Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Σκευτομαι να βάλω κάποιο moter ωστε να πιάνω και άλλους δορυφόρους εκτός από τον Hotbird 13Ε! Εχεται να μου προτείνεται κάποιο???

Έχω 80cm πιάτο

και skystar2

Thanx.

Δημοσ.
Καλησπέρα!!!

Σκευτομαι να βάλω κάποιο moter ωστε να πιάνω και άλλους δορυφόρους εκτός από τον Hotbird 13Ε! Εχεται να μου προτείνεται κάποιο???

Έχω 80cm πιάτο

και skystar2

Thanx.

δες εδω http://www.dvbskystar.com/motordiseqc.html

εχω το συγκεκριμενο μοτερ ( M O T O R SG-2100 DiSEqC 1.2 ) και δουλευει αψογα. το καλο ειναι οτι παιρνει μεχρι 1,20 μ πιατο και οτι συνεργαζεται με την skystar2. παρε το και δεν θα χασεις. τιμη γυρω στα 70-80? αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει.

Δημοσ.
mangrill thanx

Βλέπω οτι είσαι από χανιά!!! Με αυτό το moter έχεις αποτέλεσματα σε astra και hispasat???

aαν στηθει σωστα λογικα θα πρεπει να βγαζεις αρκετους δορυφορους απο hispasat μεχρι και turksat, τωρα με 80αρι πιατο μην περιμενεις και πολλα.

χανιωτης και συ?

Δημοσ.

Εγώ που μόλις αγόρασα μία skystαr2 τι πρέπει να κάνω και ποιά προγράμματα πρέπει να κατεβάσω για να ξεκινήσω να βλέπω?

Δημοσ.
Εγώ που μόλις αγόρασα μία skystαr2 τι πρέπει να κάνω και ποιά προγράμματα πρέπει να κατεβάσω για να ξεκινήσω να βλέπω?[

Για να βλέπεις χωρίς πολλά προβλήματα και να τα βλέπεις όλα (εκτός από DVB-S2) προτείνω Altdvb 2.2 Στο σετάρισμά του θέλει διάβασμα όπως και όλα τα άλλα προγράμματα (στο παρόν αλλά και σε άλλα forums) και αρκετό ψάξιμο μόνος σου.

Δημοσ.

loipon ebala to progdvb kai sta plugins to s2-emu,ola kala "apo oles tis apopseis"alla me to poy allazw kanali moy skei mple othonh kai meta sutdown.Exei syntisei kaneis allos ayto to problhma?Kamia lysh?

Δημοσ.

Παιδιά sorry αλλα δεν μπορώ να διαβάσω 4967 απαντήσεις, για αυτό θα ρωτήσω κάτι που πολύ πιθανών έχει απαντηθεί... Η ερώτηση μου είναι, άν έχω όλο το πακέτο που περιγράφετε στον οδηγό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133094 θα μπορώ να κάνω share την κάρτα της Nova? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ώστε να πιάνω Nova χωρίς συνδρομή (την έχει σπάσει κανενας?). Είχα ένα δέκτη με τον οποίο κατέβαζε κλειδιά απο το internet και έπιανα NOVA αλλά με συνεχόμενα σπασίματα! Κάθε 5 λεπτά κατα ΜΟ πάγωνε η εικόνα. Έχουν το ίδιο προβλημα και οι satelite κάρτες για pc?

Δημοσ.

Μετά απο αρκετό καιρό χρήσης της skystar2 2.6d χωρίς κανένα πρόβλημα, ανβάθμησα τον υπολογιστή μου και ενώ όλλα τα υπόλοιπα κομάτια δουλεύουν καλά δεν βλέπει καθόλου την κάρτα.Την αφαίρεσα και την έβαλα στον παλαιό μου υπολογιστή αλλά και εκεί τίποτα δεν την βλέπει καθόλου..Εχω απελπιστεί.

Εχει καεί ή έχει κολήσει? Ξέρει κανένας κάτι ή πρέπει να πάρω άλλη;

Δημοσ.

Λίγο κουλό μου ακούγεται αυτό, να καίγεται η κάρτα!!!

Ισχύει σίγουρα;Μην κάνω καμιά αναβάθμιση και με μουτζώνω μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...