sotos65 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Πηγαίνεις από τον "Επεξεργαστή κειμένου" και δες κάτω χαμηλά ένα κουμπί που γράφει "διαχείριση συννημένων αρχείων". Πάτα το, και νομίζω φαίνεται τι πρεπει να κάνεις...
Angeldust Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μια ερώτηση που απευθύνεται κυρίως στον sotos65 μιας και έγραψε το guide για το moter και φαίνεται να έχει ασχοληθεί αρκετά. Ποιο ακριβώς αρχείο αντικαθιστούμε στο /windows/system32/drivers? Εκει υπάρχει ενα μόνο, το skynet.sys ενώ στο ss2diseqc περιλαμβάνονται 2 αρχεία, το skynet.sys και το skynetu.sys. Τι ρόλο βαράει το δεύτερο αρχείο? Το βάζουμε πουθενά ή δεν χρειάζεται?
sotos65 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Το skynetu.sys είναι ο driver για την έκδοση usb και δεν χρειάζεται σε τίποτα αν έχουμε την pci. Αντικαθιστούμε μόνο το skynet.sys. Όσον αφορά τον patched driver για τη usb δεν ξέρω αν δουλεύει κανονικά με το μοτέρ. Ξέρω ένα παιδί που είχε την usb και είχε δοκιμάσει μία αρχική έκδοση που δεν του δούλευε. Όταν βγήκε η τελική έκδοση το καλοκαίρι, αυτός δεν είχε πια τη usb, και δεν ξέρω άλλον με τέτοια κάρτα και μοτέρ για να έχουμε αναφορά.
uhuru567 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 paidia mia erothsh na kano ston hispasat me piato toy enos metroy posa kanalia peripoy mporoyme na bgaloyme,emena moy bgazei gyro sta 450,einai kala h 8elei pio kalh ry8mish to piato.
uhuru567 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 kai kati akoma stoys transporder yparxoyn kai ayth(10772,H,22000,56)giati den mporo na katebaso kai apo aytoys kanalia 8elei pio megalo piato.katebazo kanalia mono sa aytoys10719,V,27500,giati ginete ayto.as me fotisei kapios,eyxaristo.
sotos65 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Στον hispasat 450 tv; Μου φαίνεται ότι δεν υπάρχουν τόσα, γύρω στα 300 (μάλλον λιγότερα κι από τόσα) είναι νομίζω. Μήπως μιλάς για τον Astra στις 19°Ε (αν κρίνω κι απ' τις συχνότητες που αναφέρεις στο δεύτερο μήνυμα); Δε ξέρω σε ποια περιοχή είσαι, αλλά 450 με ένα μέτρο νομίζω ότι είναι αρκετά καλά αν μιλάμε για τον Astra. Στα transponders.ini υπάρχουν πολλές συχνότητες, δε σημαίνει ότι πάντα μπορούμε να τις κάνουμε λήψη. Πολλές φορές δεν δουλεύουν καν. Btw, η συχνότητα 10719V, 27500 είναι στον Hotbird, η 10772H, 22000 στον Astra. Τι ακριβώς έχεις κάνει εκεί γιατί με μπέρδεψες λίγο!
uhuru567 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 sorry sotos65,gia paradigma toys anafera,ston hispasat eimai kai ta kanalia poy eipa einai ola mazi radio,tv... h syxnothtes poy einai kato ton 27500 symbol rate giati den bgazoyn shma(genika gia oloys toys doryforoys) eyxaristo gia to endiaferon
Angeldust Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Το skynetu.sys είναι ο driver για την έκδοση usb και δεν χρειάζεται σε τίποτα αν έχουμε την pci. Αντικαθιστούμε μόνο το skynet.sys. Όσον αφορά τον patched driver για τη usb δεν ξέρω αν δουλεύει κανονικά με το μοτέρ. Ξέρω ένα παιδί που είχε την usb και είχε δοκιμάσει μία αρχική έκδοση που δεν του δούλευε. Όταν βγήκε η τελική έκδοση το καλοκαίρι' date=' αυτός δεν είχε πια τη usb, και δεν ξέρω άλλον με τέτοια κάρτα και μοτέρ για να έχουμε αναφορά.[/quote'] Ok, να'σαι καλά. Εχω PCI Skystar2 οπότε αντικατέστησα το skynet.sys μόνο. Εν αναμονή της εγκατάστασης του μοτέρ τώρα. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω.. οταν έρθει ο τεχνικός και εγκαταστήσει το μοτέρ, χρειάζεται να κατεβούμε κάτω στον υπολογιστή και να ελένξουμε τίποτα? Δηλαδή θα έχει πεδιόμετρο ωστε να δει αν δουλεύει σωστά το μοτέρ ή αυτό πρέπει να ελενχθεί αποκλειστικά μόνο μέσω της skystar?
sotos65 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Καλύτερα γράψε πόσα tv βλέπεις τότε, γιατί αν βάλουμε μαζί tv, radio και data, δεν βγάζουμε σωστό συμπέρασμα για τη λήψη σου. Προσωπικά δεν έχω προσέξει για παράδειγμα πόσα είναι τα radio και data στον Hispasat, ίσως επειδή δε χρησιμοποιώ συνήθως το progdvb. Για την ερώτηση με τα χαμηλά sr, δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να έχεις. Συνήθως αν υπάρχει καλό σήμα, γίνεται λήψη και σ' αυτά. Μόνο στα πολύ χαμηλά, κάτω από 5000 ας πούμε μπορεί να χάνει κάποιος κανάλια επειδή δε μπορεί να ρυθμίσει καλύτερα κάποιες παραμέτρους για πιο λεπτομερές scan σε πολλά από τα προγράμματα.
sotos65 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Ο τεχνικός λογικά θα έχει τα όργανα που του χρειάζονται για να κάνει την εγκατάσταση, αν θέλεις να δεις αν δουλεύει το μοτέρ με τους patched drivers και το plugin, μπορείς να το δοκιμάσεις χωρίς καν να το έχει βάλει πάνω. Τροφοδότησέ το μοτέρ με ένα κομμάτι καλώδιο με τα βυσματάκια, και δώσε του κάποιες εντολές κίνησης από το pc. Αν είναι εντάξει, θα κινηθεί δεξιά αριστερά. Απλά βάλε το ξανά στο 0 μετά.
uhuru567 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 ta kanalia sto peripoy einai 250,an katalaba kala gia ta xamhla sr 8elei kapia ry8mhsh to programa,den exei sxesei to lnb,oyte to piato.
sotos65 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές είσαι εντάξει με τα κανάλια που πιάνεις. Για τα χαμηλά sr ή ψηλά fec (7/8 ) συνήθως η ρύθμιση είναι να αυξήσεις το χρόνο που κάνει scan για να μπορέσει να κλειδώσει το σήμα σε κανάλια που έχουν τέτοιες παραμέτρους. Δεν έχουν όμως όλα τα προγράμματα τέτοια επιλογή (το progdvb δεν έχει για παράδειγμα). To altdvb (η πρώτη έκδοση) έχει, όπως και οι τελευταίες του MyTheatre, ίσως κι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα...
uhuru567 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 to altdvb exo,sta seting exo brei to scanning,pio na ayxiso to pat-sdt-nit-cat-pmt.
uhuru567 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 asxeto exei agona ston hispasat sto sport tv,saragosa-barcelona,den xero an einai live
sotos65 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δοκίμασε τότε κατ' αρχήν να αυξήσεις το tuner lock time (βάλε ας πούμε πάνω από 2500msec) και βάλε και στο "Χ" 3-4 και κάνε μία δοκιμή. Άλλα για να είσαι σίγουρος πρέπει να βάλεις μία συχνότητα κάθε φορά, διαφορετικά έχω παρατηρήσει ότι χάνει αρκετές. Αν θέλεις να βάλεις και κάτι παραπάνω στα pat,sdt,cat, και pmt (ειδικά στο τελευταίο και ίσως στο πρώτο) κάνε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.