diegito4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Dimon Eimai Neos Xristis Pou Psaxno Gia Doriforikh.apo Palies Sou Apanthseis Ayto Me Ta 110 Eyro Ginetai Akoma?me Endiaferei Na Blepo Nova Filmnet Kai Ta Doriforika.ginetai Me Ayta Poy Les Xoris Sindromes Kai Peretero Exoda? Ta Analogika Tha Ta Pianei?doriforiko Internet Ti Simenei? S.O.S. poios mporei na mou exigisei poso kostizei doryforikos exoplismosgia to pc mou?Endiaferei Na Blepo Nova Filmnet Kai Ta Doriforika.ginetai Xoris Sindromes Kai Peretero Exoda?Analogika Tha Ta Pianei?doriforiko Internet Ti Simenei?
Finn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Λίγο κουλό μου ακούγεται αυτό, να καίγεται η κάρτα!!!Ισχύει σίγουρα;Μην κάνω καμιά αναβάθμιση και με μουτζώνω μετά... 1.1 Hardware Question: Are there any known compatibility issues in combination with main boards, which are based on the nVidia nForce 4 chipset? Answer: Currently it is known, that our PCI cards are not compatible to most mainboards, which are based on the nVidia nForce4 chipset.
jimn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Re paidia giati den mporw na kanw me tipota enable to s2.emu mesa apo to progdvb? Klikarw panw sto tab poy leei enable alla den geinetai tipota.Ypaxei kapoia lysh?S O S
Daredevil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 anoi3e to s2emu.ini kai alla3e to enable=0 se 1 pantws 8a sou proteina to vplug anti tou s2 Νομίζω σε μητρικές με τσιπ nforce 4 (αν δε κάνω λαθος) η κάρτα καίγεται λόγω ασυμβατότητας.h apla kaiei thn mhtrikh
jimn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 anoi3e to s2emu.ini kai alla3e to enable=0 se 1 pantws 8a sou proteina to vplug anti tou s2 h apla kaiei thn mhtrikh bazontas to vplug kaiw thn mobo h den katalaba kala? loipon to ini toy s2 den exei mesa enable na to alaksw re gamoto.Exei ta parakatw: [s2emu] SHL_Time=6 LogN2=1 CAM=000000 N2AU=0 AutoECM=0 Active=0 PMTCAT=1 N1AU=0 SC_ReadInterval=2 [bISS] ti prepei na kanw?? plz apanthste moy kapoios
rasel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Για να υπάρχει συμβατότητα μεταξύ motherboard και ss2, είναι απαραίτητο οι pci θύρες να έχουν υποστήριξη για 5 volt. Αυτό μπορείτε εύκολα να το τσεκάρετε στα specifications της motherboard.
littlelouievegos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Παιδια να ρωτησω και εγω κατι.. Αγορασα την Skystar HD και το Infinity USB Phoenix ετσι ωστε να μπορω να βλεπω τα καναλια της Nova.. Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως θα το σετταρω; Δλδ.. 1.Εκτος απο το usb καλωδιο του Infinity πρεπει να συνδεσω και το serial; 2. Στο setup του Infinity τι πρεπει να βαλω για να αναγνωρισει την καρτα του Nova 3. Που ακριβως πρεπει να βαλω το plugin για το irdetto ; 4.Ποια εκδοση του Progdvb πρεπει να εχω; Ενα οδηγο για να σετταρω την skystar μετα εχω βρει αλλα ολα αυτα που ρωτησα πριν πως θα γινουν; Ευχαριστω
TeoNOKIA Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Που πήγε το RTL από τον Hotbird??? Που θα δούμε F1 γμτ!
tzinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 και για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα, η σσ2 θελει μητρικη με pci v2.2 που μπορει να δοσει 5 volt. Δεν ξερω αν αυτη ηταν η μονη αιτια η και αλλες ασυμβατοτητες με nforce4, παντος ειναι η κυρια. Το pci v2.3 ειναι πιο καινουριο και δεν μπορει να δοσει 5 volt που χρειαζεται h ss2, με αποτελεσμα να καιγετε η καρτα!! Αλλα λογο προβληματον πλεον οι περισοτερες εχουν γυρισει σε pci v2.2, μονο η msi οπος λεει και στη σελιδα τον μοντελον της υποστηριζει και τα δυο, pci v2.3 kai 2.2 αλλα λεει οτι μπορει να δοσει 5 volt. Εγω πηρα πριν λιγες μερες assus pbe e-plus gia c2duo και δεν εχο κανενα προβλημα με την skystar 2.
dwarves Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω αν θέλει κάποιος να τους δοκιμάσει... Software 4.4.1 Beta Version (06.03.2007) TechniSat DVB: Windows 2000 (ab SP 4) / Windows XP SP2 / Windows XP x64 / Windows Server 2003 / Windows Vista (x86/x64) TechniSat BDA driver: Windows XP SP2 / Windows XP x64 / Windows Vista (x86/x64) Download: Software 4.4.1 Beta Version (22.3 MB) Please create a full system backup before installing this software package. The use of this beta software packages is at own risk.
madjim1984 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Επειδη εδω και 1 χρονο την εχω βγαλει τη skystar και δεν ξερω τις δυνατοτητες που εχει τωρα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου στειλει pm με τα πακετα που ανοιγει?μονο για hotbird ενδιαφερομαι
aktiZol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 η skystar είναι DVB Card και όχι ανοιχτήρι, η έκφραση "δεν ξερω τις δυνατοτητες που εχει τωρα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου στειλει pm με τα πακετα που ανοιγει?" είναι άτυχη. η skystar κάνει receive data όπου έπειτα με την βοήθεια κατάληλου λογισμικού τα κάνει decode σε εικόνα εφόσον αυτά είναι FTA ή εφόσον είσαι νόμιμος συνδρομητής κάποιου πακέτου και έχεις κάρτα αποκωδικοποίησης πακέτου. εδώ έχουμε πεί πολλές φορές ότι δεν είναι warez φόρουμ. υ.γ. μην το παίρνεις προσωπικά απλά σου απαντώ έτσι για να το βλέπουν και οι άλλοι που θέλουν να κάνουν αντίστοιχες ερωτήσεις. :twisted:
jordan t610 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα παιδιά!! Χρησιμοποιώ και τα δυο προγράμματα και το altdvb και το Progdvb. Αλλά αντιμετωπίζω καποιά προβλήματα: 1. Στο Progdvb εκεί που παίζει μετά από ένα μισάωρο μου κολάει και πρεπεί να το κλείσω και να το ξανά φορτώσω!! 2. Στο altdvb δεν μου ανοίγει κάποια κανάλια που έιναι HD μου ανοίγει το Progdvb ενω το altdvb όχι .Και πώς στο altdvb μπορώ να γράψω σε mpg και όχι σε ts που γράφει?Και όταν κλέινω το altdvb καμιά φορά μου βγάζει σφάλμα Η δορυφορική κάρτα που χρησιμοποιώ είναι η SKYSTAR 2 αλλά έχω και την LIVEVIEW DVB-S. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του???????????
almar1966 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 jordan t610 1) με το Progdvb έχω πάψει να ασχολούμαι γιατί με εκνευρίζει 2) το Altdvb γράφει μόνο σε ts και με κάποιο πρόγραμμα (πχ ts converter) μετατρέπεις τα αρχεία σου σε mpeg επίσης το Altdvb 2.2 μαζί με τους codecs από το Powerdvd 7 που υποτιθεται είναι εγκατεστημένοι στο pc σου βλέπει ότι HD κανάλι υπάρχει (είναι θέμα ρυθμίσεων-βλέπε προηγούμενα post) σε σύστημα DVB-S (όχι σε DVB-S2 εδώ χρειάζεται άλλη κάρτα Skysrtar HD), όσο για το σφάλμα στο κλείσιμο μην ανησυχείς, απλώς μερικές φορές έχει ψυχολογικά προβλήματα (θέμα μνήμης του pc, plugins κλπ) Με το Prog τι κανάλια HD βλέπεις ;
jordan t610 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Βλέπω από τον Astra HD και SIM HD δυο μόνο κανάλια Θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις κάπου να δω της ρυθμήσεις του προγράμματος altdvb.Σε ευχαριστώ πάντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.