείμενο, όπως αναφέρεις θα στο έστελναν συστημένο με Free Shipping? Θεωρώ πως για τέτοια αξία πολύ χρόνο τρως... Παρήγγειλε τα πάλι!
Jpetropoulos76 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, kormos είπε Πιστεύεις πως με κόστος 1€-3€ το αντικείμενο, όπως αναφέρεις θα στο έστελναν συστημένο με Free Shipping? Θεωρώ πως για τέτοια αξία πολύ χρόνο τρως... Παρήγγειλε τα πάλι! απλα τα περιμενα τοσους μηνες και τα ηθελα , για αυτο πιο πολυ οχι για τα λεφτα. αλλα γενικα υπαρχει η επιλογη στο ebay για συστημενο; για να ξερω για αλλη φορα
spartak1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Jpetropoulos76 είπε απλα τα περιμενα τοσους μηνες και τα ηθελα , για αυτο πιο πολυ οχι για τα λεφτα. αλλα γενικα υπαρχει η επιλογη στο ebay για συστημενο; για να ξερω για αλλη φορα Μπορεί να παρέχεται ή όχι. Αν δε βλέπεις αλλη επιλογή αποστολής το ζητάς με μηνυμα απο τον πωλητη και σου λέει αν το παρέχει Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από spartak1
afm Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Κάποιος τα χαίρεται αυτή την στιγμή. Αν δεν είναι συστημένα να σου τα φέρουν στα χέρια σου, μην τα περιμένεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα