Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα αν έχει κανένας διαθέσιμη καμία Chanel list για ProgDVB αλλά να είναι με κατηγορίες...Είχα βρει παλιότερα!

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο για το progdvb, σπανίως το χρησιμοποιώ μιας και με βολεύει πολύ περισσότερο το AltDVB και το Skyview ή οι τελευταίες εκδόσεις του DVBDream. Πάντως κάποια λίστα με κανάλια (ημερομηνίας όμως 18/5) υπάρχει στο http://www.dvbskystar.com/ με τους παρακάτω δορυφόρους (δεν ξέρω όμως αν είναι και σε κατηγορίες, μιας και δεν την έχω κατεβάσει αυτή τη λίστα),

NEW Channel list for ProgDVB (19 Satellites)

...by DVB SkyStar Team ! Astra 1B-1H/2C, Hotbird 1-6, Astra 1D/3A,

Eutelsat W2, Eutelsat W3A, Sirius 2/3, Thor 2/3, Amos 1/2, Hispasat 1B/1C/1D, Telstar 12, Atl. Bird 1, Telecom 2D/Atl. Bird 2, Telecom 2C/Atl. Bird 3, NSS 7, Turksat 1C/Eurasiasat 1, HellasSat 2, Eutelsat Sesat, Astra 2A/B/D, Arabsat 3A/2D

Δημοσ.
Χάσαμε τεκίλες' date=' Γάλλους, Sp*ce κλπ

Κανένα νέο ;[/quote'] tekilles ontos prepei na perimeneis.

ta alla paizoun. just make your research.

apla to topic edw den einai sxetiko.

Δημοσ.

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν το vplug παίζει σε σας ή οχι. Χρειάζεται κάποια αλλαγή στο site που ψάχνει ή όχι ? Γιατί κι εγώ, ... μαύρα μεσάνυχτα βλέπω. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Ενημερωτικά το Sp!ce έχει γίνει Pr!v@teSp!ce και είναι στην 10911.Ανοίγει 1-6 μετά τα μεσάνυχτα με ΤΠΣ κλειδιά.

Επίσης το ΒΠΛΑΓΚ :mrgreen: το οποίο είναι στην 0.9.2 έκδοση εμένα προσωπικά δεν έπαιζε σωστά καθώς χρησιμοποιούσε πολύ τον επεξεργαστή και τώρα έχω το 0.9.1 αλλά με τα αρχεία του 0.9.2 που ήταν στο "πακέτο" και παίζει τζάμι.

Ο Astra 1KR έχει αρχίσει εκπομπές εδώ και 4-5 μέρες στην κανονική τροχιά 19,2Ε και από ότι ακούω το σήμα είναι full με μικρά πιάτα.

Δημοσ.

γεια σε ολους.καιρο εχω να μπω.μου λειψατε.χεχεχε

εχω κανει media center με DVB-S και DVB-T.Τωρα ψαχνω για καινουριο παιχνιδι και σκεφτηκα να δωσω το media center στους δικους μου.

μπορειτε να μου πειτε σε ποιον δορυφορο 8α πετυχω καλα ντοκιμαντερ του στυλ national geo κ.α.

ανοιχτα ή ανοιγable.δεν υπαρχει προβλημα.

ετσι ωστε τα ΧΧΧ να φανε οντως Χ.thanx και χαιρομαι που ειστε ολοι still alive και τρεχει το forum

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι προς τον Telstar 12 (15W) θα πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου για το National Geographic (συχνότητα 11150Η). Ή στον Astra (αν δεν έχεις πρόβλημα λήψης της 12663Η).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...