Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας Λόγω ηλεκτρονικής εξεταστικής, θέλω να αγοράσω ενα ups για το ρουτερ, έτσι ώστε σε περίπτωση ηλεκτρονικής εξεταστικής, αν κάνει διακοπή ρεύματος η ΔΕΗ ν ασυνεχίζω να έχω wifi για να κάνω το δικό μου. Μπορείτε να μου προτείντε κάποιο. Μέχρι 100 ευρώ τα δίνω
helicoid Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Πριν αγοράσεις οτιδήποτε, 2-3 πραγματάκια να σκεφτείς. 1) Αν παίρνεις internet από καμπίνα και όχι από το αστικό κέντρο το πιθανότερο είναι οτι δεν θα έχει ρεύμα και η καμπίνα αν πέσει το ρεύμα. Άρα και ups να έχεις, δεν θα κάνει τίποτα. Μερικές καμπίνες έχουν ups αλλά όχι όλες απ'όσο ξέρω. Οπότε μην το δένεις κόμπο οτι με το UPS θα έχεις ντε και καλά internet σε περίπτωση διακοπής. 2) Αν το θες μόνο για το router και το dect τηλέφωνο πχ, ρίξε Mini UPS στο skroutz, παίζουν γύρω στα ~30€. Αν και προσωπικά σε σχέση με κάτι κινεζόμαρκες lamtech κτλ που βγάζει θα προτιμούσα να δώσω 40 και να πάρω ένα Cyberpower. Υπόψην όμως οτι μερικοί ISPs δίνανε από μόνοι τους αν τους έλεγες οτι έχεις συναγερμό ή κάτι τέτοιο. Παίζει δηλαδή να μπορείς να πάρεις έτσι χωρίς να ξοδευτείς. 3) Από το να δώσεις 100 να πάρεις ένα μικρό κανονικό UPS, καλύτερα να τα κρατήσεις ώστε να δώσεις αργότερα ~150 να πάρεις ένα μεγαλύτερο να σου κρατάει και το pc.
theoritikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις wi-fi hotspot με το κινητό σου. Αν η εξέταση είναι στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, να ξέρεις πως αν η σύνδεση σου κοπεί για πάνω από πέντε λεπτά μπορεί ο καθηγητής να σου δώσει παράταση στην εξέταση
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, helicoid είπε Πριν αγοράσεις οτιδήποτε, 2-3 πραγματάκια να σκεφτείς. 1) Αν παίρνεις internet από καμπίνα και όχι από το αστικό κέντρο το πιθανότερο είναι οτι δεν θα έχει ρεύμα και η καμπίνα αν πέσει το ρεύμα. Άρα και ups να έχεις, δεν θα κάνει τίποτα. Μερικές καμπίνες έχουν ups αλλά όχι όλες απ'όσο ξέρω. Οπότε μην το δένεις κόμπο οτι με το UPS θα έχεις ντε και καλά internet σε περίπτωση διακοπής. 2) Αν το θες μόνο για το router και το dect τηλέφωνο πχ, ρίξε Mini UPS στο skroutz, παίζουν γύρω στα ~30€. Αν και προσωπικά σε σχέση με κάτι κινεζόμαρκες lamtech κτλ που βγάζει θα προτιμούσα να δώσω 40 και να πάρω ένα Cyberpower. Υπόψην όμως οτι μερικοί ISPs δίνανε από μόνοι τους αν τους έλεγες οτι έχεις συναγερμό ή κάτι τέτοιο. Παίζει δηλαδή να μπορείς να πάρεις έτσι χωρίς να ξοδευτείς. 3) Από το να δώσεις 100 να πάρεις ένα μικρό κανονικό UPS, καλύτερα να τα κρατήσεις ώστε να δώσεις αργότερα ~150 να πάρεις ένα μεγαλύτερο να σου κρατάει και το pc. Με κάλυψες με την απαντησή σου. Πως μπορώ να δω αν παίρνω ίντερνετ από καμπίνα ή αστικό κέντρο? 6 λεπτά πριν, theoritikos είπε Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις wi-fi hotspot με το κινητό σου. Αν η εξέταση είναι στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, να ξέρεις πως αν η σύνδεση σου κοπεί για πάνω από πέντε λεπτά μπορεί ο καθηγητής να σου δώσει παράταση στην εξέταση Παντού το έβγαλαν αυτό. Δεν ισχύει μόνο στο Ανοιχτό. Και στο ΠΑΠΕΙ στην αδερφή μου και στο ΑΠΘ και στο ΠΑΜΑΚ το έβγαλε η Συγκλητός τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα