Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βρει καποιες σελιδες τυπου wordpress  για κατασκευη ιστοσελιδων αλλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο κοστος οχι για τη κατασκευη αλλα για το ανεβασμα της σελιδας

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Εχω βρει καποιες σελιδες τυπου wordpress  για κατασκευη ιστοσελιδων αλλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο κοστος οχι για τη κατασκευη αλλα για το ανεβασμα της σελιδας

Για πάμε άλλη μια...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εννοω το εξης.Το κοστος κατασκευης το γλιτωνεις αφου υπαρχουν δωρεαν εργαλεια στο ιντερνετ.Για τα υπολοιπα ρωταω.Ψαχνοντας λιγο εχτες ειδα το λεγομενο hosting .Αυτο δε πολυκαταλαβαινω αλλα νομιζω το πληρωνεις συν οποιο ακομα κοστος για ν ανεβει το site

Δημοσ.

Χονδρικά μια ιστοσελίδα έχει τρία βασικά κόστη. 1. Domain 2. Hosting και 3. Κατασκευή

Αν θέλεις να τα γλυτώσεις όλα, τότε πας σε λύσεις τύπου https://www.blogger.com ή https://wordpress.com στα οποία δεν πληρώνεις hosting και η σελίδα σου είναι του τύπου to-onoma-mou.blogger.com ή  to-onoma-mou.wordpress.com

Αλλιώς θα πρέπει να αγοράσεις ένα domain (τα .gr έχουν ~25€/2 χρόνια και τα .com ~12€/1 χρόνο) και μια υπηρεσία Hosting (~ 30€-50€ τον χρόνο) με την προϋπόθεση ότι έχεις βασικές γνώσεις κατασκευής ιστοσελίδας και ρύθμισης domain & hosting

• Like 1
Δημοσ.

Αν υποθεσουμε οτι πας στο Blogger η στο wordpress  θα μπορει η σελιδα να δημοσιευει διαφημισεις;Επισης θα μπορω πχ να ανεβασω ενα video σε καποιο αρθρο;Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ναι μπορείς κανονικά, απλά αργά η γρήγορα θα χρειαστείς κάποιον που ξέρει 2-3 πραματα παραπάνω να σε βοηθήσει!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω ξεκινησει μια ταπεινη και χωρις εμπειρια ποροσπαθεια ,να φτιαξω το προσωπικο μου blog στο blogger.Oπως ειναι φυσικο εχω πολλες αποριες αλλα θα γραψω  καποιες βασικες και ελπιζω καποιος να μου απαντησει

1)Επειδη δε γνωριζω ουτε καν τη φιλοσοφια του blog,θελω να ρωτησω αν δημοσιευσεις κανει μονο ο ιδρυτης της σελιδας η και οι επισκεπτες

2)Η επισκεψιμοτητα της σελιδας κρινεται καθαρα απο αυτους που θα κανουν sign up στο blog;Η και απο αυτους που απλα θα μπουν στη σελιδα να διαβασουν κατι;Ρωταω γιατι το blogger δεν εχει επιλογη να βαλω φορμα sign up στo blog  και ειναι λιγο μανικι να το φτιαξω  μονος μου.

Αυτα προς το παρον.Σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

@vagelis81 θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιον αρμόδιο ώστε να του μεταφέρεις τι θες να κάνεις, να στο υλοποιήσει και να το πάρεις έτοιμο να το δουλέψεις με το ανάλογο αντίτιμο.

Αν θες να γίνει σωστή δουλειά!

Εναλλακτικά θες Πολύ χρόνο για διαβάσμα για τα βασικά...

Μφχ

Δημοσ.
17 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Παιδια εχω ξεκινησει μια ταπεινη και χωρις εμπειρια ποροσπαθεια ,να φτιαξω το προσωπικο μου blog στο blogger.Oπως ειναι φυσικο εχω πολλες αποριες αλλα θα γραψω  καποιες βασικες και ελπιζω καποιος να μου απαντησει

1)Επειδη δε γνωριζω ουτε καν τη φιλοσοφια του blog,θελω να ρωτησω αν δημοσιευσεις κανει μονο ο ιδρυτης της σελιδας η και οι επισκεπτες

2)Η επισκεψιμοτητα της σελιδας κρινεται καθαρα απο αυτους που θα κανουν sign up στο blog;Η και απο αυτους που απλα θα μπουν στη σελιδα να διαβασουν κατι;Ρωταω γιατι το blogger δεν εχει επιλογη να βαλω φορμα sign up στo blog  και ειναι λιγο μανικι να το φτιαξω  μονος μου.

1. Δημοσιεύσεις  μπορεί να κάνει μόνο ο ιδιοκτήτης της σελίδας και όχι οι τυχαίοι επισκέπτες. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μόνο σχόλια αν τα σχόλια είναι ενεργοποιημένα. Επίσης από τις ρυθμίσεις μπορείς να δώσεις δικαιώματα διαχειριστή σε συγκεκριμένα άτομα που θα μπορούν να κάνουν αναρτήσεις.

2. Η επισκεψιμότητα της σελίδας κρίνεται από αυτούς που απλά θα μπουν για να διαβάσουν ένα άρθρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Μπορείς να κάνεις εσύ μόνος σου ή οι συντάκτες σου.

Από τις επισκέψεις, πόσο χρόνο "περνάνε" οι επισκέπτες στην σελίδα σου κλπ. 

Υ.Γ. Επειδή ακόμα δεν ξέρεις πως θα το στήσεις κλπ αλλά είδα οτι σε απασχολεί και πως θα βάλεις διαφημίσεις (όχι οτι είναι κακό αυτό) και επειδή πολλοί έχουν φάει τα μούτρα τους, που περίμεναν οτι θα κάνουν ένα blog και με 10 copy-paste θα βγάζουνε χιλιάρικα, θέλω να σε προειδοποιήσω οτί είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο.

Θέλει πολύ χρόνο και ενασχόληση. Να ανεβάζεις πρωτότυπα άρθρα που θα γράφεις εσύ, που θέλει ο κόσμος να διαβάζει, να ανεβάζεις συχνά περιεχόμενο (όχι τώρα ένα αρθρο και το άλλο μετά από 2 μήνες) ή αν κάνεις copy-paste να είναι ηθικά σωστά (με πηγή, όχι fake news, όχι clickbite κλπ). Απλά αυτό που θέλω να πω είναι να αποφύγεις ένα σύνδρομο που έχουμε πάθει (όλοι μας πιστεύω), που στην αρχή ενθουσιαζόμαστε και οραματιζόμαστε οτί σε 1 χρόνο θα κερδίζουμε χρήμα, οπότε αρχίζουμε και γράφουμε 5 άρθρα την ημέρα, μετά γίνονται 2 την ημέρα, μετά βλέπουμε οτι είναι πιο εύκολο το copy-paste οπότε κάνουμε 10 copy-paste την ημέρα, μετά 5 copy-paste την ημέρα, μετά αρχίζουμε να βαριόμαστε και το copy-paste και κάνουμε 1 κάθε 2 μέρες και στο τέλος φτάνουμε σε ένα σημείο που το τελευταίο μας άρθρο ανέβηκε 2 μήνες πριν.

Επεξ/σία από hdonoblepsias
Δημοσ.

Το Wordpress είναι φοβερό εργαλείο και σε γλιτώνει από πολλές ώρες που χρειάζονται για να στήσεις ένα blog ή website. Τα περισσότερα θέματα που ρώτησες λύνονται πανεύκολα μέσα από επιλογές που έχει το wordpress.

ΑΥτο που σου συστήνω είναι να βρεις ένα έτοιμο θέμα για blog και να ψάξεις το Ίντερνετ για το τι extra εργαλεία χρειάζονται για ένα επιτυχημένο blog.  Σου έστειλα ένα pm για ένα site που έχει δωρεάν τα πιο δημοφιλή plug-in για Wordpress.

Δημοσ.

Μια ερωτηση ακομα ρε παιδια.Σε καποιο προσωπικο blog ποσο "ηθικο" και "νομιμο" ειναι να αναρτας ειδησεις απο αλλα sites ,βαζονταςπαντα τη πηγη;

;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...