fisikok32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα . Πριν ένα μήνα περίπου πάτησα να μπω στην εφαρμογή του insta και με είχε πετάξει έξω . Έβαλα όνομα και κωδικό ( είμαι σίγουρος ότι έβαλα τον σωστό κωδ.) αλλά δεν με σύνδεσε στο προφίλ μου . Διέγραψα cache και δεδομένα αλλά τίποτα . Μιας και είχα χάσει πρόσβαση από το email μου.... αναγκάστηκα και ακολούθησα μια διαδικασία όπου έπρεπε να στείλω μία φώτο και έναν κωδικό (μου έστειλαν σε νέο email που έδωσα) για να πάρω πίσω το προφίλ μου....Έτσι και έγινε . Άλλαξα και το email και όλα καλά . Όμως σήμερα πάτησα την εφαρμογή να μπω και μου έβγαλε το εξής μήνυμα : ΄' Βοηθήστε μας να επιβεβαιώσουμε ότι σας ανήκει αυτός ο λογαριασμός ΄' . Επίσης έγραφε με μικρότερα γράμματα : ΄'Για την προστασία του λογαριασμού σας, πρέπει να ζητήσετε βοήθεια για να συνδεθείτε ΄' και είχε μόνο μία επιλογή ( Βοήθεια για σύνδεση στο λογαριασμό) όπου όταν το πατάω μου λέει την διαδικασία που πρέπει να κάνω αν έχω ξεχάσει τον κωδικό μου ή δεν έχω πρόσβαση στο email μου. Όταν πατάω όνομα και κωδικό δείχνει να με βάζει αλλά μου πετάει αυτό το μήνυμα κατευθείαν . Τι μπορώ να κάνω ; Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο ; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από fisikok32
artalon10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Εχω ακριβως το ιδιο θεμα,βρηκες καποια λυση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα