Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως παιδιά το manual του vbox λέει οτι με disecq 1.2 παίρνει τις εντολές απο το δέκτη. Σε δέκτες που υποστηρίζουν diseqc 1.0 έχει δυνατότητα να παίρνει τις εντολες απο το δεκτη μεν, αλλά υποστηρίζει μέχρι 4 δορυφόρους, για τους οποίους έχει κάνει reserve απο τις 99 μνήμες, τις 4 τελευταίες (συγκεκριμένα τις 96,97,98 και 99 οι οποίες μάλιστα εμφανίζονται στο display με το γράμμα του LNB που αντιστοιχούν δλδ 96Α, 97Β, 98C & 99D)!

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικά Σωτήρη το πρόβλημα πρέπει να είναι με το ρεύμα που στέλνει η SS2 στο actuator.

Eπειδή δεν έχω κινητό πιάτο δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα.

Όποιον έχω δει πάντως με κινητό και VBOX μέσω αυτού το κινεί.

Ας το δοκιμάσει κάποιος κι ας μας απαντήσει.

zois_gr θα σου έρθω για δοκιμές το Σ/Κ. :razz: :razz: :grin:

to dikomou moter ine diaforetiko logo tou piatou

1.85m

exi doukotou mixanizmo kai giafto den askoloume me kinisi tou piatou meso ss2

PANTOS SE PERIMENO S/K ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! !

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιείς vbox ΙΙ τότε πράγματι δεν έχει να κάνει κάτι η skystar2 μ' αυτό. Αν όμως το κινείς με vbox II δεν έχει σημασία αν είναι 1.85 ή 3! και ποιο actuator χρησιμοποιείς. Η skystar θα μπορούσε να το κινήσει αν αποδεικνυόταν ότι συνεργάζεται κανονικά με το vbox.

Δημοσ.

@dimitrisy

Αν το actuator τερματίζει περίπου στις 15°W όπως λες Δημήτρη τότε με μικρή μετατόπιση του σώματός του εκεί που δένει με τη βάση θα μπορούσες να έχεις και τον Hispasat (με 1.20 δε πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα στην Αθήνα). Θα έχανες όμως κάποιες μοίρες στο ανατολικό άκρο. Αν το actuator δεν τερματίζει εκεί αλλά έχει ακόμα αρκετό περιθώριο, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να μην σου έχει ρυθμιστεί σωστά από τον τεχνικό και να χάνει το τόξο. Τους patched drivers για τη skystar2 μπορείς να τους βρεις στο http://scaistar.altervista.org/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=27

Τέλος, εσείς παιδιά που έχετε vbox και actuator μπορείτε να κάνετε αυτή τη δοκιμή, εγώ για να την κάνω πρέπει να μετακομίσω το pc στο σπίτι του φίλου μου με το Vbox! Μάλλον αρκετή μεγάλη φασαρία θα έλεγα!!!

Δημοσ.

h ss2 nomizo mporei na kinhsei mexri 1.2m piato, apo kei kai pano pas anagkstika se vbox2 kai actuator. Nomizo pali oti kai na mporei na synergastei h ss2 me to vbox2 zorizetai poly kai mporei na ta kakarosei, ypertharmansh h tipota teteio.

Bebaia mporei na nai kai araiologies auta pou leo, den perno orko, kati teteio thymamai na diabasa pano kato

Δημοσ.

akyro, nomizo oti epiasa ti enoeis. Na stelnei dhladh h ss2 entolh sto vbox gia na kinhsei to piato, anti na patas to remote, ara h ss2 den thermenetai/ksodeuei reuma. Den nomizo omos na ginetai kai auto

Δημοσ.

Yes!!! αυτό που λες στο τέλος. Απλά το θέμα είναι αν η skystar2 μπορεί να στείλει σωστά αυτές τις εντολές στο vbox. Αν δεν το δοκιμάσει πάντως κανείς, η αμφιβολία θα υπάρχει...

Δημοσ.

Αν η skystar μπορεί με κάποιο τρόπο να στείλει diseqc 1.2 εντολές, τότε συνεργάζεται με το vbox II βάσει αυτών που σας είπα οτι γράφει το manual του VBOX II που έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου!

Δημοσ.

ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω το feed για το ματς του Ολυμπιακού. Τα βάζω όλα σωστά στο ini, το βρίσκω απο το scan transponder και όταν πατάω scan, δε μου βγάζει ούτε ενα κανάλι. Λέτε να μην το πιάνει το πιάτο μου?

Δημοσ.

Paidia ema8a kati pou polloi exoun pei alla kaneis den 3erei sigoura enas filos mou eipe oti anoigei to N**A me enan kadikopoihth starbox o opoios katevazei ta kleidia meso server oi opoioi einai perasmenoi se kapoia mnhmh tou (ton sindeeis meso ethernet 8iras sto internet kai gi auto ton logo 8elei dsl)

Den 3erw akrivos pos to kanei alla leei oti vlepei kanonika an 3erei kapoios as mou pei!!

Δημοσ.

@spyridy

Γιάννη ούτε εγώ το πιάνω αυτό το feed. Πιθανά να μην υπάρχει εκπομπή σ' αυτό.

Όσο για το άλλο, η skystar2 στέλνει κανονικά εντολές diseqc1.2, αρκεί να χρησιμοποιείς τους patched drivers. Εξάλλου έτσι κινώ το μοτέρ μου (sg2100). Παρόλα αυτά, το θέμα με το vbox δεν είναι τόσο απλό, ώστε να πεις ότι επειδή δουλεύει το μοτέρ diseqc1.2 θα δουλεύει και μ' αυτό. Γι αυτό έχω τόση περιέργεια να δω τι γίνεται...

@TrObAs

Πάλι μ' αυτό το θέμα βρε παιδιά...icon9.gif

Δημοσ.

Soto, κανα feed που δουλεύει έχουμε? έχω ψάξει τα πάντα ρε γμτ και τίποτα. Εν τω μεταξύ, δεν έχω δει και καθόλου το ματς με όλο το ψάξιμο! lol

Ξέρει κανένας κανα feed που δουλεύει 100%? 2-3 που δοκίμασα δεν δουλέψανε...

Δημοσ.

Δεν τα ψάχνω και πάρα πολύ τα feeds Γιάννη, κατά τύχη μόνο αν διαβάσω ή δω από σπόντα κάποιο απ' αυτά. Αν πάντως ψάχνεις για τον Ολυμπιακό, άστο καλύτερα, 1-4 είναι αυτή τη στιγμή!!!

Δημοσ.

δυστυχώς ναι, 4-1 είναι! και λέω δυστυχώς παρόλο που είμαι Παναθηναϊκός! Ελπίζω τουλάχιστον αύριο μιας και το ματς του ΠΑΟ είναι με τη Μπάρτσα που είναι πιο δημοφιλής ομάδα, να μπορέσουμε να το δούμε πιο εύκολα!

Αντε καληνύχτα και σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

Δημοσ.

Κι εγώ ΠΑΟ είμαι κι έχω βαρεθεί βρε γμτ να βλέπω συνεχώς το ίδιο σκηνικό με τον Ολυμπιακό.

Επίσης καληνύχτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...