leonidas112 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Πρόσφατα έβαλα DSL και πήρα το modem του ΟΤΕ, το Alcatel speedtouch. Μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, όμως: Ενώ έχει γίνει εγκατάσταση των drivers κανονικά, κάθε πρωί που ανοίγω το PC, δεν το βλέπει καθόλου. Για να μπορέσει τελικά να το δει, πρέπει να κάνω restart τουλάχιστον 10 φορές στον υπολογιστή. Από τη στιγμή που θα το δει, μετά αν κάνω οποιαδήποτε στιγμή restart, θα το δει κανονικά. Αντίθετα, αν πω ότι το κλείνω για ένα ολόκληρο βράδι και ανοίξω το πρωί πάλι τον υπολογιστή, θα πρέπει να περάσω τη γνωστή ταλαιπωρία (παρεπιπτόντως το ρεκόρ είναι 22 φορές). Με το ίδιο μόντεμ συνδέεται κι άλλος υπολογιστής, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτός έχει WinXP, ενώ εγώ Win98. Έχει μήπως σημασία το λειτουργικό; Από την άλλη, γιατί ενώ το βλέπει μια φορά, τις επόμενες αρχίζει τα παιχνιδάκια; Καμιά ιδέα;
Decadence Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Χρησιμοποιουσα το speedtouch κανα χρονο χωρις προβλημα με WinXP.Τα 98 τρωνε κολληματα με τα usb γενικοτερα.Αν σε παιρνει να αλλαξεις λειτουργικο,ουτως η αλλως θα βρεις την υγεια σου.Αν δε σε παιρνει, ισως να ειναι λιγο δυσκολο να βρεις αλλους που να εχουν 98 κ το συγκεκριμενο μοντεμ για να σε βοηθησουνε.
leonidas112 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ευχαριστώ Decadence. Όντως, έχω πρόβλημα στην αναγνώριση και λειτουργία ενός flash memory που έχω. Δυστυχώς τα Win98 είναι αρκετά πίσω. Συστήνεις Win2000 ή WinXP?
Japan Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 einai Win98 i Win98SE? me ta SE pou exo se ena laptop den eixa pote provlima me ta USB. Vale ena WinXP kalytera, pio oraia sto mati apo ta Win2000 :wink: Chryssa
Decadence Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Analogws ti mhxanhma exeis...An mou peis 8a sou pw... Genika an einai panw apo 800-1000Mhz,128Mb RAM, mporeis na valeis aneta XP An oxi,ta 2000 8a einai kalytera.8a sou fanoun ligo vareia sthn arxh alla 8a to synh8iseis k 8a sou aresei, afou 8a 3efortw8eis k tis mple o8ones.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.