Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Geia se olous.prwti fora postarw an kai parakolouthw to thema arketo kairo..mia erwtisi:telika pou axizei na girisw to piato mou ? einai tou metrou kai menw xania.Pros to paron to paron vlpepw astra(oxi ola) kai hotbird parakentra.Akousa kala logia gia ton ispaniko dorforo stis 30e ti lete tha to pianw me to piataki tou metrou? sixaritiria kai kalws sas vrika.

Pare megalitero piato.........toulaxiston 1,40

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορει καποιος να μου εξηγεισει τι παιζει με τουσ υποτιτλους στις ταινειες? τις βρισκω στο teletext αλλα πως μπορω να τις εχω στις ταινιες? πατάω το κουμπι για subtitle αλλα τιποτα. εχω το progdvb. thanks

Δημοσ.

Kalispera. Eho vrei mia karta DVB, kai i perigrafi milaei gia lipsi digital kanalion apo kanoniki keraia. Sigekrimena einai i "Kworld Xpert DVB-S 100 PCI". Einai dinaton? Tha ehei aksia na dokimasei kaneis? Ishirizontai oti doulevei me to ProgDVB to opoio vlepo oti paizei poli sto thread. Help

PS: Den ksero an prepei na mpei se kainourio thread... ama einai to metaferete

Δημοσ.

gia se olous.

exo mia erotisi sxetika me to PROGDVB. exo kanei record mia ekpompi kai den mporo na tin do me allo programa px media player klp. iparxi kapia rithmisi i ftei to progdvb???

efxaristo

Δημοσ.

Γειά σας

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά τον χρήστη mike_rho θα ήθελα να προσθέσω μερικά πραγματα πανω στο θέμα. Η εκπομπή που λέει ο φίλος μας έχει γραφτει σε μορφή mpeg2. Στο progdvb παίζει κανονικά ενώ το μοναδικό πρόγραμμα εκτός του progdvb που αναπαράγει το παραγόμενο αρχείο έιναι το nero vision express. Με το nero vision express μπορει να γίνει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και η μετατροπή του video σε dvd μορφή. Σε άλλα προγράμματα όπως windows media player παιζουν μερικά δευτερόλεπτα απο την αρχή και μετά κολλάει τελείως το video. Να αναφέρω επίσης ότι δεν το κάνει μόνο με το συγκεκριμένο αρχείο video αλλά με όλα.

Αυτά...

Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση γιατί εγω δεν κατάφερα να κάνω κάτι, όσο και αν προσπάθησα, με τις ρυθμήσεις του προγράμματος.

Δημοσ.

Και σε μένα έτσι γίνεται και τα γράφω σε pva...

Απλός κάντε ένα demux με το pvastrumento

Θα φτιάξει 2 αρχεία, ένα εικόνας κι ένα ήχου...Μετα θα παίζει!

Δημοσ.
Kai me windvd paizoun mia xara

...και άν έχεις το winDVD 6 ή το winDVD 7, ενεργοποιείς το DNM (Digital Natural Motion, στο μενού Display) και έχεις εικόνα super !..

Δημοσ.

Εγώ κάνω record απευθείας σε mpeg2 και τα αρχεία παίζουν μια χαρά με όλους τους players. Οταν λέω όλους εννοώ ΟΛΟΥΣ. Μέχρι πριν λίγο καιρό είχα κι'εγώ πρόβλημα και τα έκανα record σε pva αλλα μου την έσπαγε οτι ήθελε demux μετά. Την έψαξα λίγο με τους codecs και τα FilterGraphs και τώρα όλα μια χαρά.. :) Καλά θα ήταν να μπορούσαμε να κάνουμε απευθείας capture και σε divx/xvid.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...