malias4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τωρα την εβγαλα απο το κουτι! Δεν εχει οδηγιες τιποτα; Κανενα χαρτι; Γιατι ετσι μα βλεπω να μην την φτιαχνω καν γιατι δε βγαζω ακρη. ΕDIT οντως δεν εχει στο κουτι βρηκα ομως εδω οδηγιες οποιος θελει να ριξει μια ματια https://www.lidl-service.com/static/4207162741/332753_1907_EL.pdf Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από malias4
cons1985 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Ο λόγος που δεν την αγόρασα ήταν ένα πολωνικό βίντεο στο YouTube στο οποίο στα σχόλια από κάτω έκραζαν για τον θερμοστάτη. Η μετάφραση έγινε με google translate όποτε δεν ξέρω ποσό ακριβής ήταν.
malias4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Update κ απο δω 😩 οπως το περιμενα δεν δουλευει κ εμενα... το πακεταρα κ αυριο μεθαυριο παει πισω Κριμα γιατι μου αρεσε σαν κατασκευη 1
ChrisAce Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι στο καλό τόσο χάλια κατασκευή είναι και δεν σας δουλεύει. Ούτε καν οδηγίες μέσα εκτός και αν έτυχε στον malias4. Και φαινόταν ωραία περίπτωση για ηλεκτρική ψησταριά. 1 ώρα πριν, cons1985 είπε Ο λόγος που δεν την αγόρασα ήταν ένα πολωνικό βίντεο στο YouTube στο οποίο στα σχόλια από κάτω έκραζαν για τον θερμοστάτη. Η μετάφραση έγινε με google translate όποτε δεν ξέρω ποσό ακριβής ήταν. Μπορείς να το ποστάρεις το video να υπάρχει εδώ γιατί ίσως να βοηθήσει και άλλους. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από ChrisAce
cons1985 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Τι στο καλό τόσο χάλια κατασκευή είναι και δεν σας δουλεύει. Ούτε καν οδηγίες μέσα εκτός και αν έτυχε στον malias4. Και φαινόταν ωραία περίπτωση για ηλεκτρική ψησταριά. Μπορείς να το ποστάρεις το video να υπάρχει εδώ γιατί ίσως να βοηθήσει και άλλους. Μόνο και μόνο για τα σχόλια δεν την αγόρασα. Θα πάω σε υγραερίου τελικά. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από cons1985
dakangr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, malias4 είπε Τωρα την εβγαλα απο το κουτι! Δεν εχει οδηγιες τιποτα; Κανενα χαρτι; Γιατι ετσι μα βλεπω να μην την φτιαχνω καν γιατι δε βγαζω ακρη. ΕDIT οντως δεν εχει στο κουτι βρηκα ομως εδω οδηγιες οποιος θελει να ριξει μια ματια https://www.lidl-service.com/static/4207162741/332753_1907_EL.pdf Οδηγίες αναλυτικοτατες υπάρχουν μέσα οπότε μήπως σου πούλησαν επιστροφή; Όντως κρίμα γιατί είναι ωραία κατασκευή κ με ωραία αξεσουάρ.
malias4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, dakangr είπε Οδηγίες αναλυτικοτατες υπάρχουν μέσα οπότε μήπως σου πούλησαν επιστροφή; Όντως κρίμα γιατί είναι ωραία κατασκευή κ με ωραία αξεσουάρ. Μπα δεν πιστευω να ηταν επιστροφη γιατι ειχε 5 ακομα το καταστημα κ το διαλεξα εγω κ η κουτα δεν φαινοταν ξανασφραγισμενη με ταινια κτλ Ναι κριμα ρε συ , κοιταω τωρα κατι αναλογο στα ιδια χρηματα απο πρακτικερ κτλ αλλα δεν βρισκω τιποτα
dakangr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, malias4 είπε Μπα δεν πιστευω να ηταν επιστροφη γιατι ειχε 5 ακομα το καταστημα κ το διαλεξα εγω κ η κουτα δεν φαινοταν ξανασφραγισμενη με ταινια κτλ Ναι κριμα ρε συ , κοιταω τωρα κατι αναλογο στα ιδια χρηματα απο πρακτικερ κτλ αλλα δεν βρισκω τιποτα Οδηγίες πάντως είχαν και οι 2 που πήρα, βιβλίο ολόκληρο. 1
malias4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, dakangr είπε Οδηγίες πάντως είχαν και οι 2 που πήρα, βιβλίο ολόκληρο. Α τοτε ισως απλα να ξεχασαν να βαλουν στο δικο μου κουτι. Η οντως πηρα απο επιστροφη . ενηγουεη τωρα θα το γυρισω. Να παρω λετε αλλο ενα μπας κ δουλεψει η να παρω τα γιουρο κ να φυγω ; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από malias4
Mikroksa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, malias4 είπε Update κ απο δω 😩 οπως το περιμενα δεν δουλευει κ εμενα... το πακεταρα κ αυριο μεθαυριο παει πισω Κριμα γιατι μου αρεσε σαν κατασκευη 50 λεπτά πριν, malias4 είπε Α τοτε ισως απλα να ξεχασαν να βαλουν στο δικο μου κουτι. Η οντως πηρα απο επιστροφη . ενηγουεη τωρα θα το γυρισω. Να παρω λετε αλλο ενα μπας κ δουλεψει η να παρω τα γιουρο κ να φυγω ; Ειρωνία εντελώς, ψάχνοντας κάτι στο συρτάρι βρήκα της οδηγίες που δεν έβαλα στην κούτα για την επιστροφή. Λες να πήρες την δικιά μου;😂😂😂😂😂😂😂😂
dakangr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, malias4 είπε Α τοτε ισως απλα να ξεχασαν να βαλουν στο δικο μου κουτι. Η οντως πηρα απο επιστροφη . ενηγουεη τωρα θα το γυρισω. Να παρω λετε αλλο ενα μπας κ δουλεψει η να παρω τα γιουρο κ να φυγω ; Τεικ δε μανει εντ ραν
malias4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Mikroksa είπε Ειρωνία εντελώς, ψάχνοντας κάτι στο συρτάρι βρήκα της οδηγίες που δεν έβαλα στην κούτα για την επιστροφή. Λες να πήρες την δικιά μου;😂😂😂😂😂😂😂😂 Χαχα λες , αν κ ειμαι Κρητη λιγο δυσκολο 😂😂 2 ώρες πριν, dakangr είπε Τεικ δε μανει εντ ραν Χαχαχα άι αμ στιλ ρανινγκ 😂🤣🤣
Mikroksa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, malias4 είπε Χαχα λες , αν κ ειμαι Κρητη λιγο δυσκολο 😂😂 Χαχαχα άι αμ στιλ ρανινγκ 😂🤣🤣 Run 🏃 Forest run!!!! Εγώ πήγα leroy και πήρα αυτήν: https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209595/
stavroula_k Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Και εμείς έχουμε πρόβλημα με την συγκεκριμένη ψησταριά. Η πρώτη δούλεψε 7 φορές με μεγάλη προσπάθεια, την αλλάξαμε με ελπίδα ότι η δεύτερη θα λειτουργεί κ τελικά κ αυτη είχε το ίδιο πρόβλημα! Στην αρχή άναψε το λαμπάκι κανονικά κ μετά από δύο χρήσεις σταμάτησε να λειτουργεί... Το θέμα είναι ότι ψήνει τέλεια! Μπριζόλες σε 12 λεπτά, πίτσες στην πέτρα σαν πιτσαρίας, ακόμη κ κοτόπουλο.... Αν δεν είχε το πρόβλημα με τον θερμοστάτη θα ήταν value for money... Τωρα θα πάει για επιστροφή... Έχετε βρει καμια άλλη που να αξίζει? 1
dakangr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, stavroula_k είπε Και εμείς έχουμε πρόβλημα με την συγκεκριμένη ψησταριά. Η πρώτη δούλεψε 7 φορές με μεγάλη προσπάθεια, την αλλάξαμε με ελπίδα ότι η δεύτερη θα λειτουργεί κ τελικά κ αυτη είχε το ίδιο πρόβλημα! Στην αρχή άναψε το λαμπάκι κανονικά κ μετά από δύο χρήσεις σταμάτησε να λειτουργεί... Το θέμα είναι ότι ψήνει τέλεια! Μπριζόλες σε 12 λεπτά, πίτσες στην πέτρα σαν πιτσαρίας, ακόμη κ κοτόπουλο.... Αν δεν είχε το πρόβλημα με τον θερμοστάτη θα ήταν value for money... Τωρα θα πάει για επιστροφή... Έχετε βρει καμια άλλη που να αξίζει? Καταληγω οτι ολη η παρτιδα ειναι αχρηστη. Εγω πηρα μια του πρακτικερ υγραεριου με 200€ noname , 4 καυστηρες και πλαινο για τηγανι και χθες που εψησα βγηκαν φοβερα. Για ηλεκτρικη οι επιλογες ειναι πολυ περιορισμενες δυστυχως, μονο κατι weber εχω δει που πανε πανω απο 350€. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα