Konos93 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 έχω windows 10 και χρησιμοποιώ firefox καθε φορά που μπαίνω youtube τις τελευταίες μερες παίζει δεν παίζει βιντεο ξεκινά ένας ήχος από άλλο βιντεο (χωρίς να αλλάζει ή να αναδειεται κάποιο παράθυρο) που καθε τόσο σταματά και συνεχίζεται μετά από κανα 3λεπτο σταματα . διεγραψα cookies ξαναεγκατεστησα firefox τίποτα. τι μπορεί να φταίει;
Konos93 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 ναι μονο firefox εχω προβλημα και μονο στο desktop οχι σε άλλον υπολογιστή
kormos Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, Konos93 είπε έχω windows 10 και χρησιμοποιώ firefox καθε φορά που μπαίνω youtube τις τελευταίες μερες παίζει δεν παίζει βιντεο ξεκινά ένας ήχος από άλλο βιντεο (χωρίς να αλλάζει ή να αναδειεται κάποιο παράθυρο) που καθε τόσο σταματά και συνεχίζεται μετά από κανα 3λεπτο σταματα . διεγραψα cookies ξαναεγκατεστησα firefox τίποτα. τι μπορεί να φταίει; Αν έχεις πρόσθετα κοίτα να τα απενεργοποιήσεις και δοκίμασε πάλι. Αν δεν αλλάξει κάτι (ή δεν έχεις πρόσθετα) εγκατέστησε μια προηγούμενη έκδοση να δεις...
Konos93 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 κάποιο plugin ήταν ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα