sotos65 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι τα κάνεις divx ή xvid μπορείς να χρησιμοποιήσεις το AutoGK (που είναι πιο απλό) http://www.autogk.me.uk/ ή το gordian knot (περισσότερες επιλογές) που θα το βρεις (μαζί με μπόλικα άλλα) εδώ, http://www.doom9.org/software.htm Για κάψιμο σε cd, Nero ή όποιο άλλο θέλεις...
seer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 loipon' date=' skeftomoun gia allagh ypologisth sto kontino mellon pithanotera asus a8n sli me athlon 64 dual core omos diabasa kati poly anyshxhtiko gia ths skystar 2 kai eipa na to anafero kai edo mpas kai glitosei kaneis apo ta dysaresta. loipon sygkekrimena sto forum tou satleou kamposoi xrhstes anaferoun oti tous kahke olh h motherboard h mono ta pci slots logo ths ss2. Apo oti fenetai yparxei asymbatothta ths ss2 me ta nforce4 chip, omos mallon einai kyrios sto mobo ths asus kathos alla nforce4 mobos douleuoun me thn ss2. Pantos kai apo to site ths technisat lene oti ontos den einai symbath h ss2 me nforce4. Opote protou pao se nforce4 mobo tha to psakso ligo akoma. Exei kaneis nforce4 chip kai ss2 na mas pei an exei problhma?[/quote'] Distixos etsi thn patisa kai gw prin 10 mhnes otan agorasa thn asus A8n-sli. Ekana ta pada xwris apotelesma. H skystar2 den doulepse pote. Etsi anagastika na thn poulisw kai na parw USB. Eftixos den mou ekapse kamia pci. Prosoxh loipon ti agorazete.
Apateonas_69 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον επαναλαμβανω το προβλημα μου μηπως και καποιος μπορει να βοηθησει.Εχω εγκατεστημενη ττη skystar2+ProgDVB 4.70.2 Full install (TEST)+Phoenix usb infinity(δουλευει και σαν προγραματιστης σε usb mode αλλα εχει και θυρα com RS232 οπου με το δικο του software γινεται και cam και το usb το βλεπει σαν τροφοδοτικο για να λειτουργει.Κατεβαζω λοιπον και το plugin MD IRDETO 1.05 αλλα και το MD IRDETO 1.06 και τα εχω ριξει στο φακελο του progdvb(εννοειται ξεχωριστα,μια το ενα κια μια το αλλο)Το ss2 1.19 το εχω στο φακελο απενεργοποιημενο,αλλα το εχω δοκιμασει και χωρις αυτο,το διεργαψα.Τιποτα ομως δεν παει καλα,καθως με το που ξεκιναω το progdvb αυτο κολλαει και φυσικα παταω πανω δεξια στο Χ να κλεισει και ξενερωνω απιστευτα.Εχω αγορασμενη καρτα της ΝΟΒΑ και φυσικα ενεργοποιημενη πρωτα σε δεκτη Panasat και σε HUMAX 5400Z.Μολις λοιπον επναλαβω 5-6 φορες βαλε βγαλε plugins και καρτα,τοτε ανοιγει τοπ προγραμμα δεν κολαει μου εμφανιζει πανω μαζι με το ss2 και το irdeto cam στα plugins αλλα πριν απο αυτο οταν ξεκιναει το προγραμμα μοτ πεταει ενα παραθυρο με την ταμπελα <<Device nto stardet>>Οποτε μετα θα πρεπει αν ξαναπερασω τους drivers για την skystar!!!Και ξαναμανα 2 επανεκινησεις για σωστη εγκατασταση και ξανα το software και ξανα ολα αυτα απ την αρχη χωρις αποτελεσμα!!!Το phoenix usb infinity δουλευει κανονικα,ολα ειναι νομιμα και original και δεν μπορω να δω.Ξερει καποιος να μου πει πως σεταρονται ολα αυτα και σε ποιες version θα πρεπει να ειναι software κτλ η μηπως χρειαζεται και κατι ακομα.Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν καποιος μπορει να με βοηθησει στο προβλημα που εχω εδω και 2 μηνες.Και για οσοθς βιαστουν να που οτι δεν κανει ο programmer μπορουν να μπουν στο site οπου εχει το online shop και να διαβασουν οτι ειναι συμβατο και οτι κανει και αυτη τη δουλεια εκτος απο προγραμματιστης καρτων.Σας ευχαριστω
Kontos_Harry Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ....Εχω εγκατεστημενη ττη skystar2+ProgDVB 4.70.2 Full install (TEST)+Phoenix usb infinity... Το ProgDVB 4.70.2 ειναι buggy full...bale 454 εχω ολες τις εκδόσεις αλλά η 454 ειναι πιο σταθερή...
tzinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 excellent news, D+ einai anoixto ksana kai elpizoume gia perisotero kairo apo thn teleutaia fora. Oxi den einai fhmh, blepo taquilas me teleutaio softcam.
sotos65 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μάλιστα και από τον Astra αλλά και τον Hispasat. Περάστε κόσμε, ό,τι προλάβετε!!!
EVOX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 den exw kamia sxesi me to thema...alla me endiaferei poli i doriforiiki tv iparxei periptwsi na mou peite ti xreiazete kai pws ginete i prepei na katsw na diavasw 256selides??????
Kontos_Harry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Έμαθα οτι ο κάποιος στον Eutelsat W3A μοιράζει k*ys διαφόρων providers ελληνικών και μη...μπορούμε να μάθουμε? Βέβαια να τα παίρνεις και ταυτόχρονα να βλέπεις άλλο κανάλι θέλεις 2 κάρτες....βέβαια δεν θάταν άσχημη ιδέα να έχεις ένα παλιό pc σετταρισμένο με μια SS2 kai ένα 80άρι να παίρνει τα κλειδιά και ένα άλλο κινούμενο να βλέπεις ότι θέλεις....πως σας φαίνεται η ιδέα?
tempnipoly Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 mipws kserei kaneis na mou pei pws rithmizw to relict epg sto progdvb?episis ta multivision parolo pou sto sound exoun kai english alla kai subtitles den exw kataferei na tous dw.ginetai i'adika prospathw?
djapal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 egw ta blepw merika apo ayta toulaxiston. TO Multivision 1 px den paizei . ta 2 3 paizoun.
tempnipoly Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 kai pws blepeis ipotitlous sta multivision?me kapoio plugin?apo to progdvb me poia diadikasia to kataferneis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.