Προς το περιεχόμενο

Fortnite στα 90fps θα υποστηρίζει το OnePlus 8


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βέβαια, για να "πιάσεις" τα 90fps, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στην ποιότητα των γραφικών.

Δεν θα είναι πλέον μόνο το iPad Pro το οποίο θα έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στις κονσόλες, κατά τη διάρκεια gaming με το Fortnite. Η OnePlus έκανε συμφωνία με την Epic Games ώστε το OnePlus 8 να “τρέχει” το Fortnite στα 90fps. Το πρώτο τηλέφωνο που θα έχει αυτού του είδους το πλεονέκτημα στο διάσημο παιχνίδι της Epic.

Το Gamespot όμως προειδοποιεί πως για να γίνει αυτό δυνατό, θα πρέπει ο χρήστης να κάνει κάποιες υποχωρήσεις με την ποιότητα των γραφικών. Παίζοντας το Fortnite στα 90fps, το παιχνίδι θα μειώνει αυτόματα τις λεπτομέρειες των γραφικών στη «Χαμηλή» ρύθμιση. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι θα τρέχει στη φυσική ανάλυση της οθόνης. Σε κάθε περίπτωση, αν το Fortnite είναι στις προτεραιότητες του εκάστοτε gamer, κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα είναι διατεθειμένος να ανταλλάξει την υψηλή λεπτομέρεια των γραφικών με το ομαλότερο gaming.

Ακόμη όμως κι όταν δεν παίζει στα 90fps, το OnePlus 8 θα μπορεί να «τρέχει» το Fortnite με τη ρύθμιση γραφικών στο «Epic» με περίπου 60fps, αν και αυτό μπορούν να το κάνουν κι άλλα smartphones, όπως για παράδειγμα τα iPhone των τελευταίων δύο ετών. Η OnePlus έχει επίσης συμφωνήσει με την Epic Games να κάνει εύκολη την εγκατάσταση του παιχνιδιού μέσω του Game Space portal, μία λειτουργία η οποία για την ώρα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Ινδίας.

Κάποιοι θα έλεγαν πως τα 90fps στο Fortnite είναι απλά λίγα λεπτά δημοσιότητας για την εταιρία. Κι άλλα τηλέφωνα, όπως το Galaxy S20, ενδεχομένως να μπορούσαν να φτάσουν τα 90fps, αφού ήδη «τρέχουν» το παιχνίδι στα 60fps ενώ την ίδια στιγμή έχουν εξίσου δυνατό υλικό για να υποστηρίξουν τα επιπλέον fps. Ωστόσο, τα 90fps εξακολουθούν να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στις κονσόλες PS4 Pro και Xbox One X, που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα 60fps, ανεξάρτητα αν έχουν αρκετά δυνατό hardware.

Με αρκετούς χρήστες να παίζουν παιχνίδια στο κινητό, το να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με την καλύτερη δυνατή εμπειρία, είναι από μόνο του ένας καλός λόγος να ρίξουν μία ματιά και στο OnePlus 8.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το s20 με exynos να παιξει fortnite στα 60 frames?? 😂 😂 😂 😂 

 

 

 

 

 

Ναι..... για εικοσι τριαντα δευτερόλεπτα μπορεί πριν το throttling..... 

 

  Εχω s9 plus με exynos  και XZ3 με snap 845.... καμια σχέση τα κινητα και ας ειναι ιδιας αναλυσης οθόνης και ίδιας γενιάς επεξεργαστή !!!!!!! 

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Ολοι οι hardcore στα σχολια κράζουν το fortnite, χειροτερα απο τα 10χρονα που κατηγορουν. Στάζουμε achievements με την μαγκιά σας. Χαλαρώστε λιγο θα χαλάσει το PC

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Ολοι οι hardcore στα σχολια κράζουν το fortnite, χειροτερα απο τα 10χρονα που κατηγορουν. Στάζουμε achievements με την μαγκιά σας. Χαλαρώστε λιγο θα χαλάσει το PC

Mην μπερδεύεσαι, το κινητό κράζουν, όχι το παιχνίδι.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...