Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα ,

οπως αναφέρει και ο τίτλος έπειτα από χρόνια στο φόρουμ και μετρώντας αρκετές συναλλαγές στο προφίλ μου έπεσα θύμα απάτης στις αγγελίες του forum μας.

Θα ήθελα συμβουλές από κάποιον που έχει εμπειρία στο θέμα η κάποιον admin αν υπάρχει κάποιο διαδικαστικό πέραν των νόμιμων οδών (αστυνομία - τράπεζες).

Η ιστορία δεν είναι κλασική αφού έπειτα από τόσες συναλλαγές είχα εμπειρία ωστόσο κάποτε την πατάς σαν πρωτάρης ειδικά αν είσαι από επαρχία όπως εγώ και πολλές συναλλαγές τις κάνεις απο εμπιστοσυνη προς τον αλλον.

Για να μην πολυλογώ , το μέλος (αν επιτρέπεται μπορώ να δώσω nickname) είχε αξιολογήσεις αλλά προφανώς ή δεν ήταν δικό του προφίλ ή απλά είπε να βγάλει μεροκάματο με τον ιδρώτα μου. :@

155€ στο αυλάκι ομως δεν θα τα πετάξω τόσο εύκολα γι αυτό η αστυνομία αύριο θα ενημερωθεί εγγράφως με επίσημο χαρτί καθώς το αδίκημα θεωρείται ΑΠΑΤΗ κ είναι αυτεπάγγελτο.(χωρίς παράβολο)

Επίσης έχω ότι χρειάζομαι από όνομα-επώνυμο- όνομα Πατέρα - ΑΦΜ κτλ (τα ξέρω όλα).

Απο τις τράπεζες που έγινε το πάρε δώσε εξίσου ,  θα ζητήσω αναφορά της αποστολής των χρημάτων μου κ του εμβάσματος που μου "επεστεψε" τα λεφτά αλλα δεν ηρθαν ποτε προφανως....

Υπαρχει κάτι άλλο ή κάποιος περαιτέρω τρόπος να κινηθώ σε νόμιμα πλαίσια;

ευχαριστώ εκ των προτέρων και προσοχή.

🙁

Επεξ/σία από MontzOlee
Δημοσ.

Τα λεφτα εαν ειναι απο αλλη τραπεζα θελουν μερικες μερες για να φανουν, οι υπολογιστες τους καινε καρβουνο ακομη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τα λεφτα ποτε σου τα επεστρεψε και καλα? Εχουν περασει 2 εργασιμες?

16 λεπτά πριν, safridia είπε

Τα λεφτα εαν ειναι απο αλλη τραπεζα θελουν μερικες μερες για να φανουν, οι υπολογιστες τους καινε καρβουνο ακομη.

22/5 20:37 

απο ALPHA ΒΑΝΚ (δικιά του) σε Πειραιώς (δικιά μου) υπάρχει περίπτωση?

Επεξ/σία από MontzOlee
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ξεκινάς κάτι αλλά δεν μας αναφέρεις τίποτα για το περιστατικό. Γιατί άνοιξες το θέμα λοιπόν;

Τι άλλο θέλεις να αναφέρει ? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Ε γράψε τι έγινε μήπως βγάλουμε άκρη.

Χωρίς να αναφέρεις ονόματα.... εννοείται.

τι άκρη να βγάλεις εσύ, ο άνθρωπος ρωτάει τι άλλες ενέργειες να κάνει και σε ποιες άλλες υπηρεσίες να απευθυνθεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μόνοι που έχεις να απευθυνθείς είναι οι τράπεζες ο δικηγόρος και η αστυνομία, δεν υπάρχει κάτι άλλο. 

Καλο ειναι να μας πει την ιστορία αν δεν είναι κάτι σύνηθες σαν περιστατικό για να έχουν το νου τους και άλλοι. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nikos032 είπε

Τι άλλο θέλεις να αναφέρει ? 

και η απάντηση

2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Καλο ειναι να μας πει την ιστορία αν δεν είναι κάτι σύνηθες σαν περιστατικό για να έχουν το νου τους και άλλοι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, 1comment είπε

και η απάντηση

Πρώτον, δεν ήταν αυτός ο λόγος που άνοιξε το θέμα.

Δεύτερον, δεν είναι πυρηνική φυσική το θέμα, προφανώς δε στάλθηκε τίποτα ή ήταν ελλατωματικό και η επιστροφή χρημάτων δεν έγινε ποτέ (σύφμωνα με τον OP).

Επεξ/σία από nikos032
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MontzOlee είπε

H 22/5 ειναι Παρασκευή ... και μαλιστα 20:37 οποτε την ξεχνάμε αυτη την ημέρα...... ειναι σαν να τα εστειλε Δευτερα 25/5...

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Όπως ήδη έγραψαν η συναλλαγή θα επεξεργαζόταν από Δευτέρα 25/5 από τα συστήματα των τραπεζών και πολλές φορές χρειάζεται 2-4 μέρες για να φανούν τα χρήματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...